inzercia, predaj, predám, bazár

hracia deka_infantino xxl rozmer

Kategória: Kojenecké potreby

Hracia deka, ako nova v povodnom baleni TOP stav, je mozne ju prat v pracke, ma viacero podnetov ako sustiace uska slonika, zrkadlo, makke casti. XXL rozmer - 127/167,5 cm.
Doprava kurierom je na moje naklady pripadne osobny odber Petrzalka.
hracia deka_infantino xxl rozmer
Podobné inzeráty
Minky deky, deky s barancekom, deky Harry Potter
!!!! Vzory na foto !!!!! Nepouzivane !!!! Deka Harry Potter - vlaciky, bavlna s potlacou a biela minky, rozmer cca 67x90cm - 8€ Deka so zvieratkami, jemne zateplena, vonkajsia strana cyklamenova minky a bavlna Rozmer cca 100 x 74cm Vankus vyplneny vatelinom, rozmer cca 38 x 36cm - 12€ Deka s mačkami, bavlna, horcicovy velvet, zateplena tensim vatelinom Rozmer: deka 73cm x 100cm, vankus 30cm x 40cm - 12€ Deka dvojvrstvova - biela minky, bavlna lapac snov na bielej, rozmer cca 95 x 75cm Vankus - minky a bavlna, vyplneny 3cm vatelinom, rozmer cca 35 x 35cm - 10€ Deka mickey v kombinacii bavlna s potlacou a barancek.Rozmer cca 75x95cm. Cena - 12€ Deka v kombinacii svetloseda minky a bavlna s potlacou. Rozmer cca 73 x 100cm - 12€ Deka vlaciky v kombinacii tmavomodra minky a bavlna s potlacou. Rozmer 95 x 80cm. Nezateplena - 12€ Deka lesne zvieratka v kombinacii bavlna s potlacou a biely barancek.Rozmer 78 x 93cm. - 12€ Suprava nocna obloha Deka - limetkova minky a bavlna s potlacou. Rozmer 95 x 67cm. Nezateplena Vankus vyplnevy gulickovym vlaknom. Rozmer 37x35cm. - 13€
Canpol babies Kontrastná hracia deka SENSORY
Canpol babies Kontrastná hracia deka SENSORY Predáme deku v TOP stave Stala nás 129€ Ponúkame za 60€ Hracia deka s interaktívnymi prvkami pre podporu rozvoja zmyslov Izoluje dieťa od chladnej podlahy vďaka výške Možno ju využiť ako ohrádku alebo podložku Možnosť odopnutia hračiek Reagujem len na mail
Nová Hracia skrinka s kozmetikou DOVE sada
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Pôvodná cena 14 € Sada je nová vhodná aj ako darček - pre niekoho komu sa zíde. Len vonkajšia - papierová krabica - je už taká pokrčená, natrhnutá. Dostali sme ako darček, nevyužijeme. Hracia skrinka sa točí a hrá uspávaciu melódiu. Sú na nej obrázky zvieratiek v zlatej metalickej farbe. Vianočná darčeková kazeta pre najmenších Baby DOVE Kompletná starostlivosť obsahuje prípravky pre každodennú starostlivosť o citlivú a jemnú pokožku dojčiat a detí, a to šampón, telové mlieko, krém na zapareniny a hraciu skrinku. Súprava Dove Baby Premium, Detská darčeková kazeta s Hracou skrinkou obsahuje: -Baby Dove Rich moisture telové mlieko 200 ml -Baby Dove Rich moisture šampón 200 ml -Baby Dove Rich moisture krém na zapareniny -Lullaby music box hracia skrinka Cena 8 € Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na e-mail cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Hracia deka+2ks paplon+2ks vankus
Kvalitna hracia deka zn. Tiny Love bez hrazdy, 2ks paplony,sedia do detskej postielky 120x60cm a 2 ks malé vankúše do detskej postielky,mierne známky prania ale plne funkčné,nič roztrhnute.Hracia deka ako nová.Cena spolu za všetko,osobný odber alebo pošta.
Hracia podložka / deka s hrazdičkou pre babätká
Predám hraciu podložku / deku s hrazdičkou pre babätká. Dá sa používať samostatne ako hracia podložka alebo ako hracia deka s hrazdou. Na zadnej strane podložky sa nachádzajú klipy, ktorými sa hrazda jednoducho pripne. Súčasťou sú hračky naviac jednotlivé časti (ruky a nohy) vydávajú zvuky a šuštia. V pripade zaujmu sa na cene viem dohodnut.
Výbava do postieľky, hniezdo, mantinel, deka, zavinovačka
Predám handmade ušitý set, výbavičku do postieľky pre bábätko. Set ružové srnky: -obojstranné detské hniezdo, rozmer lôžka V61cm x Š40cm (35€) - maxi obojstranné detské hniezdo, vhodné pre deti do 1 roka, rozmer lôžka V90cm x Š40cm (45€) -zateplená deka, rozmer 90cm x 80cm (20€) - vankúšik, rozmer 13cm x 35cm - mojkáčik (7€) - mantinel 6ks 30cm x 30cm (25€) - zavinovačka na suchý zips + stuha 70cm x 70cm (25€), na suchy zips + tri viazania (30€) - paplonik 100cm x 75cm (23€) - vankúšik 60cm x 40cm (7€) - organizér/vreckár na postieľku (20€) Set biele srnky: -obojstranné hniezdo, rozmer lôžka V62cm x Š44cm (35€) -obojstranné detské hniezdo, vhodné pre deti do 1 roka, rozmer cca V90cm x Š40cm (45€) -vankúšik, rozmer 30cm x 15cm Zateplený paplónik, rozmer 93cm x 73cm, (23€) Vankúšik, rozmer 45cm x 30cm (7€) Mantinel 3ks rozmer 60cm x 30cm (25€) Vankúšik anatomický macko (7€) Sety sú vyrobené zo 100% prémiovej bavlny s certifikátom OEKO-TEX v kombinacii s minky látkou. Deka a paplónik sú vyrobené zo 100% polyesteru-imitácie bavlny, príjemnej na dotyk, vhodná pre alergikov, má termoregulačné vlastnosti a skvele odvádza pot v kombinácii s minky látkou. Možnosť zakúpenia samostatne po kusoch a taktiež možnosť výberu v ľubovoľnej kombinácii látok. Zasielam slovenskou poštou, prípadne po dohode možný aj osobný odber. Viac info mobil, whatsapp alebo SMS správa.