inzercia, predaj, predám, bazár

Hracia podložka Tiny love Magical Tales

Kategória: Kojenecké potreby

Predám hraciu podložku, je ako nová. Vyhodou je,ze sa da vyprať v pračke. Da sa jednoducho poskladať a zbaliť na návštevu napr. k starým rodičom. Možnosť poslať kuriérom na dobierku za poplatok alebo osobny odber BA.

Hracia podložka Tiny love Magical Tales
Podobné inzeráty
Hracia podložka Tiny Love Safari
Predám detskú hraciu podložku s hrazdičkou a hračkami - Tiny Love Kick And Play City Safari. Ponúka množstvo aktivít pre bábätko a zároveň rozvíja jeho motorické zručnosti a jednotlivé zmysly. Hudobný pult reaguje na kopanie nožičiek dieťaťa a v neskoršom veku ho dieťa môže ovládať rukami pri hre na brušku, alebo posediačky. Pozornosť dieťaťa upútajú hrkajúce a cinkajúce hračky, schovávacie okienka, šuštiace časti i hryzátka. Môžete zdvihnúť okraje deky a vytvoriť tak bábätku útulnejší prostredia. Neskôr bábätko využije celú plochu deky a bude skúmať na chrbte hračky zavesené na hrazde a na brušku aktivity priamo na deke. Keď si dieťa začne samo sadať, stačí odstrániť oblúky hrazdy a deku ďalej používať ako priestrannú hraciu podložku spolu s oddeleným hudobným pultom. Rozmery: 114 x 106 cm Vhodné od narodenia. Podložku možno prať pri 30 ° C viac info: Preferujem osobný odber BA. Prípadne doveziem v rámci BA za malý poplatok. Kuriér len v prípade platby vopred na účet.
Hracia podložka Tiny love Magical Tales
Predam veľku hraciu podložku Tiny love. možno prať v práčke na 30°C rozvíja zmyslové vnímanie dieťaťa čiernobiele prvky sú určené najmenším deťom Obsahuje bezpečné zrkadielko, hryzátko, šuštítko. možnosť pripevnenia ďalších hračiek súčasťou deky je pútko s gombíkom da sa jednoducho zbaliť. Rozmery po rozložení: 150 x 100 Rozmery po zložení: 74 x 10,5 x 47 cm Použivana 6 mesiacov, je ako nová Iba osobny odber v Bratislave
Hudobný kolotoč 3v1 TINY LOVE
TINY LOVE Hudobný kolotoč Soothe´n Groove Mobilný hudobný kolotoč Tiny Love má patentovaný pohyb. Ukľudňujúca hudba upokojí vaše dieťatko pred spaním. Ak je dieťa staršie je možné kolotoč jednoduchým spôsobom prestaviť na melódy hudobný box na postieľku. Kedy potom hrá hudbu a má upokojujúce nočné svetlo. Hrá 18 druhov hudby v 40 minútach nepretržitého prehrávania (Chopin, Bach Mozart alebo príroda). Kolotoč je vhodný od narodenia. Vlastnosti mobilného hudobného kolotoča Tiny Love Doporučený vek (mesiace) 0+ Veková skupina: bábätko Hrá Točí sa Pripevniteľné: na postieľku Systém pripevnenia: plastovým skrutkovým prítlačným systémom Materiál figuriek: textil Počet melódii: 18 Typ melódie: hluk, klasicky, uspávanky, zvuky prírody Doba hrania (cca.min.): 40 Regulovateľná hlasitosť Funkcia nočného svetla Vypínač Obsluha: na batériu (3 x 1,5 V, C - LR14) Hudobná jednotka je funkčná aj bez kolotoča
Hracia deka Tiny Love
Krásna v top stave až na malinký ružový fliačik (posledná foto). Osobný odber alebo dohoda.
Cestovný kolotoč Tiny Love
Cestovný kolotoč Tiny Love - Dobrý deň, ponúkam na predaj prenosný cestovný hudobný kolotoč Tiny Love - Lúka, so zvieratkami z mäkkých kontrastných materiálov. Je možné vziať ho zo sebou kamkoľvek idete. Ma univerzálny úchytný systém, ktorý vyhovuje väčšine cestovných postieľok a kočíkov. Ponúka 30 minút nepretržitej hudby a 5 melódií. Stav: Počas prehrávania miestami "vrčí" - má hlučnejší motorček. Bližšie info e-mailom resp. telefonicky. Zohľadnené v cene.
TINY LOVE Dynamic Gymini Meadow Days hracia deka s hrazdičko
TINY LOVE Dynamic Gymini Meadow Days hracia deka s hrazdičkou prosím napíšte správu whatsapp