inzercia, predaj, predám, bazár

Hracie kreslo pre mladého hráča

Kategória: Herné zariadenia

XRocker Playstation AUDIO Geist.
Nepoužívané herné kreslo pre deti a mládež s integrovaným reproduktorom. Cena 110€, rozumná dohoda možná.
V rámci Prešova a blízkeho okolia viem priviezť.
Hracie kreslo pre mladého hráča
Podobné inzeráty
Herne kreslo Ptero Gaming masáž+odvetranie.
Ponúkam na predaj herne kreslo Ptero Gaming. Kreslo je ventilované-klimatizované,masážne. Kreslo je v záruke,kupované dňa 5.12.2022. Cena: 100€ + doklad o kúpe. Kontakt: . Poprosím len vážny záujem.
kreslo na hranie, herne kreslo
Predam sedacku/kreslo z auta, nepouzivam. Kreslo je mechanicky plne funkcne, da sa posuvat aj naklapat. Osobny odber - Horne Saliby.
Racing sim Fanatec/Thrustmaster
Predam kvoli stahovaniu zavodny simulator. Ram: Na mieru vyrobeny z ocele, robustny. Je mozne ho rozobrat na dva diely. Je na kolieskach takze cely sim je mobilny Sedacka: Autosedacka zo sportoveho coupe. Je velmi pohodlna (playseat a podobne rozlozitelne sedacky sa nechytaju). Je plne nastavitelna: -dopredu/dozadu na kolajniciach ako v aute -opierka dopredu/dozadu potiahnutim packy a nastavenim sklonu. Pri odkladani staci potiahnut packu a opierka sa zlozi maximalne dopredu -hlavova opierka sa da nastavit vyskovo a dopredu/dozadu -sklon sedaka sa nastavuje kolieskom -bedrova opierka je elektricky nastavitelna tlacidlami na boku -rozpatie bocneho vedenia sa elektricky nastavuje tlacidlami na boku (da sa prisposobit podla sirky postavy jazdca, vytvara pocit pretekarskej skrupiny) Volant: -Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel. Potah prava alcantara. Slusny force feedback, remenovy pohon (tichsi ako Logitech Gxx). Nastavenie za chodu cez vstavany display. Nastavitelny sklon. Pedále: -Fanatec Clubsport Pedals V1. Celokovove. Modifikovatelne usporiadanie pedalov a stupaciek.Nastavitelna tuhost pedalov. Brzda ma vibracny feedback pri zablokovani kolies/ABS. Pedale maju load cell snimace (nie potenciometre). Snimaju tlak, nie poziciu. Nastavitelna vzdialenost od sedacky. Radiaca paka: Thrustmaster TH8A Add-on shifter. Celokovova. Da sa konfigurovat ako H-pattern alebo sekvencne radenie. Ine: Pod sedackou je zabudovany 5.1 zvukovy zosilnovac. Subwooferovy vystup je pripojeny na bass shaker v podlahe. Ak sa pripoji zvukovy vstup do zosilnovaca (idealne priamo subwoofer kanal z PC alebo receivera) cele kreslo vibruje podla otacok motora, vystrelov z vyfuku, prejazde obrubnikov atd. Moznost vyuzit aj dalsie kanaly zosilnovaca pripojenim repro. Ja som to nepotreboval. Pripojenie: Kreslo ma zabudovanu predlzovacku, v ktorej su zapojene vsetky zariadenia. Staci pripojit predlzovaci kabel do zastrcky. Volant, pedale a radiaca paka ma kazdy svoj vlastny usb kabel (pouzitie cez rozbocovac na vacsiu vzdialenost bolo nestavilne). Vsetky kable maju cca 5m. Je mozne jednoducho zmenit trasovanie kablov, podla toho ako bude kreslo umiestnene voci PC. Pri kratsich kabloch by mal fungovat aj USB hub. Predavam ho ako je, rozpredavat pre mna nema zmysel. Kompatibilita je overena s PC/windows 7/10, Assetto Corsa, Dirt Rally, Forza Horizon a dalsie. Kompatibilitu s konzolami nemam vyskusanu. Na zakladnu volantu by mali ist priamo primontovat aj dalsie Fanatec volanty, pri zmene volantu treba preverit rozchod dier a pripadne prevrtat nove. Buduci majitel by mal byt aspon mierne technicky zdatny, sim racing niekedy vyzaduje trosku casu na odladenie nastavenia. Nie vzdy je vsetko plug and play a sem tam si treba nieco aj pogooglit (vlastna skusenost). Rozmery: dlzka 140cm x vyska 120cm sirka 65cm Da sa rozobrat (vid posledny obrazok), ale aj tak b
TOP CENA XBox 360 E, 250GB, zdroj, gamepad, kinect
Kompletná sada na okamžité hranie, XBOX 360E verzia s 250GB pevným diskom, napájací zdroj, herný ovládač a senzor pohybu Kinect - všetko spolu za "kilo" :) Dôkladne vyčistený a vyladený xbox360 E, otestovaný niekoľko dňovým hraním rôznych hier, po výmene teplovodivej pasty na chladiči, čím je konzola spoľahlivo chladená aj počaš špičkového výkonu. 250GB hardisk s dostatočným priestorom pre hry, naformátovaný a nainštalovaný základný balík priložených hier + nejaké hrateľné demoverzie, takže v deň kúpy/doručenia môžete hneď "drviť" :) Nepochybne sa dá zohnať aj lacnejší kus, ALE pri tomto máte záruku že nieje dolepený od cukríkov, omrvinky a vlasy v mechanike, "tikajúca bomba" pri ktorej prachové chuchvalce trápia ventilátor ktorý hučí na plné otáčky a procesor nedokáže odvádzať teplo, systém seká, vyhadzuje chyby, vypína a otázka času kedy vypne naposledy. DVD mechanika prešla tiež komplet repasom, vyčistením optiky, výmenou gumičky pohonu mechaniky a obnova maziva mechanických častí. Ku konzole je napájací zdroj, bezdrôtový ovládač, a Kinect senzor na hranie pohybom ovládaných hier. Po rokoch hrania a používania sa konzole doprialo dôkladné očistenie od prachu a nečistôt, reset a aktualizácia systému a otestovanie pred "pustením do sveta" pre ďalšieho spokojného hráča. Garantujem opísaný stav konzoly a na technický stav a funkčnosť poskytujem záruku týždeň od prevzatia. Možnosť zaslať alebo vyzdvihnúť po dohode v TN, PN, NM. Je to staršia konzola, ale stále ponúka najlepší pomer výkonu a zábavy za cenu pod sto eur a s dostupnými kvalitnými hrami za pár eur a vždy sa dá takmer bez straty predať ďalej... Možnosť pribaliť druhý ovládač za príplatok 20€ (samostatne v ponuke za 29€) Možnosť znížiť cenu, bez ovládača -10€ / bez zdroja -10€ / bez hardisku -10€ /bez kinectu - 20€ / len konzola 49eur! - ideálne pre tých ktorým konzola doslúžila a ostalo im príslušenstvo. Doručenie po dohode osobne, pri platbe vopred poštovné 4€, dobierkou 6€ (vopred na účet).
Predám BlueTooth micro joypad PC/Android/IOS
Predám BlueTooth micro joypad PC/Android/IOS -miniatúrne rozmery, slúži zároveň ako kľúčenka -indikačná LED dióda zapnutia/synchronizácie -skryté resetovacie tlačidlo -jednoduché pripojenie cez BlueTooth 4.0 -dosah do niekoľko metrov -výdrž batérie v zapnutom stave do 6 hodín -nabíjanie cez MicroUSB port, môže sa aj priamo z telefónu/PC -prepínač na dva stavy: Game mód a Keyboard mód (ovládanie PC, multimédií, vhodné na prezentácie PowerPoint) -tlačidlá v štýle Nintendo NES/SNES: D-PAD, A, B, X, Y, Start, Mode -zapína/vypína sa 5 sekundovým stlačením Start -perfektný ovládač pre emulátory, konfiguruje sa priamo v emulátore -možné s ním ovládať PC/Android/IOS -ak to hry podporujú je možné ním priamo ovládať aj natívne PC/Android/IOS hry, možnosť premapovať cez Xpadder hmotnosť: 20g rozmery: 33x72x15mm Je to veľmi originálny, zábavný a praktický darček pre každého náruživého hráča. V prípade dotazov píšte, volajte. Cena 6 EUR. Osobný odber v BA - Ružinov, alebo pošlem po dohode poštou. Poštovné hradí kupujúci. Pozri aj moje ostatné inzeráty. gamepad, joypad, joystick, ovladac, bluetooth, pocitac, notebook, windows, android, ios, telefon, smartfon, smartphone, macos, konzola, retro, hry, hra, hrac, hracsky, detsky, zanovny, malicky, small, zabava,
Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition
Predám bezdrôtový prémiový herný ovládač pre PC a Xbox - Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition. Ovládač je plne funkčný, vyskúšaný, vyčistený a pripravený pre nového hráča. Kliknutím na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty, kde nájdete okrem iného aj konzoly Xbox, Playstation, Nintendo a mnoho iného. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Packetu alebo GLS kuriéra. Vždy starostlivo zabalené v krabici podľa aktuálnej dostupnosti.