inzercia, predaj, predám, bazár

Hráčske kreslo

Kategória: Herné zariadenia

Predám hráčske kreslo plne elektricky ovládané na 12v gél.batériu ,zn Recaro z Audi s8,koža a brusena koža .
Hráčske kreslo
Podobné inzeráty
Závodné hráčske kreslo + volant
Ponúkam na predaj kreslo PLAYSEAT GRAN TURISMO + THRUSTMASTER T150 RS Sedadlo aj volant sú vo veľmi dobrom stave, málo používané
Herne kreslo Ptero Gaming masáž+odvetranie.
Ponúkam na predaj herne kreslo Ptero Gaming. Kreslo je ventilované-klimatizované,masážne. Kreslo je v záruke,kupované dňa 5.12.2022. Cena: 100€ + doklad o kúpe. Kontakt: . Poprosím len vážny záujem.
kreslo na hranie, herne kreslo
Predam sedacku/kreslo z auta, nepouzivam. Kreslo je mechanicky plne funkcne, da sa posuvat aj naklapat. Osobny odber - Horne Saliby.
Racing sim Fanatec/Thrustmaster
Predam kvoli stahovaniu zavodny simulator. Ram: Na mieru vyrobeny z ocele, robustny. Je mozne ho rozobrat na dva diely. Je na kolieskach takze cely sim je mobilny Sedacka: Autosedacka zo sportoveho coupe. Je velmi pohodlna (playseat a podobne rozlozitelne sedacky sa nechytaju). Je plne nastavitelna: -dopredu/dozadu na kolajniciach ako v aute -opierka dopredu/dozadu potiahnutim packy a nastavenim sklonu. Pri odkladani staci potiahnut packu a opierka sa zlozi maximalne dopredu -hlavova opierka sa da nastavit vyskovo a dopredu/dozadu -sklon sedaka sa nastavuje kolieskom -bedrova opierka je elektricky nastavitelna tlacidlami na boku -rozpatie bocneho vedenia sa elektricky nastavuje tlacidlami na boku (da sa prisposobit podla sirky postavy jazdca, vytvara pocit pretekarskej skrupiny) Volant: -Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel. Potah prava alcantara. Slusny force feedback, remenovy pohon (tichsi ako Logitech Gxx). Nastavenie za chodu cez vstavany display. Nastavitelny sklon. Pedále: -Fanatec Clubsport Pedals V1. Celokovove. Modifikovatelne usporiadanie pedalov a stupaciek.Nastavitelna tuhost pedalov. Brzda ma vibracny feedback pri zablokovani kolies/ABS. Pedale maju load cell snimace (nie potenciometre). Snimaju tlak, nie poziciu. Nastavitelna vzdialenost od sedacky. Radiaca paka: Thrustmaster TH8A Add-on shifter. Celokovova. Da sa konfigurovat ako H-pattern alebo sekvencne radenie. Ine: Pod sedackou je zabudovany 5.1 zvukovy zosilnovac. Subwooferovy vystup je pripojeny na bass shaker v podlahe. Ak sa pripoji zvukovy vstup do zosilnovaca (idealne priamo subwoofer kanal z PC alebo receivera) cele kreslo vibruje podla otacok motora, vystrelov z vyfuku, prejazde obrubnikov atd. Moznost vyuzit aj dalsie kanaly zosilnovaca pripojenim repro. Ja som to nepotreboval. Pripojenie: Kreslo ma zabudovanu predlzovacku, v ktorej su zapojene vsetky zariadenia. Staci pripojit predlzovaci kabel do zastrcky. Volant, pedale a radiaca paka ma kazdy svoj vlastny usb kabel (pouzitie cez rozbocovac na vacsiu vzdialenost bolo nestavilne). Vsetky kable maju cca 5m. Je mozne jednoducho zmenit trasovanie kablov, podla toho ako bude kreslo umiestnene voci PC. Pri kratsich kabloch by mal fungovat aj USB hub. Predavam ho ako je, rozpredavat pre mna nema zmysel. Kompatibilita je overena s PC/windows 7/10, Assetto Corsa, Dirt Rally, Forza Horizon a dalsie. Kompatibilitu s konzolami nemam vyskusanu. Na zakladnu volantu by mali ist priamo primontovat aj dalsie Fanatec volanty, pri zmene volantu treba preverit rozchod dier a pripadne prevrtat nove. Buduci majitel by mal byt aspon mierne technicky zdatny, sim racing niekedy vyzaduje trosku casu na odladenie nastavenia. Nie vzdy je vsetko plug and play a sem tam si treba nieco aj pogooglit (vlastna skusenost). Rozmery: dlzka 140cm x vyska 120cm sirka 65cm Da sa rozobrat (vid posledny obrazok), ale aj tak b
Aorus H5 RGB
Predám hore uvedené hráčske slúchadlá malo používané ako nové
HyperX Cloud Earbuds
Tieto Herné slúchadlá majú veľmi populárne, málo nápadné a kompaktné štupľové vyhotovenie. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou skvelej izolácie hudby vo vašich ušiach. Sú vybavené 1,2 m káblom. Herné slúchadlá používajú konektor 3,5 mm Jack. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20000 Hz nepochybujte, že precítite každý tón hudby. Ich súčasťou je mikrofón na komunikáciu. Tieto slúchadlá taktiež vedia prijímať hovory. Pokiaľ dochádzate, iste využijete skladaciu konštrukciu. Vďaka otočnej mušli slúchadiel dosiahnete perfektné usadenie na hlave. Náušníky si môžete aj vymeniť. Herné slúchadlá HyperX sú určené na platformu PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox ONE. Kľúčové funkcie herných slúchadiel HyperX Cloud Earbuds Hmotnosť herných slúchadiel HyperX predstavuje 19 g Bezchybná čierna a červená farba Kábel herných slúchadiel s dĺžkou 1,2 m Disponujú konektorom 3,5 mm Jack Konštrukcia týchto herných slúchadiel je uzatvorená Hráči aj iní používatelia určite radi využijú poriadny mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel HyperX zaistí ničím nerušenú konverzáciu s vašimi priateľmi či rodinou. Nachádza sa priamo v tele slúchadiel. Je zaradený medzi mikrofóny s tzv. všesmerovým snímaním, hráčske slúchadlá HyperX Cloud Earbuds sú preto vhodné skôr do tichých miestností, kde by hovor prebehol v pokoji. Citlivosť použitého mikrofónu zodpovedá hodnote -42 dB. Frekvenčný rozsah zvláda 100 Hz až 6300 Hz. Nové, nepoužívané, v originál obale. Pošlem aj na dobierku. Pozri ďalšie moje inzeráty.