inzercia, predaj, predám, bazár

Hrnček Latte Harry Potter 035

Kategória: Sklo, keramika

Nový, vhodný aj ako darček, pre fanúšikov knižného sveta Harry Potter.
Vysoký pohár na čaj, kávu a filmové večery v štýle Harry Potter
Objem: 450ml
100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju.
Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu.
Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu.
Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami.
Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania.
Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta.
Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Hrnček Latte Harry Potter 035
Podobné inzeráty
Hrnčeky
Predám nové a nepoškodené hrnčeky. Poradové čísla hrnčekov sú na fotografiách. Hrnček č. 1: Lukáš cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 2: Obrázok s nápisom cena 4 eur, počet 1ks Hrnček č. 4: Turecko cena 6 eur, počet 1ks Hrnček č. 5: Dvoj hrnčeky v objatí Turecko a dve lyžičky cena 10 eur, počet 1ks Hrnček č. 6: Ovocný cena 5 eur, počet 1ks Hrnček č. 7: Andel cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 8: Wiener cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 9: Vlčí mak cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 10: Atény cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 11: Puntíkový cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 12 Kvetina cena 3 eur, počet 1ks Hrnček č. 13: Teekanne cena 5 eur, počet 1ks Hrnček č. 14: Citron cena 4 eur, počet 1ks Predaj cena + poštovné, možný osobný odber a pri kúpe všetkého cena dohodou.
Cibulák rôzne hrnčeky - novinky
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster 6 ks hrnček 4dcl perlový- 65€- fotografia 4 1 ks hrnček 4dcl perlový- 12€- fotografia 4 6 ks hrnček 3dcl perlový- 60€- fotografia 3 1 ks hrnček 3dcl guľatý- 10€- fotografia 2 6 ks hrnček 3dcl guľatý- 55€- fotografia 2 1 ks hrnček 1,1L Vařák- 23€- fotografia 6 6 ks hrnček 0,42L- 51€- fotografia 5 6 ks hrnček 0,3L- 37€- fotografia 8 6 ks hrnček 0,3L- 40€- fotografia 9 6 ks hrnček 0,3L- 48€- fotografia 10 1 ks hrnček 0,38L plecháč porcelánový- 9€- fotografia 7 špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
Pohár Latte Harry Potter 023
Hrnček nový, vhodný aj ako darček, pre fanúšikov knižného sveta Harry Potter. Vysoký pohár na čaj, kávu na filmové večery v štýle Harry Potter. Objem: 450ml 100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju. Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu. Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami. Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania. Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Hrnček Latte Harry Potter 023
Nový, vysoký pohár na čaj, kávu na filmové večery v štýle Harry Potter. S motívom Rokfortských fakúlt. Objem: 450ml 100% originálny produkt Harry Potter® Dizajn a tvar milovaný milovníkmi kávy a čaju. Vysokokvalitná keramika, precízne spracovanie, komfort používania a dlhú životnosť produktu. Maximálna odolnosť - grafika vsadená do štruktúry hrnčeka zaručuje jeho vysokú odolnosť proti poškriabaniu a oderu. Bezpečnostný certifikát - výrobok je certifikovaný pre bezpečný styk s potravinami. Garancia kvality - testy produktu vykonávané oficiálnymi zástupcami značky zaručujú jeho najvyššiu kvalitu a bezpečnosť používania. Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Slovenská ľudová majolika - Modranská keramika
Ponúkam na predaj modranskú keramiku - hrnček na med, spolu s propolisovou masťou a propolisovým sprejom - ani jedna z položiek nebola používaná a sú riadne zabalené. Hrnček na med je dostupný aj na stránke: Ponúkam na predaj modranskú keramiku - hrnček na med, spolu s propolisovou masťou a propolisovým sprejom - ani jedna z položiek nebola používaná a sú riadne zabalené. Hrnček na med je dostupný aj na stránke: V prípade záujmu mi napíšte správu. Osobný odber Bratislava/Vráble, resp. pošlem poštou.
Exkluzívna Sova hrnček Harry Potter.
Exkluzívna Sova hrnček Harry Potter. Na výber sú 2 farby. Cena za jeden + Darčeková krabička s Rokfortskou pečaťou *Odpovedzte na mail joyambience7@ alebo viber *Presov alobo Môžem poslať poštou