inzercia, predaj, predám, bazár

Hubica na klatinet Zinner

Kategória: Dychové nástroje

Predám novú, pár krát odskúšanú hubicu na klatinet značky Zinner s označením E 521M. Je to nemecká značka, ktorá je známa používaním toho najkvalitnejšieho materiálu na výrobu hubičiek. Firma bohužiaľ už nefunguje, tak tieto hubice ťažko zohnať. Je vhodná na klasickú hudbu, má vyvážený tón a ladenie v celom rozsahu nástroja.
Hubicu možno poslať dobierkou, alebo vyskúšať.
Možná výmena s dohodou za príslušenstvo(hubica, súdok, ligatúra, eso) na klatinet alt/soprán saxofón.
Hubica na klatinet Zinner
Podobné inzeráty
Tenor saxofón hubica Ed Sperber by Zinner
Kovová hubica od Hans Zinner Nemecko, model Ed Sperber. V cene ligatura aj klobúčik. Dobierka možná.
Hubice
Predám používané hubice na klarinet a alt saxofón. Selmer C - používaná hubica s originál ligaturou a klobúčikom. Cena 39€ Pomarico made in Italy 2. S ligaturou a klobúčikom. Cena 40€ Zinner 618K E. Odklon podobný hubici Vandoren B40 s lepším,vyváženým tónom a ladenim. Vhodná na klasiku. Stav novej hubici + ligatura a klobúčik. Cena 80€ Brill - odklon 7 . Hubica na jasný tón a dobrá odozva vo všetkých polohách. Cena 30€. Možná výmena za príslušenstvo na klarinet/alt saxofón. Možnosť poslať dobierkou alebo vyskúšať.
Hubice na klarinet/alt saxofón
Predám používané hubice na klarinet a alt saxofón. Selmer C - s originál strojčekom a klobúčikom. Cena 30€ Selmer E - taktiež so strojčekom a klobúčikom. Cena 40€ Pomarico Italy 2 - 40€ Zinner - nová kvalitná hubica 70€. Alt sax: Mayer 6 - 50€ Yanagisawa - nová, nepoužívana hubica + ligatura. 60€ Brril - 30€ Viac info po telefóne alebo mailom. Možná dohoda, alebo výmena za príslušenstvo ku klarinetu alebo alt sax.
Hubice na klarinet
Predám hubice na klarinet značky Selmer a Vandoren. Selmer E - stav novej hubice cena 50€. Selmer C* - nová hubica s originál ligaturou a klobúčikom Selmer. Cena 70€ Selmer C - používaná hubica s ligaturou a klobúčikom Selmer 50€. Vandoren B40 - nová hubica cena 70€. Možnosť vyskúšať, alebo poslať dobierkou. Môžna výmena za príslušenstvo na klarinet alt/sopran saxofón.( Súdok,hubica,eso,ligatúra) Viac info po telefóne, alebo mailom.
Hubica Keilwerth Toneking na tenor saxofón
Predám úžasnú hubicu Keilwerth Toneking special. Hubica bola na vylepšenie presnosti a ľahkosti hrania na úpravu v USA u MOJO mouthpieces. Nedával som zväčšovať odklon ale dokonale ju vyladit. To sa aj podarilo. Hubica hrá veľmi ľahko všetky tóny. Odklon 2 MM čo je asi ako Amati 5ka. Nový majiteľ bude zaručene spokojný. V cene je ligatúra aj klobúčik. Hubica je nepoškodená, zmena farby je daná zložením materiálu, nie je to čistý lacný plast, je to aj prímes kaučuku. Poštovné +3eur. Info k označeniu od výrobcu: Facings we have "tweeked" have had minor flaws corrected in the table and facing curve. This is typically a discounted job from Mojo. We mark these pieces with an "M". Mouthpieces marked "MOJO" have had more extensive work done to them. They have new facings, thinned side and tip rails, baffle and chamber work. We never use the word "perfected" or "blueprinted" to describe our work. But if it is marked "MOJO", it will hang with the best of them.
Zinner Strathon Ajustotone hubica na tenor saxofón
PREDANÉ - pozri moje ďalšie inzeráty. Nepoškodená. Menitelna veľkosť komory, mení farbu tónu. Veľmi ľahko sa nej hrá v celom rozsahu.