inzercia, predaj, predám, bazár

Hudobná podložka - klavír

Kategória: Hračky

Hudobná podložka klavír na hranie nožičkami alebo rúčkami. originál obal, nás hračka veľmi nezaujala...

Kontakt emailom prosím
Hudobná podložka - klavír
Podobné inzeráty
Playgro klavír Hudobná hračka
PLAYGRO Music and Lights Piano & Kick Pad hudobná hračka rozvíjajúca schopnosti Postláčaj klávesy a svetlo sa rozsvieti! Túto viacúčelovú hračku použiješ ako detský klavír, ale môžeš ho pripevniť k postieľke alebo aj ku kočíku. Držiak umožňuje ľahké nosenie. Vlastnosti Doporučený vek (mesiace) 0+ Veková skupina: bábätko Materiál: plast, textil Hrá Svieti Obsluha: na batériu (2x 1,5 V AA) Pripevniteľné: na detský kočík, na postieľku
Hudobná podložka
Hudobná podložka obsahuj 8 klávesov, ktoré sa dajú stláčať. 8 druhov zvukov zvierat a rôzne melódie. Podložka sa dá jednoducho zložiť. Cena 18 eur plus poštovné
Hracia podložka ružová
Predám hraciu okrúhlu podložku, nepoužívanú Pôvodná cena 30eur Nová cena 18eur Pošlem aj na dobierku Okrúhla podložka na hranie s volánikom. Funkčná a praktická. Perfektná ako koberec, hracia podložka alebo baldachýnová „podložka“. Od prvých dní života sa môže používať ako podložka na ležanie na bruchu. Má mäkkú výplň, ktorá dokonale izoluje od tvrdých a studených podláh. Okrúhla podložka je tiež skvelým miestom na hranie a relaxáciu. Vyrobená zo 100% bavlny so schválením Okotex. Podložka je odnímateľná, čo uľahčuje umývanie samotného poťahu (možnosť prať pri 30 stupňoch). Vložka je vyrobená z antialergických certifikovaných vláknin. Rozmery: - priemer Ø 80 cm (+/- 2 cm) - priemer s límcom Ø 100 cm (+/- 2 cm) Vyrobené v EÚ.
Zvukova hracka, hudobna farma dracik
Predam uplne novu hracku hudobna farma. neotvorene. osobny odber v Banskej Bystrici, pripadne dobierka
Hudobná hračka pohyblivá včielka 5m+
SKIP HOP Hudobná hračka pohyblivá včielka 5m+ Hľadáte hračku, ktorá pomôže deťom pri plazení? S touto včielkou nebudete sklamaní! Je navrhnutá tak, aby zabávala deti aj keď trošku povyrastú. Motorizovaná včielka vyzýva a povzbudzuje deti pri plazení farebnými svetlami a energickými melódiami. Hudobná včielka vyhrala ocenenie „KIND + Jugend 2017 Innovation Award“ v kategórii detských hračiek. Hračka podporuje reakcie pomocou svetla, hudby a pohybov. Má 3 fázy: fáza č. 1 – včielka vnútri sa síce otáča, ale neprepadne fáza č. 2 – obláčik sa pohybuje v kruhoch, teda vaše dieťatko sa nemusí plaziť ďaleko fáza č. 3 – obláčik sa pohybuje v náhodnom smere, aby podporil jeho nasledovanie Vlastnosti: odnímateľná včielka obsahuje pohyblivé koráliky a pogumované detaily obláčik sa zastaví a točí sa okolo svojej osi, ak sa včielka odstráni má senzor, ktorý pomáha vyhýbať sa prekážkam iba pre domáce použitie nenechávajte dieťatko bez dozoru vhodné predeti vo veku 5m+ Rozmery produktu: 14 cm x 14 cm x 10 cm Ako nova. Osobny odber Stare Mesto, BA.
Hudobný hovoriaci klavír
Predáme detskú hračku hudobný hovoriaci klavír. Výborný stav. Rozpráva po slovensky. Dá sa vybrať hudba, klavír, príbeh. Knižka, ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Cena 7 Eur + pošt. resp. osobný odber Košice.