inzercia, predaj, predám, bazár

Hugo Boss zápisník+guľôčkové pero

Kategória: Ostatné

Predám zápisník a pero zn.Hugo Boss.Zápisnik:11x15 cm, 160 strán. Pôvodná cena:120 €.Kontakt cez mail.
Hugo Boss zápisník+guľôčkové pero
Podobné inzeráty
Parker
Všetky originálne a nové perá, s náplňou. Z konkurzu. 1.guľôčkové pero Parker čierne v darčekovom balení: 15 euro (ešte 2 ks) 2.roller pero Parker čierne v darčekovom balení: 15 euro (ešte 2 ks) 3.guľôčkové pero Parker perla v darčekovom balení: 15 euro (ešte 2 ks) 4.plniace pero Parker svetlo fialová v darčekovom balení: 19 euro (ešte 2 ks, na bombičky) 5.guľôčkové pero Parker mäta, ružová alebo lila: 7 euro (viac ks) Vyzdvihnutie zdarma, zaslanie Packeta na odberné miesto: 3 euro alebo podľa Vášho želania
Hugo Boss zápisník z vegán kože
Predám Hugo Boss zápisník.Zabalený.Obsahuje 160 strán.
Moleskine Smart Writing Set - inteligentné pero
Predám úplne nový, nerozbalený Moleskine Smart Writing Set - sada obsahujúca papierový tablet (zápisník) a inteligentné pero. Čierny linajkovaný zápisník má pevnú, na chrbte šitú väzbu v kartónových doskách a špeciálny papier, ktorý je upravený pre písanie inteligentným perom. Obopína ho pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Pero má kovový klip, ktorým je možné pripevniť toto pero k papierovému tabletu. Súčasťou balenia je tiež USB kábel na dobíjanie inteligentného pera, 1 náhradná náplň do pera a užívateľský manuál. Pomocou aplikácie vo Vašom mobilnom zariadení tak môžete zachytávať svoje poznámky písomne aj digitálne. V digitálnej podobe je možné text editovať, farebne zvýrazňovať alebo zdielať s ostatnými. Osobný odber v BA alebo poštou na dobierku.
Sada pier
Predám darčekové sady pier. Nové, nepoužívané, iba vyskúšané, či fungujú. 1, Sada Parker - 1x guľôčkové pero, 1x mechanická ceruzka - 14 eur 2, Sada André Phillipe - 1x guľôčkové pero, 1x atramentové pero - 8 eur - PREDANĚ v cene je zahrnuté obyčajné poštovné. V prípade záujmu o obe sady naraz je cena za obe dokopy 20 eur (vrátane poštovného).
Zapisnik
Zapisnik biely 2Eur Zapisnik cerveny 2Eur Maly zapisnik oranzovy 1Euro Puzdro na vizitky 3Eur osobny odber, vid foto.
Darčeková sada Harry Potter Chrabromil zápisníky..
Darčeková sada zápisníkov pre každého Chrabromilčana. Pôvodne 11,50€ Sada obsahuje: 1 zápisník A5 so špirálovou väzbou, na boku má gumičku, aby sa neotváral, alebo ste si mohli zaznačiť, kde ste skončili v písaní menší, mäkký zápisník, tiež s gumičkou na boku, oba s potlačou v Chrabromilských farbách a dizajnoch 3 ks papierikov v chrabromilskom dizajne, ktoré môžete používať na písanie odkazov 3 ks kovových klipov, s textom POTTER, Gryffindor a s potlačom Chrabromilského leva Rozmery: samotná krabička má rozmer 23,5x23cm menší zápisník 10,5x15cm väčší zápisník A5 kovové klipy 2,5x4,5cm Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.