inzercia, predaj, predám, bazár

HUSKY detská lyžiarska bunda ZORT KIDS -modrá,140/146,nenose

Kategória: Bundy a Kabáty

HUSKY detská lyžiarska bunda ZORT KIDS - modrá

NENOSENÁ
CENA: 50 EUR
VELKOSŤ: 140/146

Lyžiarska zateplená bunda s perfektnou výbavou. Odolný, veľmi ľahký, vodeodolný a vetruodolný funkčný materiál poskytuje najvyššiu možnú ochranu. Do výbavy tejto bundy patrí prepracovaný systém vonkajších a vnútorných vreciek a ergonomicky tvarovaná kapucňa.

VYUŽITIE
Bunda na lyže i ostatné zimné športové aktivity.

HLAVNÉ PREDNOSTI
- zateplená
- kompletne podlepené švy
- ľahká podšívka s vodeodolným záterom v dolnej časti tela
- vnútorné vsadky z pružného úpletu pre komfort pri pohybe a lepšiu priedušnosť
- hlavný zips krytý légiou
- vodeodolné zipsy na vonkajších vreckách
- prekrytie zipsu pri brade
- ochranný chrbtový panel zo špeciálne anatomicky tvarovanej peny
- čistič okuliarov
- predĺžený zadný diel
- odnímateľný snehový pás s protišmykovou gumou
- pútka na prichytenie k nohaviciam
- šírka dolného okraja regulovateľná sťahovaním
- anatomicky tvarované rukávy v oblasti lakťov
- pružné manžety
- upraviteľná šírka dolného okraja rukávov
- spevnený šilt
- kapucňa upraviteľná sťahovaním

VRECKÁ: vonkajšie bočné na zips | vonkajšie na rukáve na permanentku | vnútorné so sieťovinou na okuliare

MATERIÁL
Materiál: Husky Tech Stretch 15.000, DWR
Vodný stĺpec: 15.000 mm H2O
Priedušnosť: 10.000 g/m2/24 hod

86% polyester, 14% elastan
HUSKY detská lyžiarska bunda ZORT KIDS -modrá,140/146,nenose
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
pánska lyžiarska bunda Husky Gombi
veľkosť XL stará 3 sezóny, bez chýb. Lyžiarska zateplená pánska bunda Gombi M od českého výrobcu Husky s vodeodolnou membránou 15 000 a priedušnosťou 10 000, ktorú využijete všade tam, kde je potreba udržať tepelný komfort a zároveň priedušnosť pre aktívnejší pohyb. Bunda je vhodná nielen na lyžovanie, ale aj na treky v zimnom období. Oceníte predovšetkým kompletne podlepené švy, prekrytie zipsu pri brade a anatomicky tvarované rukávy v oblasti lakťov. Hlavné prednosti pánskej bundy Husky Gombi M: stredne zateplená kompletne podlepené švy ľahká podšívka s vodoodpudivým záterom v dolnej časti tela vnútorné vsadky z pružného úpletu pre komfort pri pohybe vnútorné vsadky zo špeciálne štruktúrovanej 3D tkaniny dvojcestný vodeodolný hlavný zips vodeodolné zipsy na vonkajších vreckách a ventiláciu vsadka polozipsu s odvetraním perforáciou materiálu prekrytie zipsu pri brade vývod na slúchadlá čistič okuliarov odvetranie v podpazuší na zips predĺžená dĺžka odnímateľný snehový pás s protišmykovou gumou šírka dolného okraja regulovateľná sťahovaním anatomicky tvarované rukávy v oblasti lakťov pružné manžety otvor na palec upraviteľná šírka dolného okraja rukávov kapucňa upraviteľná sťahovaním spevnený šilt vonkajšie bočné vrecká so zipsom vonkajšie náprsné vrecko so zipsom vonkajšie vrecko na rukáve so zipsom na permanentku vnútorné sieťové vrecko so zipsom vnútorné sieťové vrecko na okuliare materiál 86% polyester (laminovaný s membránou), 14% elastán výplň 100% polyester podšívka 100% polyester
dievcenska bunda color kids vel.140-146
Predam dievcensku tensiu presivanu bundu zn. Color Kids.Ruzovej farby, velkost 140-146, bez kapucne, vhodna na jar,pripadne teplejsiu jesen, v lete do hor na turistiku. V dobrom stave. Cena 8€ + postovne. Na dobierku neposielam.
Lyziarska bunda HUSKY vel.146
Predam lyziarsku bundu HUSKY vel.146 s odnimatelnou kapucnou, vodny stlpec 10 000 mm. Aj na dobierku ( plus 5 Eur ).
Lyzuarska bunda Husky
Predám novú 2x oblečenú lyžiarsku bundu Husky veľkosti XXL . Bol to nevhodný darček. Cena novej bundy 160€ Popis: Zateplená bunda, ktorú využijete všade tam, kde je potrebné udržať tepelný komfort a zároveň priedušnosť pre aktívnejší pohyb. Bunda je vhodná nie len na lyžovanie, ale aj na treky v zimnom období. Materiál: Husky Tech Stretch 15.000 - 100% polyester (laminovaný s membránou) Vodný stĺpec: 15.000 mm H2O Priedušnosť: 15.000 g/m2/24 hod Dohoda istá.
Husky Nelidas M
Pánska silnejší zateplená zimná bunda Husky Nelidas M, Je určená do chladných zimných mesiacov. .. podšívka kombinovaná s kožušinou .. okraje rukávov spevnené lemy pre väčšiu odolnosť .. anatomicky tvarované rukávy v oblasti lakťov pre komfort pohybu Bunda je iba vyskúšana, stav ako nová.. je mi velká preto ju predávam. Tu si pozrite o tejto skvelej bunde viac: