inzercia, predaj, predám, bazár

Husky zimné nohavice

Kategória: Športové oblečenie

Viac info na:

cena v obchode: 88€

Hrubšie dámske outdoor nohavice Keson L s pohodlným strihom sú vhodné aj na celodenné nosenie. Kvalitný materiál Extend Therm Softshell Stretch ti zaistí komfort aj v nepriaznivých podmienkach.

Z materiálu EXTEND PRO SOFTSHELL 10 000, ktorý zabezpečí nepremokavú a vzdušnú vrstvu medzi tebou a vonkajšími vplyvmi.
Česaná úprava rubu 3-vrstvového materiálu spĺňa požiadavky na vysokú tepelnú izoláciu a zvýšené pohodlie pri kontakte s pokožkou.
Jedinečné vlastnosti membrány s vodným stĺpcom 10 000 mm H2O a priedušnosťou: 10 000 g/m2/24 h zabránia preniknutiu molekúl vody a umožňujú dobrý odvod vlhkosti.
Materiál s prímesou elastanu zvyšuje komfort pri akejkoľvek aktivite.
DWR vodoodpudivé vonkajšie ošetrenie vrchnej vrstvy materiálu nohavíc zabraňuje presakovaniu vlhkosti a voda tak okamžite odteká po povrchu vo forme guľôčok.
Husky zimné nohavice
Podobné inzeráty
Predám lyžiarske nohavice Husky veľkosť S
Predám Lyžiarske nohavice Husky na fotke. Veľkosť S, raz použité, nepoškodené. Kontaktovať telefonicky prosím. Tieto:
Lyžiarsky set Husky bunda + nohavice
Predám kvalitnú lyžiarsku bundu a nohavice Husky velkost 140 - 146. Vodny stlpec 15 000. Obe sú nové nenosené, nohavice ešte s visačkou. Pôvodná cena spolu 200 eur. Nohavice teraz 65 eur. Bunda teraz 65 eur. Predám ideálne spolu ako set 130 eur. Vieme sa dohodnút aj samostatne po 65 eur kus.
Skialpové nohavice HUSKY
Predám nové nepoužité hardshelové nohavice HUSKY vhodne na skialp aj outdoor do náročného terénu. -nepoužité (nesadla veľkosť) -velkost XXL -nepriepustne vodný stĺpec H2O 20 000 Nohavice sú úplne nové ešte majú na sebe štítky -najlepsie osobný odber
Dámske outdoorové nohavice veľkosť S
Predám dámske outdoorové nohavice, veľkosť S Damske vodeodolné nohavice Husky Krešo L sú vhodné pre celodenné nosenie. Materiál Extend-Therm Stretch softshell 10.000 je vhodný do nepriaznivých podmienok. Zaisťujú pohodlie a oceníte priestranné vrecká na najdôležitejšie doklady, ako sú kľúče, peňaženka a ďalšie drobnosti - nové, nenosené: cena 29 € + poštovné dámska prechodná bunda HM -veľkosť XS / S - 5 €+ poštovné - málo nosená, ale zachovalá dámska sivá mikinka s kapucňou - veľkosť S, 5 €+ poštovné - nová nenosená. ceny sú uvedené bez poštovného. Pri kupe nohavic Husky a bundy Northfinder spolu je cena celkom 33 € + postovne. V rámci Banskej Bystrice je možný osobný odber.
Lyžiarske-snowboard nohavice M
Dámske nohavice Burton Ivy Under- Boot sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý poskytuje dokonalú vodeodolnosť, priedušnosť a vetruvzdornosť. vrchný materiál: 93% polyester, 7% spandex podšívka: 100% polyester vnútorný fleece materiál materiál DRYRIDE 3-Layer Four-Way Stretch Plain Weave Fabric s vodotesnosťou 10.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24 h bluesign® product – ochrana a bezpečnosť životného prostredia pri výrobnom procese zapínanie pomocou YKK zipsu a gombíka, pútka na opasok podšívka pásu je z príjemného fleece materiálu vpredu sú dve vrecká na zips vzadu sú dve vrecká na suchý zips čierne nohavice Burton zimné nohavice, softshellové nohavice lyžiarske nohavice Burton snowboardové nohavice Burton značkové nohavice Burton
Castelli Polare 3
Super cyklisticke nohavice na zimu castelli, pouzivane jednu sezonu asi 5x, ziadne znamky opotrebenia ani poskodenia. Velkost XXL, pre tych co nosia casteli vedia ze je to normal velkost L max XL. Popis: Castelli POLARE 3 dlhé nohavice Najteplejšie nohavice s kompletnou ochranou proti vetru a chladu na prednej strane vďaka materiálu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast. Zadný diel a sedacia časť je z materiálu Nano Flex 3G pre extra ochranu pred striekajúcou vodou. Zadný diel nohavíc je z Thermoflex-u pre extra teplo a elasticitu. Bola použitá vložka KISS Air² ponúka vysoký komfort a ideálne usadenie na tele. Pod kolenami na zadnej časti a na stehnách sa nachádzajú reflexné pruhy. Zipsy na spodnej strane nohavíc umožnia ľahké obliekanie. Sú pre vás tou pravou voľbou ak ste milovníkom jazdy v extrémnych podmienkach, alebo len potrebuje naozaj teplé nohavice do chladných až mrazivých podmienok. Toto sú najteplejšie nohavice od Castelli vhodné aj mrazu. Najteplejší GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast pokrýva prednú časť nohavíc, aby udržal nápor vetra a chladu mimo vašich končatín. Vodoodpudivý Nano Flex 3G bol použitý na spodnej strane nôh a na zadnej časti chrbta, aby vás ochránil pred vodou z mokrej cesty. Thermoflex na zadnej strane zas pridáva extra elasticitu pre čo najlepšie usadenie na telo, ktorým je Castelli povestné. Sú to najkomfortnejšie zimné nohavice ktoré kedy Castelli vyrobili. Konštrukciu trakov sa snažili čo najviac minimalizovať, aby ste na vrchu mohli zachovať teplotnú pohodu, ktorú potrebujete i v oblasti brucha.