inzercia, predaj, predám, bazár

I-GotU Fit Leap (POD-30) BT merač aktivity pre šport a fitn.

Kategória: Fitness, jogging

Predám toto zariadenie I-GotU Fit Leap (POD-30) Bluetooth merač aktivity pre šport a fitness. Je to nevhodný dar, sú to čistonové nerozbalené veci. Snáď ich využije niekto iný. Donesiem do RS alebo KE, alebo pošlem poštou na dobierku. Kontaktovať prosím na tel. alebo mail
Cena 6€/1ks, spolu za 10€.
I-GotU Fit Leap (POD-30) BT merač aktivity pre šport a fitn.
Podobné inzeráty
ASICS Gel-Fit Nova Trainer PC:99EUR Bežecké Tenisky
Predám tenisky ASICS Gel-Fit Nova Trainer č.42 Pôvodná cena: 99EUR (poškodenie viď. foto č.3) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (042022) Unisex teniska Asics „Gel-Fit Nova“ S466N Skvelé topánky Asics vyrobené z vysoko kvalitných syntetických materiálov. Model je bezšvový a super ľahký, navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečnú podporu a voľnosť pohybu nôh. Tenisky majú pružný systém Flexible Fit, ktorý pevne obopína prirodzené krivky nohy bez toho, aby narúšal jej prirodzený pohyb. Zadná časť topánky je polstrovaná RearfootGel, ktorý tlmí nárazy v oblasti päty. Topánka je vybavená tesnením a stielkou Ortholite X-40 pre maximálny komfort a ochranu proti poteniu. Mäkká platforma, ľahkosť a tlmenie nárazov chodidla sú ideálne na beh. Extrémne ľahké a pohodlné, vhodné na každý deň aj na šport. Topánky sú perfektne kombinované s džínsami alebo nohavicami.
Sledovač aktivity MEDISANA
MEDISANA Activity Tracker Zaznamenáva kroky, dráhu, spotrebu kalórií, trvanie aktivity a dosiahnutie denného cieľa v oblasti pohybu v %. Zaznamenáva pohybovú aktivitu počas spánku a trvanie spánku. Prenos dát prostredníctvom Bluetooth do appky VitaDock+ pre iOS a Android a do VitaDock Online (aj pomocou USB kábla) prostredníctvom PC a Mac. Vysoko citlivý snímač pohybu pre presné meranie aktivity: reaguje na kroky (nie vibráciu). Uloží výsledky za posledných 15 dní. Prenos dát cez Bluetooth Smart (4.0) alebo USB kábel. Použite VitaDock Online na vyhodnotenie a monitorovanie v jasných diagramoch. Vysokokvalitný displej OLED. Jednoduché ovládanie pomocou 1 tlačidla. Moderný a atraktívny dizajn: môže sa nosiť diskrétne. Kryt odolný voči poškriabaniu a oderu. Nízka spotreba energie vďaka technológii Bluetooth Smart 4.0. Nabíjateľná lítium-iónová batéria. Životnosť batérie: 5-7 dní. Indikátor času a batérie. Obsah: sledovač aktivity, kábel USB, náramok, rýchly sprievodca. Hmotnosť 50 g Farba: čierna / oranžová
TRAMPOLÍNA FIT TRAMPO500 NA FITNESS S DRŽADLOM nová
TRAMPOLÍNA FIT TRAMPO500 NA FITNESS S DRŽADLOM Trampolína je nová nepoužitá. Kúpená v Decathlon Bratislava. Pôvodná cena bola 120.- eur Preferujem osobný odber v Bratislave. Rozmery FIT TRAMPO500priemer 105 cm / výška 23,5 cm Hmotnosť FIT TRAMPO500: 10,4 kg ROZMERY BALENIA: 106 × 106 × 8,7 cm Hmotnosť balenia: 12,6 kg. Informácie nájdete na:
Predám bežecky pás Tunturi T10
Nepoužívané v stave ako nový. TUNTURI Cardio Fit T10 Tunturi Cardio Fit T10 je ideálny bežecký pás pre začiatočníkov. Jeho najväčšou prednosťou je skladnosť, vďaka ktorej môžete bez problémov uložiť trenažér pod posteľ alebo do skrine. Trenažér Tunturi Cardio Fit T10 je vybavený tichým motorom s trvalým výkonom 1 HP (0,73 kW). Bežecká plocha s rozmermi 42 x 120 cm má kvalitné odpruženie. Rýchlosť je možné regulovať elektronicky v rozmedzí 1-12 km/h. Hrúbka bežeckej plochy je 1,6 mm a bežecká doska je 15 mm hrubá. Súčasťou je diaľkový ovládač, držiak na ovládač, transportné kolieska a bezpečnostná stop poistka. Nosnosť trenažéra je 100 kg.
Orbitrek Sport Element Pro Fit ET-1600
Predám tento Orbitrek Sport Element Pro Fit ET-1600. Má asi 30-40 kg. Plne funkčný, ale nevyužitý. Dohoda možná.
Fitness trampolína FIT TRAMPO900
Predám profi trampolínu FIT TRAMPO900 na fitness, kupovanú v Decathlone, nová stojí 130€, predávam ju za 80€. Trampolína FIT TRAMPO900 má 30 gumičiek s dynamickým a tichým odrazom. Rozmery: Celkový priemer 110 cm / výška 27 cm Skákacia plocha 90 cm Hmotnosť: 10,80 kg Iba osobný odber v Trnave.