inzercia, predaj, predám, bazár

IBA U NÁS Dom s jedinečnou vínnou pivnicou a veľkým pozemkom

Kategória: Domy

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom, nádhernou okrasnou záhradou a jedinečnou vínnou pivnicou na okraji obce Ivanovce. Na pozemku o rozlohe 9081m² sa nachádza prekrytý bazén, prístrešok pre dve autá, hospodárska budova slúžiaca ako sklad ovocia a zeleniny a sklad náradia.
Dvojpodlažný rodinný dom so zastavanou plochou 127m² a úžitkovou plochou 197m² je kompletne zrekonštruovaný s výstavbou podkrovia v roku 2008. Dispozične pozostáva 1.NP zo zádveria, chodby, priestranného šatníka, kuchyne, obývacej izby, samostatnej toalety, kúpeľne. Drevené schodisko vedie na 2.NP, ktoré tvorí chodba, tri izby, kúpeľňa a samostatné WC. Vo všetkých miestnostiach je keramická dlažba okrem obývačky, všetky dvere, kuchynská linka, schody a niektoré stropy sú z masívneho dreva. Prevedenie kuchynskej linky je vo vidieckom štýle, s pracovnou doskou z umelého kameňa. V jedálni a obývačke zabezpečí pocit tepla akumulačná kachľová pec s automatickou reguláciou.
Vykurovanie domu je teplovodné, zabezpečené plynovým kotlom kombinovaným s ohrevom pre TÚV. Vykurovacie telesá sú radiátory a podlahové kúrenie.
Príjemné miesto pre posedenie s rodinou a známymi poskytuje štýlová vínna pivnica. Prepracovaný dizajn pivnice dbá i na detaily, ako sú tehlová dlažba, tehlový klenbový strop s bodovým osvetlením a starou opracovanou tehlou obložené steny. Nachádza sa tu samostatná toaleta, kuchynská linka s keramickým umývadlom a o pocit tepla sa postará krb.
Schladiť sa môžete v prestrešenom vonkajšom bazéne s funkciou protiprúdu. Od jari do jesene oceníte nádhernú kvitnúcu lúku s prekrásnym výhľadom na okolité prostredie a radosť Vám isto spraví aj ovocný sad.

Na pozemku sa nachádza kopaná kamenná studňa hlboká 15m. V záhrade je zavedený závlahový systém.

V obci Ivanovce sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec sa nachádza cca 14 km od mesta Trenčín.

Link na virtuálnu prehliadku:
prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail: jezikova@

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 5
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Celková rozloha: 9081m²
Rozloha pozemku: 9081m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Pivnica: áno
Garáž: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Bazén: exteriérový
Krb: áno
Okná: drevené
IBA U NÁS Dom s jedinečnou vínnou pivnicou a veľkým pozemkom
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE na Dolnom Zemplíne rodinný dom na veľkom pozemku
EXKLUZÍVNE na Dolnom Zemplíne rodinný dom na veľkom pozemku Stav: Kompletná rekonštrukcia – ihneď obývateľný Plocha pozemku:5920 m2 Majiteľ ponúka na predaj rodinný dom v Bežovciach č 68 ležiaci v kľudnej štvrti s výbornou komunikačnou dostupnosťou a skvelými susedmi .Plná občianska vybavenosť je v strediskovej obci na veľmi vysokej úrovni.(škola, škôlka, lekári,l ekáreň, 4 kostoly, supermarket CBA, Jednota a súkromné obchody..............) Objekt má všetky inžinierske siete. Je ihneď užívania schopný. Predáva sa rodinný dom (220m2 má prízemie + 220m2 podkrovie)spolu s vinnou pivnicou (20m2) a letným domčekom (30m2 dole + podkrovie) , dve vybetónované státia pre garáže , terasa (50m2) a terasa pred vinnou pivnicou (30m2) na úrodnom pozemku .(Kupec ,ktorý nepotrebuje veľký pozemok za domom , ho obratom predá , záujem o pozemok zo strany miestnych roľníkov je veľký). Spoločná kamenná studňa v prednej záhradke. Vhodný na bývanie ,chalupárčenie, podnikanie alebo investícia a ochrana pred ťažkými časmi. Cena: DOHODA /navrhnite rozumnú cenu a nehnuteľnosti sú Vaše Telefón : Iba seriózny záujemcovia o kúpu. Mega turbo sprostredkovatelia , prosím nevolať. Volajúcim z Anglicka : viem že sú v obci na predaj domy za 50.000 ale sú v stave v akom boli postavené , teda treba do nich investovať minimálne raz toľko pri skromnej rekonštrukcii za koľko sa predávajú a budú len drahšie a veľkosť pozemku je tiež dôležitá , ja predávam s veľkým pozemkom.
Ponúkame na predaj rodinný dom s vínnou pivnicou
Ponúkame na predaj rodinný dom s vínnou pivnicou, podkrovím nad celým domom. Dom je súčasťou radovej zástavby so spoločným dvorom. Dom sa skladá z dvoch častí, ktoré majú samostatný vchod, je vhodný aj na podnikanie. OBYTNÁ ČASŤ – vstupná hala, obývačka, izba, spálňa, WC a kúpeľňa PRACOVNÁ ČASŤ – pracovná miestnosť, komora/sklad, vínna pivnica, prístup na podkrovie POZEMOK: *Zastavané plochy a nádvoria 153m2 + podkrovie *Spoločný dvor 286m2 (podiel 1/6) POPIS DOMU *Dom je murovaný z kameňa a tehál s hrúbkou muriva nad 60cm *Stropy sú klenbové v celom dome *Podľa informácií a technického stavu domu bola nehnuteľnosť postavená v roku 1733 *Dom pozostáva zo zapusteného suterénu, prízemia a podkrovia nad celým domom *Dom je pripojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) PODLAHOVÁ PLOCHA *Suterén 31,48m2 (vínna pivnica) *Prízemie 150 m2 CENA: 168.000,-€ LEN V HOTOVOSTI Dom je ihneď k dispozícií LOKALITA a OKOLIE: *dom sa nachádza v tesnej blízkosti prírody Malých Karpát, viníc s množstvom zelene a možnosťami pešej aj cyklo turistiky *neďaleko Amfiteáter, kúpalisko *kompletná občianska vybavenosť, základná škola, zdravotné stredisko, Billa, fitness centrum kaviarne a reštaurácie Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.
SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec
Ak aj vy snívate, že raz budete pestovať vinič a robiť vlastné víno, určite neprehliadnite našu ponuku. Vidiecky dom s pôvodnou vínnou pivničkou na krásnom veľkom pozemku je na to ako stvorený. Navyše obec Čataj je vzdialená len 30 minút jazdy autom od Bratislavy. 7 FAKTOV ■ vidiecky dom s hospodárskymi budovami vhodný na rekonštrukciu ■ celková výmera pozemku 1848m² ■ orientácia domu na svetové strany – JZ, SV ■ pôvodná vínna pivnica ■ veľký pozemok s ovocnými stromami ■ studňa ■ napojenie na všetky IS INTERIÉR Stretnutie s priateľmi vo vínnej pivničke na vlastnom pozemku? Prečo nie, naša nehnuteľnosť vám túto možnosť ponúka. Pôvodný 4-5 izbový rodinný dom disponuje 3 samostatnými vchodmi, je jednopodlažný, má sedlovú strechu, podkrovie v súčasnosti nieje zobytnené. V minulosti vyhovoval viacgeneračnému bývaniu. Neodmysliteľnou súčasťou tohto vidieckeho domu je aj hospodárska budova s 3 miestnosťami slúžiacimi ako skladové priestory. STAVBA Dom je v pôvodnom stave, postavený v 40tych rokoch minulého storočia, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, kúrenie domu bolo riešené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v každej z obytných miestnosti. Momentálne nie je obývaný. Veľkou výhodou je existujúca studňa ako aj napojenie domu na všetky inžinierske siete - vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia. RD sa nachádza v prednej časti pozemku, z jednej strany tvorí jeho hranicu. Pozemok je rovinatý, oplotený, šírka pozemku 13m, dĺžka 141m, prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej komunikácie. zastavaná plocha domu: 226m² zastavaná plocha hospodárskych budov a garáže: 95m² dvor: 1527m² Súčasná veľká zastavaná plocha pozemku ponúka značné možnosti na výstavbu alebo rekonštrukciu existujúceho objektu. Parkovanie je možné v garáži alebo priamo na pozemku, kde je dostatočný počet parkovacích miest. LOKALITA Do obce Čataj sa z Bratislavy pohodlne dostanete po diaľnici D1, výjazdom na Blatné len za 30 minút. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky. Vzdialenosti: Bratislava – 38km, Trnava - 18km, Senec - 8km. ČO NÁS ZAUJALO? ■ veľký pozemok s ovocnými stromami a viničom ■ 30 min. autom do Bratislavy ■ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ■ vínna pivnica CENA 199 900 € Cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám zodpoviem Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: e-mail: fabianova@ web: Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec
Ak aj vy snívate, že raz budete pestovať vinič a robiť vlastné víno, určite neprehliadnite našu ponuku. Vidiecky dom s pôvodnou vínnou pivničkou na krásnom veľkom pozemku je na to ako stvorený. Navyše obec Čataj je vzdialená len 30 minút jazdy autom od Bratislavy. 7 FAKTOV ■ vidiecky dom s hospodárskymi budovami vhodný na rekonštrukciu ■ celková výmera pozemku 1848m² ■ orientácia domu na svetové strany – JZ, SV ■ pôvodná vínna pivnica ■ veľký pozemok s ovocnými stromami ■ studňa ■ napojenie na všetky IS INTERIÉR Stretnutie s priateľmi vo vínnej pivničke na vlastnom pozemku? Prečo nie, naša nehnuteľnosť vám túto možnosť ponúka. Pôvodný 4-5 izbový rodinný dom disponuje 3 samostatnými vchodmi, je jednopodlažný, má sedlovú strechu, podkrovie v súčasnosti nieje zobytnené. V minulosti vyhovoval viacgeneračnému bývaniu. Neodmysliteľnou súčasťou tohto vidieckeho domu je aj hospodárska budova s 3 miestnosťami slúžiacimi ako skladové priestory. STAVBA Dom je v pôvodnom stave, postavený v 40tych rokoch minulého storočia, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, kúrenie domu bolo riešené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v každej z obytných miestnosti. Momentálne nie je obývaný. Veľkou výhodou je existujúca studňa ako aj napojenie domu na všetky inžinierske siete - vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia. RD sa nachádza v prednej časti pozemku, z jednej strany tvorí jeho hranicu. Pozemok je rovinatý, oplotený, šírka pozemku 13m, dĺžka 141m, prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej komunikácie. zastavaná plocha domu: 226m² zastavaná plocha hospodárskych budov a garáže: 95m² dvor: 1527m² Súčasná veľká zastavaná plocha pozemku ponúka značné možnosti na výstavbu alebo rekonštrukciu existujúceho objektu. Parkovanie je možné v garáži alebo priamo na pozemku, kde je dostatočný počet parkovacích miest. LOKALITA Do obce Čataj sa z Bratislavy pohodlne dostanete po diaľnici D1, výjazdom na Blatné len za 30 minút. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky. Vzdialenosti: Bratislava – 38km, Trnava - 18km, Senec - 8km. ČO NÁS ZAUJALO? ■ veľký pozemok s ovocnými stromami a viničom ■ 30 min. autom do Bratislavy ■ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ■ vínna pivnica CENA Dohodou. Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám zodpoviem Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: e-mail: fabianova@ web: Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec
Ak aj vy snívate, že raz budete pestovať vinič a robiť vlastné víno, určite neprehliadnite našu ponuku. Vidiecky dom s pôvodnou vínnou pivničkou na krásnom veľkom pozemku je na to ako stvorený. Navyše obec Čataj je vzdialená len 30 minút jazdy autom od Bratislavy. 7 FAKTOV ■ vidiecky dom s hospodárskymi budovami vhodný na rekonštrukciu ■ celková výmera pozemku 1848m² ■ orientácia domu na svetové strany – JZ, SV ■ pôvodná vínna pivnica ■ veľký pozemok s ovocnými stromami ■ studňa ■ napojenie na všetky IS INTERIÉR Stretnutie s priateľmi vo vínnej pivničke na vlastnom pozemku? Prečo nie, naša nehnuteľnosť vám túto možnosť ponúka. Pôvodný 4-5 izbový rodinný dom disponuje 3 samostatnými vchodmi, je jednopodlažný, má sedlovú strechu, podkrovie v súčasnosti nieje zobytnené. V minulosti vyhovoval viacgeneračnému bývaniu. Neodmysliteľnou súčasťou tohto vidieckeho domu je aj hospodárska budova s 3 miestnosťami slúžiacimi ako skladové priestory. STAVBA Dom je v pôvodnom stave, postavený v 40tych rokoch minulého storočia, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, kúrenie domu bolo riešené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v každej z obytných miestnosti. Momentálne nie je obývaný. Veľkou výhodou je existujúca studňa ako aj napojenie domu na všetky inžinierske siete - vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia. RD sa nachádza v prednej časti pozemku, z jednej strany tvorí jeho hranicu. Pozemok je rovinatý, oplotený, šírka pozemku 13m, dĺžka 141m, prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej komunikácie. zastavaná plocha domu: 226m² zastavaná plocha hospodárskych budov a garáže: 95m² dvor: 1527m² Súčasná veľká zastavaná plocha pozemku ponúka značné možnosti na výstavbu alebo rekonštrukciu existujúceho objektu. Parkovanie je možné v garáži alebo priamo na pozemku, kde je dostatočný počet parkovacích miest. LOKALITA Do obce Čataj sa z Bratislavy pohodlne dostanete po diaľnici D1, výjazdom na Blatné len za 30 minút. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky. Vzdialenosti: Bratislava – 38km, Trnava - 18km, Senec - 8km. ČO NÁS ZAUJALO? ■ veľký pozemok s ovocnými stromami a viničom ■ 30 min. autom do Bratislavy ■ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ■ vínna pivnica CENA 179.900,- Eur Cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám odpoviem na Vaše otázky. KONTAKT Ing. Eva Fabianová, RSc. SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: e-mail: fabianova@ web: Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
Rodinný dom v Gbeloch s bazénom, vínnou pivnicou a garážou
Viac ako REALITY Vám ponúka na predaj pekný rodinný dom na Záhorí v meste Gbely s garážou, bazénom a vínnou pivnicou. Samotný dom je 4 izbový, postavený z kvalitných materiálov- tehla voština, hrúbka steny 40 cm, podsklepený, nachádza sa na pozemku o výmere 679 m2. Vchod do domu je možný z prednej časti domu /hlavným vchodom/, z garáže aj z dvora. Dispozične je veľmi dobre riešený, pozostáva z hlavného vstupného priestoru so samostatným WC a umývadlom, odkiaľ sa vchádza do haly /druhým smerom do garáže/, ktorá tvorí dominantnú časť domu a je prepojená s kuchyňou a obývacou izbou. Súčasťou priestrannej kuchyne je samostatná komora s dostatkom úložného miesta, z kuchyne je taktiež vstup na terasu priechodnú priamo na dvor k bazénu. Druhým smerom sa z hale dreveným schodiskom vchádza na medziposchodie s 2 samostatnými izbami /jedna s balkónom/, kúpeľnou s vaňou a sprchovým kútom a o pár schodíkov vyššie na 1. poschodie s priestrannou tretou samostatnou izbou a dostatkom úložného priestoru. Dom prešiel postupnou rekonštukciou pred 10 rokmi, v celom dome sú plastové okná aj dvere, interiérové dvere s drevenými zárubňami, podlahu tvorí kombinácia drevenej podlahy JESPIL, plávajúcej podlahy a keramickej dlažby, v celom dome okrem obývacej izby je znížený zateplený strop /nad obývacou izbou nebolo treba, nad ňou sa nachádza podkrovná izba/, v hale a podkrovnej izbe bodové osvetlenie. Dom je zariadený podľa výborného vkusu majiteľov s láskou k drevu a dreveným materiálom. Dominantou hale sú 16 KW liatinové krbové kachle SAEY s vysokou výhrevnosťou a bezproblémovým vykúrením celého domu so zaručeným ťahom, v strede domu je situovaný komín s tromi výduchmi, jeden 150 mm na plynový kotol, druhý 150 mm rezervný, krbový má priemer 250mm. Súčasťou domu je garáž /priechodná do domu aj na dvor/ so sekčnou bránou na diaľkové ovládanie a parkovaním pre 2 vozidlá, taktiež samostatná práčovňa s kuchynkou. Vstup z ulice je zabezpečený taktiež posuvnou bránou na diaľkové ovládanie s dostatkom parkovacieho priestoru pred domom. Dom je podpivničený, sú tu 4 veľké miestnosti, štvrtá miestnosť slúži ako vínna pivnica, disponuje všetkými IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia, vŕtaná 8,5m studňa, vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom VAILLANT so 150 l zásobníkom vody, v celom dome sú liatinové radiátory. Dominantou pekne upraveného dvora je zastrešený laminátový 8 metrový bazén s filtračným zariadením, v jednej menšej miestnosti na dvore je predpríprava na fínsku saunu celú z lipového dreva s lavicami, chýba len vykurovacie teleso. Pozemok taktiež disponuje menšou záhradkou ktorá sa nachádza z bočnej časti pozemku pri dome, záhrada za domom okolo bazéna a trávnik má automatickú závlahu /kvapôčkovú a trávnik trisky/. Z vonku je dom pripravený na novú fasádu podľa predstáv a vkusu nového majiteľa. Viac informácií: - Zuzana Vávrová , vavrova@ -