inzercia, predaj, predám, bazár

Igor Bukovský-Návod na prežitie pre muža.

Kategória: Ostatné

Predám krásnu knihu : Igor Bukovský-Návod na prežitie pre muža
CENA 3,99 EUR.
(Pôvodná cena v obchode je 24,99 eur )
Skvelá kniha pre každého komu, záleží na svojom zdraví a kvalite života.Témy: Mozog pamäť, mentálna výkonnosť, spánok.Oko ,ostrosť a choroby oka.Svaly,posilňovanie a iné druhy športu, áviaci systém ,trávenie, poruchy trávenia, vredová choroba.Srdce ,stres, krvný tlak, infarkt, mozgová porážka.Káva, kofeín a energetické nápoje.Antioxidanty,prevencia degeneratívnych ochorení a starnutia,Obrázky a grafy a iné...

Pozri všetky moje inzeráty :)

KLIKNI dole na meno alanya
Igor Bukovský-Návod na prežitie pre muža.
Podobné inzeráty
Ruksak na prežitie
Jedná sa o veľmi pohodlnú a praktickú profesionálnu súpravu na núdzové prežitie, ktorá je vybavená rôznymi pomôckami na prežitie v teréne, ktoré dokážu vyhovieť vašim neočakávaným situáciám a zdravotným potrebám. Vyberte si túto profesionálnu súpravu na prežitie pre seba, priateľov alebo rodinu a užite si uvoľnenejšie a pohodlnejšie cestovanie a dobrodružný výlet Funkcia: profesionálna súprava na núdzové prežitie, ktorá spĺňa neočakávané situácie a zdravotné potreby. & baterka, pero, náramok, kompas, píšťalka, nôž, sada rybárskeho vybavenia atď., Sú odolnejšie ako bežné núdzové zásoby na prežitie. & Veľkokapacitné vodotesné puzdro, ľahko skladovateľné núdzové potreby na prežitie. & Ľahký a prenosný, ľahko sa prenáša a skladuje, môže byť umiestnený v autách, jachtách, lodiach atď. & Jednoduché použitie, čo je ideálne na postaranie sa o akékoľvek lekárske núdzové potreby počas. & Skvelé na cestovanie, streľbu, poľovníctvo, kempovanie, turistiku, rybolov, člnkovanie, dobrodružstvo v divočine a ďalšie aktivity.
predam knihu Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Predam knihu Návod na prežitie pre bejby – Igor Bukovský
Igor Bukovský - Návod na prežitie pre bejby
Igor Bukovský - Návod na prežitie pre bejby citana, v uplnom poriadku, bez poskodenia a chyb cena 6€
Navod na prezitie pre bejby
Predam knizku navod na prezitie pre bejby. Cena 10 eur. Autor Igor Bukovsky. Zadarmo pridam knizky Mimino-navod k obsluze, Velka kniha o matke a dietati a Vyziva kojencu (prikrmy pre deti) . Osobny odber Batizovce alebo Poprad. Postou iba pri uhrade vopred. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Navod na prezitie pre bejby
Predam knizku navod na prezitie pre bejby. Autor Igor Bukovsky. Zadarmo pridam knizku Mimino-navod k obsluze. Osobny odber Batizovce alebo Poprad. Postou iba pri uhrade vopred. Pozri aj dalsie moje inzeraty.