inzercia, predaj, predám, bazár

iHealth CORE HS6 WiFi osobný telesný analyzátor

Kategória: Ostatné - biela

Predám používanú plne funkčná osobnú váhu iHealth CORE HS6 s WiFi pripojením a osobným telesným analyzátorom.

Váha automaticky rozpoznáva váženú osobu a pomocou aplikácie je možné sledovať históriu a vývoj :
- Hmotnosti
- % telesného tuku
- netukovej hmoty
- % telesnej vody
- svalovej hmoty
- DCI
- Kostnej hmoty
- VFR.

Dôvod predaja - prechod na Garmin váhu, kompatibilnú s hodinkami.

Info:
iHealth CORE HS6 WiFi osobný telesný analyzátor
Podobné inzeráty
Osobná váha iHealth FIT HS2S
Predám osobnú váhu iHealth FIT HS2S – s analýzou zloženia tela, Bluetooth 4.0. Osobný odber v BA a okolí. Hlavné vlastnosti: - ľahká dizajnová osobná váha s analýzou zloženia tela - meria 9 údajov (hmotnosť, BMI, podiel netučnej, kostnej, svalovej a vodnej hmoty, telesný a útrobný tuk, kalorický príjem) - svetelný LED displej - možnosť nastavenia až 8 užívateľov - prehľadné sledovanie dát a histórie v sprievodnej aplikácii iHealth MyVitals - pamäť zariadenia až 500 meraní pre každého užívateľa (po synchronizácii s aplikáciou neobmedzene)
WiFi zásuvkový termostat KW3
Zásuvkový WiFi termostat KW3 - k dispozícii 6ks Slúži pre automatické spínanie a vypínanie pripojeného infrapanelu podľa nastavenej teploty pomocou aplikácie Smart Life. Zásuvkový termostat KW3 možno pomocou WiFi spárovať s Vašim mobilným telefónom a pomocou APP Smart Life zapínať / vypínať, regulovať teplotu alebo nastaviť teplotný program pre pripojený vykurovací systém. Tento zásuvkový WiFi termostat je vhodný pre vzdialené ovládanie našich infrapanelov. V mobilnej aplikácii si môžete pomenovať jednotlivé miestnosti, aby ste vždy presne vedeli, akú v nich máte nastavenú teplotu. K aplikácii je možné pripojiť neobmedzený počet WiFi termostatov a ovládať ich môže každý, komu udelíte v aplikácii prístup. Technické parametre: Napájanie: AC 220-240V Typ termostatu: WiFi Bezdrôtový standart: IEEE 802.11b / g / n Rozsah kmitočtov: 2.412 - 2.484 GHz Zabezpečovací mechanizmus: WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK Typ šifrovania: WEP / TKIP / AES Príkon úsporného režimu:
Digitálna váha
Predám túto digitálnu váhu. Wifi váha na meranie telesnej hmotnosti a synchronizáciu s vašou aplikáciou vrátane 14 údajov o zložení tela, ako sú BMI, telesný tuk, svalová a kostná hmota, BMR, bielkoviny atď. S touto inteligentnou digitálnou váhou môžete sledovať všetky údaje denne, týždenne a mesačne. Posielam aj na dobierku.
WIFI ROUTER ASUS RT-AC51
Skladný a štýlový WiFi router ASUS RT-AC51 je zárukou kvality a bez kompromisov. Funguje na báze WiFi 5, vysielanie je typu Dual-Band, teda dvojpásmové. Má 4 externé antény. Medzi praktické DHCP funkcie tohto kúska sa radí funkcionalita DHCP Client List. Rýchlosť pripojenia dosahuje až 733 Mb/s a ak pripojíte zariadenie káblom cez LAN port, tak až 100 Mbit. Súčasťou WiFi routera sú štandardy 802.11a (5GHz), 802.11b (2,4GHz), 802.11g (2,4GHz), 802.11n a 802.11ac Rýchlosť pripojenia dosahuje až 733 Mb/s Šifrované prenášanie dát Funkcia prístupového bodu umožňuje pokryť celú domácnosť signálom WiFi. Rýchle a ľahké nastavenie routera. Rodičovská kontrola iste príde vhod starostlivým rodičom QoS obstaráva ničím nerušený tok dát v sieti Periférie ľahko pripojíte pomocou UPnP Funkcia DMZ sa stará o špičkové zabezpečenie ve vytvoriť Guest Zone na ochranu siete Počet externých antén: 4 Pokročilé šifrovanie pre bezpečné surfovanie s routerom ASUS RT-AC51. Používaný cca rok. Vo výbornom stave ako novy.
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Predám úplne novú, nerozbalenú váhu Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Parametre produktu Výrobca Xiaomi Typ váhy analyzačná Max. nosnosť 150 kg Presnosť 50 g Pamäť 16 osob LCD displej áno Automatické zapnutie áno Voda áno Tuk áno Svalová hmota áno Múdra váha na meranie telesnej hmotnosti i ďalších dát. Zistite, ako ste na tom s telesným tukom, svalovou hmotou, BMI, bazálnym metabolizmom či ďalšími hodnotami. Mi Body Composition Scale 2 poskytuje vďaka pokročilému senzoru vysokú presnosť merania a je preto ideálnym pomocníkom pre každého, komu nie je jeho fyzické zdravie ľahostajné. Je vybavená dvojitým režimom váženia a okrem seba samého na nej zvážite napríklad tiež ovocie či zeleninu. Pomocou technológie Bluetooth ju ľahko prepojíte so svojím smartfónom. Pôsobivý elegantný dizajn z nej robí skvelý interiérový doplnok. Meria s vysokou presnosťou Váha je vybavená senzorom v tvare G z mangánovej ocele, vďaka ktorému zmeria vašu váhu maximálne presne. Dokáže zaznamenať už 50-gramové rozdiely. Podáva komplexné údaje o vašej kondícii Váhové číslo však zďaleka nie je všetko, čo tento prístroj dokáže. Poskytuje komplexné údaje o vašej fyzickej kondícii a zmeria hodnoty ďalších 12 ukázateľov. Okrem telesnej hmotnosti si posvieti aj na svalovú hmotu, telesný tuk, BMI, vodu v tele, fyzický vek aj iné hodnoty. Prezradí vám dokonca aj to, ako ste na tom so svojou rovnováhou Disponuje dvomi režimami váženia Váhu využijete nielen pre váženie seba samého, ale poslúži aj ako pomocník napr. pri vážení ovocia alebo zeleniny. Disponuje totiž dvomi režimami, dynamickým a statickým, a jednoducho medzi nimi možno prepínať. Možno na nej zvážiť veci už od 100 gramov. Spárujte sa s vašim smartfónom Vďaka technológii Bluetooth váhu ľahko prepojíte so svojím smartfónom. V aplikácii Mi Fit si potom kedykoľvek prehliadnete všetky potrebné údaje. Navyše dokáže rozpoznať až 16 rôznych užívateľov, nikto vám tak nenaruší merané údaje. Doplní akýkoľvek interiér Elegantná a minimalistická. Taká váha je, a preto sa hodí do každej miestnosti. Jednoduchý dizajn tvorí zaoblené krivky a tvrdené biele sklo. --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Ak nedvíham, alebo je číslo nedostupné, napíšte SMS alebo mail, určite sa ozvem ešte v rovnaký deň.
Osobná Bluethoot váha
Osobná Fitness váha Bluetooth 4.0 Aplikácia Sencor: Profily pre viacerých používateľov Možnosť nastavenia 14 jazykov: EN, CZ, SK, HU, PL, RU, HR, IT, ES, FR, DE, PT, AR, GR História meraní Sledovanie vývoja meraní Analýza meraní Aplikácia SENCOR na stiahnutie na Google PLAY alebo APP Store Meranie telesných parametrov: - Telesný tuk % - Voda % - Svalovina % - Kosti % - BMR Výpočet referenčnej dennej potreby kalórií Pamäť pre 12 osôb Dotykové tlačidlá Slim design (výška iba 22 mm) Sklenený povrch pre ľahkú údržbu Tvrdené bezpečnostné sklo (6 mm) Váživosť do 180 kg (rozlíšenie 100 g) Funkcia Auto-On (váži ihneď po nastúpení na váhu) Extra veľký bielo podsvietený LCD displej (74 × 35,6 mm) Možnosť voľby jednotiek (kg/lb) indikácia slabej batérie a preťaženia Automatické vypnutie pri nečinnosti Funkcia Data Lock na presnejšie váženie (zvážená hmotnosť zostáva zobrazená 10 sekúnd) Napájanie: 2× batéria 1,5 V, typ AAA (súčasť dodávky)