inzercia, predaj, predám, bazár

IKEA KRAGSTA konferenčné stolíky biele 2ks

Kategória: Stoly

Predám Ikea konferenčné alebo odkladacie stolíky - spolu cena 30 EUR. Osobný odber Trnava, Senec, Bratislava.
IKEA KRAGSTA konferenčné stolíky biele 2ks
Podobné inzeráty
ikea stolíky KRAGSTA
Ako nové stolíky Ikea KRAGSTA. Skoro vôbec nepoužívané. Top stav. Nie sú biele ale skor také krémové. Pc bola 89,90€ teraz 30€. Možný odber v Bratislave - Ružinov.
predam  dizajnový okrúhly Stôl Kragsta Ikea 90x48
Okrúhle, jemné tvary a dômyselne spracované detaily sú pre stolíky KRAGSTA charakteristické. Vďaka odolnej konštrukcii a nadčasovému dizajnu sa hodia k inému nábytku. Vydržia vám mnoho rokov. ako nový. dovôd predaja kúpili sme iný. pri rychlom jednani zlava
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo - sada obsahuje dva konferenčné stolíky (rozmery sú na obrázku) v super stave, takmer nové. Materiály: kovový rám, vrch sklo a spodná polica väčšieho zo stolíkov je drevotrieska. Cena: 40 eur (Pôvodná cena 64,90) Len osobný odber v Ružinove prípadne podľa dohody v okolitých častich Bratislavy. Prosím kontaktujte ma mailom (resp. správou cez )
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo
Predám konferenčné stolíky IKEA Vittsjo - sada obsahuje dva konferenčné stolíky (rozmery sú na obrázku) v super stave, takmer nové. Materiály: kovový rám, vrch sklo a spodná polica väčšieho zo stolíkov je drevotrieska. Cena: 38 eur (Pôvodná cena 64,90) Len osobný odber v Ružinove prípadne podľa dohody v okolitých častich Bratislavy. Prosím kontaktujte ma mailom (resp. správou cez )
Súprava 2 konferenčných stolíkov
Predám súpravu dvoch bielych konferenčných stolíkov, novú, nevybalenú.Tieto vysokokvalitné drevené konferenčné stolíky sú peknými kúskami nábytku v škandinávskom štýle.Súprava stolíkov je pevná a odolná, pretože je vyrobená z borovicového masívneho dreva.Stolíky sa dajú využiť aj ako nočné stolíky, podstavce na kvetináče a telefóny, či ako koncové stolíky. Farba: Biela Materiál: Nohy z borovicového dreva + vrchná doska z MDF (drevovlákno) Rozmery väčšieho stolíka: 100 x 50 x 40 cm (D x Š x V) Rozmery menšieho stolíka: 70 x 34,5 x 35 cm (D x Š x V) S protišmykovými podložkami na nohách V balení sa nachádzajú 2 konferenčné stolíky
dizajnové konferenčné stolíky Stockholm
Predám dizajnové konferenčné stolíky Stockholm, zakúpené v IKEA (PC 289e). Stolíky sú vo výbornom stave, dosky v tvare listu sú z orechovej dyhy a nohy z masívneho orecha. Preferujem osobný odber. Dohoda na cene možná.