inzercia, predaj, predám, bazár

IKEA polička na knihy Mosslanda

Kategória: Ostatný nábytok

Na predaj mám 2kusy týchto poličiek, sú čisto nové - nepoužíté.
Ide o ten dlhší variant 115cm v bielom prevedení.
Cena za obidve 20€

Link k produktu:

IKEA polička na knihy Mosslanda
Podobné inzeráty
Makramé polička
Naše ručne robené poličky na kvetináče, knihy, sviečky, obrazy sú výnimočným kúskom akým spestríte svoj domov. Polička je vyrobená populárnou technikou macrame z recyklovaného mäkučkého a pružného bavlneného lana vysokej kvality. Špagát je príjemný na dotyk a hotová polička má krásnu štruktúru. Macrame polička visí na drevenej palici, ktorú upevníš do háčika. --> kvet, kvetináč, ani nič na poličke nie je súčasť ceny Ak máš záujem o inú farbu, tak nám napiš a my vytvoríme poličku presne podľa tvojích predstáv. Veľkosť: Polička - 30 x 30 x 2 cm Dĺžka - 55 cm od drevenej paličky/kruzku / strapce plus 10cm
Detská postieľka s matracom a prebaľovací pultík s podložkou
Máme na predaj detskú postieľku s matracom a prebaľovací pultík s podložkou Ikea, so zobrazeným príslušenstvom zdarma. Postieľka je buková (Ikea Sniglar pôvodná cena 69€), s možnosťou uloženia matraca do 2 výšok, nepoškodená, vo výbornom stave. Matrac je penový (Ikea Skönast pc. 99€), má prateľný poťah, je taktiež bez poškodení. Prebaľovací pult je bukový (Ikea Sniglar pc. 35€), je k nemu prebaľovacia podložka (Ikea Vädra pc. 25€), bez poškodení. K postieľke radi darujeme aj mantinel Ikea (bez poškodení), 2 chrániče na matrac Ikea (žmolky na vnútornej strane od používania), 3 plachty a 3 ks posteľnej detskej bielizne (2x Ikea, 1x Lupilu, 1x handmade plachta - žltá), všetko bez poškodení. K pultíku darujem 2 poťahy na podložku a 2ks organizátorov na pultík, všetko značka Ikea a bez poškodenia. Ku všetkému darujeme aj detskú vaničku (trošku ošúchané obrázky). Cena za komplet: 150€
Polička, polica na CD
Predám policu, polica na CD.Materiál bukas. Políčka na CD rozmery dĺžka 100cm,vyska 46cm, polička na CD je z dvoch častí, vrchná polička a k tomu je spodná polička na CD. Písať mail.
Ikea polička/ lišta na obrázky Mosslanda
Predám novú, nepoužitú poličku /lištu na obrázky (nerozbalená z originál fólie) bielej farby, dĺžka 115cm. Nakoniec ju nevyužijeme, tak posúvame ďalej. Cena 10€, osobný odber v Nitre.
Mosslanda ikea poličky
4x polička polovičná cena
Nástenný policový diel IKEA
Predám nástenný policový diel z IKEA, veľmi dobrý stav. Cena 100 EUR (aktuálna cena v IKEA 130 EUR), rozmery (ŠxVxH) cca 150x46x27 cm (rozmery 1 poličky 70x14x16). Na fotke aj písací stolík so skrinkami z IKEA a stolička s poťahom z IKEA. Písací stôl so skrinkami: 300 EUR (aktuálna cena v IKEA 380 EUR), rozmery 145x73x65. Stolička s poťahom: 30 EUR- vidieť známky používania (aktuálna cena v IKEA 90 EUR). Pre viac fotiek viď ostatné inzeráty.