inzercia, predaj, predám, bazár

ikea tradfri brana pre ikea svetla a smart home

Kategória: Svietidlá, Lampy

Používané asi mesiac, plne funkčné. Cena je bez poštovného.
ikea tradfri brana pre ikea svetla a smart home
Podobné inzeráty
Ikea Tradfri inteligentná brána, vypinace a merac vzduchu
Mám na predaj používané komponenty pre systém IKEA TRADFRI v hodnote priblizne 200 EUR. Stačí dokúpiť žiarovky podľa potreby a viete inteligentne ovládať svoju domácnosť, aj cez aplikáciu alebo cez bezdrótové vypínače. Predávam, pretože som menil technologie na centralny celodomovy system. Všetky komponenty sú plne funkčné a zodpovedajú obrázkom. Predávam len ako celok, nerozpredávam po kusoch. Zoznam komponentov: - 1x Tradfri Gateway - domáce centrum na prepojenie celého ekosystému s aplikáciou - 2x vypínače jednoduché (On/Off) - 9x vypínače so stmievaním a prepínaním farieb - 1x potenciometer k reproduktoru na hlasitost alebo ako stmievač svetiel - 2x inteligentné ďiaľkovo ovládané zásuvky - 1x merac kvality vzduchu Osobne v Bratislave alebo poslem cez Packetu na dobierku.
Rámeček - redukcia - podložka Ikea Tradfri chytrý vypínač
Nabízím redukci (adaptér) pro IKEA Trådfri chytrý bezdrátový vypínač, pro řešení se zachováním původního vypínače. Postup montáže: 1) Demontáž původního vypínače, strojek v krabici zůstane zachován 2) Přišroubování nové redukce do krabičky namísto původního vypínače 3) Zapnutí vypínače na strojku na stav „stále zapnuto“ 4) Vložení Trådfri vypínače do nové redukce Vyjmout vypínač lze snadno pomocí otvoru ve spodní části. Doprava při platbě předem 65Kč (pošta, Zásilkovna), nebo dle dohody na dobírku. Na přání jsou možné i různé modifikace redukce, nebo i výroba jakýchkoliv redukci dle přání.
Ikea Tradfri gateway / zigbee brána
Ikea tradfri zigbee brana. Slúži na ľahšie ovládanie ikea smart zariadeni. Napríklad aj prostredníctvom google asistenta alebo hlasového asistenta alexa.
TRÅDFRI Gateway
Brána / hub pre systém smart osvetlenia IKEA TRÅDFRI. Umožňuje prepojiť smart žiarovky IKEA s aplikáciou a ovládať ich pomocou nej alebo pomocou hlasových asistentov.
Ikea Inteligentna ziarovka LED TRÅDFRI s ovladacom
Súprava na diaľkové ovládanie, inteligentné bezdrôtový stmievateľný/farebné a biele spektrum, E27. Dovod predaja: nepouzivam.
Tuya smart dotykový spínač svetla - WIFI
Predám smart dotykové vypínače ( 5x - jednovypínač, 2x - dvojvypínač, 1x vysielač). Vypínače nepotrebujú žiadny gateway (bránu) , fungujú priamo s aplikáciou Smart Life alebo Tuya Smart - stačí pripojiť na wifi. Nutný nulák. Vysielač (na baterku) je možné spárovať s vypínačom a spolu fungujú napríklad ako schodiskový vypínač. Diaľkové ovládanie aplikácie Ovládajte svoje domáce svetlá na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie Smart Life cez smartfón alebo tablet. Najmä ak pracujete, cestujete atď. Hlasové ovládanie Tento inteligentný spínač svetiel je dokonale kompatibilný s Alexa echo a Google Home Assistant. Zapnutie/vypnutie svetiel pomocou hlasových príkazov, keď máte plné ruky. Načasovanie/Odpočítavanie/Rozvrh Nastavenie plánov na ZAPNUTIE/VYPNUTIE inteligentného spínača podľa vášho životného zvyku. Odteraz sa už nikdy nebudete budiť ráno otravným budíkom a večer sa vrátiť do tmavého domu. Pomôže vám tiež znížiť účet za elektrinu. Multi-Control Association Nastavte skupinu pre dva alebo viac prepínačov v aplikácii. Potom budete môcť ovládať príslušné spínače na zapnutie/vypnutie tých istých svetiel pomocou smartfónu alebo manuálne, aby ste dosiahli obojsmerné ovládanie. Skupinová kontrola Nastavte skupinu prepínačov v obývacej izbe alebo v kuchyni v skupine pomocou aplikácie. Potom jedným kliknutím zapnete/vypnete všetky svetlá pomocou smartfónu. Funkcia zdieľania Všetky zariadenia série Tuya môžete zdieľať s členmi rodiny pomocou aplikácie Smart Life, aby ste mohli spoločne ovládať svoj domov. Špecifikácia Značka: GIRIER Materiál: PC+ panel z tvrdeného skla : 90-250V 50/60Hz Prúd: 10A Výkon: INC:1000W/Gang CFL/LED:500W/Gang Spotreba energie: ≤0,5W Prevádzková teplota: -10~40℃ Prevádzka Vlhkosť: ≤ 90 % WiFi Štandard: IEEE 802.11bgn 2,4 GHz Požiadavka rozbočovača: Bez sieťového zabezpečenia: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Certifikácia: FCC, CE, RoHS APP: Tuya Smart/Smart Life dvojvypínač: 12eur/ks jednovypínač: 10eur/ks vysielač : 10eur/ks