inzercia, predaj, predám, bazár

Imelo - kytička, guľa

Kategória: Ostatné

Predám imelo. Ponúkame malú kytičku, veľkú kytičku, malú alebo veľkú guľu. Poprípade celý príves imela. Ceny sú nasledovné:

Malá kytička : 3€
Veľká kytička : 6€
Malá guľa : 9€
Veľká guľa : 19€
Celý príves : 149€
Imelo - kytička, guľa
Podobné inzeráty
imelo
Pekný deň Vám prajem. Predám imelo celé gule, plné auto, malý aj veľký odber. Plné auto, 250€ mala gula do2kg 5e velka gula3kg a viac 10e . Cena zavisi od mnozstva. dohoda možna Dôvodov, prečo je imelo symbolom Vianoc je pravdepodobne viacero. Jedným z nich je pravdepodobne fakt, že predstavuje oázu zelene vo vysokých korunách bez listov uprostred zimy. Ďalším zasa, že ľudia verili, že ho poslali anjeli z neba a viaže sa k nemu množstvo rôznorodých mýtov a legiend. História vianočných tradícií spojených s imelom siaha až k starým Keltom a vieme o nej málo. Vieme však s istotou, že imelo je poloparazit, ktorý obsahuje liečivé, ale aj jedovaté látky a má viacero zaujímavých vlastností. A že v súčasnosti symbolizuje šťastie, hojnosť a požehnanie.
Imelo
Vianočné sviatky bez imela? Neviem si to predstaviť. Ani množstvo ľudí. Skvelá investícia, ktorá vám okrášli zárubňu na dverách či iné miesto v dome. Bozk pod imelom? To všetko sa deje počas vianočných sviatkov. . Preto vám ponúkam na predaj imelo. . Veľká guľa 19,99€ Mala guľa 9,99€ Kytička 2,99€ . Pozri ďalšie moje inzeráty.
Imelo
Predám imelo guľa mala 10eur Velka guľa 20eur Kyticka 3eura
Predam imelo na vianocnu vyzdobu
Predam imeko na vianocnu vyzdobu.imelo je este na stromoch .rezem az ked niekto ma zaujem aby bolo cerstve.cena mala gula o 8€velka gula 10€.maxi gula 20€. Po dohode viem doviest BS.ZC.KA.ZV.BB.PD.gule pekne zelene bud s bobulkami alebo kde su male deti tak bez bobuliek
IMELO
Predám imelo. Veľka guľa- 19€ Malá guľa - 9€ Väčšie množstvo doveziem po dohode až k Vám v rámci SR.
IMELO
Predam imelo Zelené 1€ kytica. Stříbrné a zlaté 1,50kytica. Imelo rozvazame.