inzercia, predaj, predám, bazár

Indicka mosadzna sada-rucna praca

Kategória: Starožitnosti

Predam rozne mosadzne starozitne predmety-rucna vyroba z Indie.Moznost kupit po jednotlivych kusoch alebo aj celu sadu(lepsia cena).Vhodne do zbierky pripadne mam celu zbierku.Cena dohodou mame vela roznych kusov.Osobne preberatie pripadne na dobierku je mozne zaslat tiez po zalohe!Ak by mate zaujem o nieco co nie je na fotke treba sa spytat mame viacero sad.
Indicka mosadzna sada-rucna praca
Podobné inzeráty
Indické mosadzné +Melamínový podnos
Indická váza, ručne rytá z čierneho masívneho kovu s detailami kvetov, listov a vlysov v zlatej farbe.výška 35cm Cena 49€ """"""""""""""""""""'' Krásna vysoká indická mosadzná váza, nepoškodená v.65cm/33€. Karafa,v top stave v.39cm/25€. Misa na stopke, indická v.stopky 18cm,s priemerom 23cm/29€ """"""""'''""""'''''''' Servirovací melamínový oválny, drevený podnos s orientálnym vzorom,matne lakovaný.Podnos má 32cm,a okraj podnosu má 1cm. Absolútne zachovalé, nikdy nepoužívané. Cena podnosu 19€
Indické mosadzné  skvosty+Melamínový podnos
Indická váza, ručne rytá z čierneho masívneho kovu s detailami kvetov, listov a vlysov v zlatej farbe.výška 35cm Cena 49€ """"""""""""""""""""'' Krásna vysoká indická mosadzná váza, nepoškodená v.65cm/39€ '''''' Karafa,v top stave v.39cm/25€. ''''''' Misa na stopke, indická v.stopky 18cm,s priemerom 23cm/25€ """"""""'''""""'''''''' Servirovací melamínový oválny, drevený podnos s orientálnym vzorom,matne lakovaný.Podnos má 32cm,a okraj podnosu má 1cm. Absolútne zachovalé, nikdy nepoužívané. Cena podnosu 10€
Indická mosadzná váza
Stará indická mosadzná váza, výška 21 cm
Žehlička mosadzná
Predam staré mosadzné žehličky.Vyčistené.Cena mosadzná 50€ a železná 35€.Mosadzná žehlička 1ks predaná.
Žehlička mosadzná
Predam staré mosadzné žehličky.Vyčistené.Cena mosadzná 50€ a železná 35€.Mosadzná žehlička 1ks a železná s koženou rúčkou 1ks predaná.
Mosadzna truhlica unikátna
Mosadzná truhlica z 19. storočia . Starožitná a mosadzná truhlica vytvorená vo Francúzsku okolo roku 1870, má obdĺžnikový tvar a je zdobená výjavmi z plachetnice na vrchu a prednej strane, pričom obe strany sú zdobené rúčkami. Horná časť sa otvára do vnútorného úložného priestoru. Truhlica je vo výbornom stave a má pôvodnú bohatú patinovanú úpravu. Všestranný box na rôzne použitie vášho domova .Posielam poštou alebo osobny odber okres Mi .Poštovné máte od nas bonus !