inzercia, predaj, predám, bazár

Infantino hudobny kolotoc 3v1

Kategória: Ostatné

predam detsky hudobny kolotoc infantino

perfektny stav
hra rozne melodie
toci sa
v noci svieti a projektuje nocnu oblohu
pevne pripevnenie priamo na postielku

moznost predaja 2ks. v pripade oboch zlava mozna
moznost dopravy BA- ZA- BB - KN - SI

blizsi popis: popis
Infantino hudobny kolotoc 3v1
Podobné inzeráty
Hudobný kolotoč 3v1
Jedinečný hudobný kolotoč Tiny Love 3 v 1 bude pre vašu ratolesť spoločníkom od narodenia až do predškolského veku. Bábätkám poslúži ako klasický kolotoč nad postieľku, ktorý pomocou nežnej hudby a otáčajúcich sa hračiek odprevadí dieťatko do sveta snov. Kolotoč je vhodné používať do 5 mesiacov, potom dieťaťu uľahčí samostatné zaspávanie v postieľke hudobný box, ktorý premieta na strop roztomilé obrázky. Deťom od 18 mesiacov môžete kolotoč prestavať na stojacu nočnú lampičku s hudbou a projekciou. Hudobný box prehráva 9 melódií v celkovej dĺžke 30 minút. Jeho hlasitosť si môžete nastaviť podľa svojich potrieb.
Hudobný kolotoč Infantino 3v1
Predám hudobný kolotoč infantino 3v1 od 0 mesiacov. Používaný pol roka vo veľmi dobrom stave. Hrá niekoľko melódií svieti v tme a točí sa. Pôvodná cena 38 EUR. Môžem poslať aj poštou, cena 16 EUR.
Infantino hudobny kolotoc s projekciou 3v1
Predam pol roka pouzivany hudobny kolotoc s projekciou 3v1 znacky Infantino, bezova farba. V top stave aj s krabicou za 27€. Da sa pouzit aj bez projekcie a neskor ako svetielko v izbe.
Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1 modrý
Predám Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1 modrý v TOP stave. Nepoužívany
Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1
Predam hudobny kolotoc na detsku postielku. Farba: modry. Znacka: Infantino. Obchod: Detsky svet
Kolotoc nad postielku 3v1  Fisher Price
Predam Fisher Price rainforest kolotoč na detskú postieľku. Hrá melódie, točí sa. Iba osobný odber BA-Ružinov-Trenčianska. Sloník, tigrík a levíček sa otáča nad hlavou dieťatka a hudobné hračky v podobe vtáčika prehráva upokojujúce uspávanky, ktoré pokračujú aj potom, čo sa kolotoč dotočí . Keď dieťa vyrastie a prestane spať v detskej postieľke, hracie vtáčik na kolotoči sa zmení v bežnú prenosnú hračku s veselými zvukmi a kolotoč môžete pripnúť na kočík. Keď je dieťa hore a chce sa hrať, možno rameno s postavičkami sňať a bezpečne pripevniť k podstavcu. Kolotoč sa tak premení na voľne stojace hračku, ktorá dieťa zabaví aj stimuluje. Pre hru na brušku, možno štyri zavesené hračky sňať a pripevniť k podstavcu. Pripnite hrací kolotoč na kočík a slon, tiger, lev aj spievajúci vtáčik budú dieťatko sprevádzať aj na prechádzkach. Otáčavý hrací kolotoč podporuje postreh a sústredenie očí.