inzercia, predaj, predám, bazár

Informator vratnik

Kategória: Ostatné

Hľadám prácu ako informator-vratnik v seneckom okrese bez preukazu sbs
Informator  vratnik
Podobné inzeráty
Hľadám prácu ako strážnik, informátor, vrátnik.
Hľadám si prácu vrátnik informátor strážnik a podobne v okolí Modra(aj v lokalite Harmónia-Zochova chata), Pezinok, Bratislava ,prípadne Trnava. V zariadeniach nemocnice, soc. zariadenia a pod. Prípadne práca v archíve. Som 59r. Privítam mimo SBS.
vratnik , informator
ponukam pracu , na poziciu informator, vratnik, najlepsie pre dochodcu miesto prace Poprad
Vrátnik-informator-recepčny
Dobrý deň mám záujem pracovať ako recepčný - vrátnik - informátor na VŠ alebo SŠ internáte. Tel:
Hľadám si   prácu ako strážnik, vrátnik, informátor
Hľadám si prácu ako strážnik, vrátnik, informátor v Modre, Pezinok, Bratislava, Trnava /prípadne Harmónia-Zoch.chata/.Uprednostním mimo SBS. Som 60r.
Hľadám si   prácu ako vrátnik informátor strážnik.
Hľadám si prácu ako vrátnik informátor strážnik a podobne v okolí Modra(aj v lokalite Harmónia-Zochová chata),Pezinok, Bratislava, prípadne Trnava. V zariadeniach nemocnice, soc. zariadenia ubytovne a pod. Prípadne práca v archíve. Som 60r. Privítam mimo SBS.
Šachové knihy
1. přebor ČSR v korespondenčním šachu (1983-84)-Němec Boje o šachový trón-Kozma Ispytanie vremenem-Kasparov Kompletní soubor partií z XXII. mistrovství ČSSR Lázeňské rošády, Mistrovství ČR v šachu, Karlovy Vary 2005-Klíma Majstrovstvá Slovenska v šachu 1999-Horváth Malá encyklopedie šachu-Veselý Moderný šach, číslo 0-Huba Novi Sad ol 1990-Ftáčnik Novodobé šachové turnaje, 1.liga ČSFR družstev 90/91 Pravidla šachu a soutěžní řád-Faigl První mezinárodní šachový turnaj v Praze 1908-Kalendovský Ročenka ŠSČR 2006-Šach info Rošády pod Špilberkem, Mistrovství ČR v šachu, Brno 2006-Klíma Sizilianisch, Morra gambit bis Scheveningen-Polugaevsky Šach info 1-8 2006 Šachová olympiáda Novi Sad-Gross Šachová olympiáda Novi Sad 1990-Jansa Šachy na PC-Steinwender Šachy všech dob a zemí-Gižycki Šachový informátor 2, 14-47, 49 spolu 36 dielov Šachový informátor 52, 56, 74, 75, 80, 81, 89, spolu 7 dielov Predám šachové knihy. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam aj iné zaujímavé knihy. !!! NETELEFONOVAŤ!!! Telefónne číslo je vymyslené a neexistujúce. Odpovede píšte prosím len cez kontaktný formulár.