inzercia, predaj, predám, bazár

Infrasauna

Kategória: Zdravie a krása

Predám infrasaunu od Marimex - pre 2 osoby, používaná veľmi málo, má cca 7 rokov rokov. Má 6KS karbónových žiaričov aj podlahový žiarič.
Je v nej rádio a USB, lampička na čítanie.
Sauna sa dá ľahko rozložiť a zložiť. V cene 650 eur v c sú 2 doplnky - opiera chrbta a klietka na soľné kryštály.
Infrasauna
Podobné inzeráty
Sauna GRENADA
Parametre sauny: 180x130x110 (výška, šírka, hĺbka) Pár krát používaná, v stave ako nová. Osobný odber/preprava kuriérom. Vhodná pre jednu až dve osoby. Táto infrasauna ponúka štyri keramické žiariče a jeden svetelný keramický ohrievač. Táto infrasauna je určená na umiestnenie v akomkoľvek temperovanom priestore (spálni, domácom fitness, zimnej záhrade). Výhodou infrasauny Grenada je, že na jej prevádzku nie je potrebné žiadne špeciálne odvetrávanie. Infrasauna totiž nevytvára paru ani vysokú teplotu. Stačí prirodzená cirkulácia vzduchu v interiéri.
Infrasauna Premium Fullspektrum Göteborg-Hemlock
Na predaj infrasauna Premium Fullspektrum Göteborg-Hemlock. Rozmery:90x90v190 Pár krát použitá. Kupovaná 5/2021
Infrasauna Grenada
Predám pouzitu infrasaunu vo velmi dobrom stave. Je to infrasauna z Mountfieldu pre dve osoby.
Infrasauna MARIMEX Popular 3000L
Málo používaná infrasauna MARIMEX Popular 3000 L pre 2 osoby. V infrasaune je rozmiestnených päť keramických ohrievačov a jeden karbónový podlahový ohrievač. V porovnaní s karbónovými sa keramické žiariče zahrejú veľmi rýchlo. Ionizátor,rádio/MP3, svetlo, vetranie Vnútorné rozmery: 113 x 96 x 176 cm Vonkajšie rozmery: 120 x 105 x 190 cm Sauna je skladačka. Po dohode možný dovoz v rámci okresu.
INFRASAUNA Belatrix Hadir 1L
Na predaj 1xvyskúšaná infrasauna belatrix hadir 1L. Bol to nevhodný darček pre rodičov. Cena novej 2.830€ - Karbónové + plnespektrálne infražiariče - Kontrolný panel - Nožný vykurovací panel - LED svetelná terapia - Ionizátor - Svetelná čítacia lampička vo vnútri kabíny - Vonkajšie osvetlenie - Sklenené bezpečnostné dvere Sauna je skladačka, zložená a rozložena do pol hodiny. Dovoz v ramci okresu možný.
Infrasauna deluxe
Ponukam malo vyuzivanu infrasaunu, viac info po telefone alebo mailom