inzercia, predaj, predám, bazár

Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou

Kategória: Ostatné

Predám Ingenuity Hojdačku vibrujúcu s melódiou do 9 kg.
Detské vibrujúce ležadlo možno nastaviť ako hojdačku alebo pevné ležadlo, stacionárne ležadlo nastavíte vďaka funkcii EasyLock.
Hojdačka dieťa sama ukolíše a vybrať si môžete z 5 rýchlostí.
Ležadlo hrá rôzne melódie a viete si nastaviť hlasitosť.
Hojdačka má aj časovač na hojdanie.
Na hojdačke je polohovateľný list s plyšovým kamarátom a miestom na zavesenie ďalších hračiek, ako bonus darujem visiace hračky na liste (viď. foto)
O bezpečie dieťaťa sa postará 5-bodový pás a protišmykové nožičky
Hojdačka Ingenuity je vhodná pre deti od narodenia do 9kg.
Ležadlo funguje na 4D (LR20) batérie.
Osobný odber Senec.
Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou
Podobné inzeráty
Hojdačka s adaptérom vibrujúca s melódiou
Predám ako novú (len vyskúšanú) Ingenuity Hojdačku s adaptérom vibrujúca s melódiou. Konvertibilná vibrujúca hojdačka Wimberly s melódiou značky Ingenuity má praktické nastavenie do 2 polôh a tichý chod, ktorý ani v najmenšom nenaruší pokojný spánok dieťatka. Časovač hojdania možné nastaviť na 3 varianty. Vhodné pre deti od narodenia. Osobne alebo v prípade dobierky +poštovné. Pozri moje ďalšie inzeráty!
Hojdačka s adaptérom vibrujúca s melódiou
Predám ako novú (len vyskúšanú) Ingenuity Hojdačku s adaptérom vibrujúca s melódiou. Konvertibilná vibrujúca hojdačka Wimberly s melódiou značky Ingenuity má praktické nastavenie do 2 polôh a tichý chod, ktorý ani v najmenšom nenaruší pokojný spánok dieťatka. Časovač hojdania možné nastaviť na 3 varianty. Vhodné pre deti od narodenia. Osobne alebo v prípade dobierky +poštovné.
Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou
Predám veľmi málo používanú hojdačku pre bábätko od 0-9kg. Bola použitá asi 3-4 krát. Úplne nová, čistučká. Hojdačka je na batérie ale aj na dobíjanie cez USB. Rôzne stupne náklonu, rýchlosti húpania a tiež rôzne melódie. Viac info si môžte pozrieť na stránke:
Detská hojdačka
Na predaj: Ingenuity Hojdačka konvertibilná, vibrujúca s melódiou Raylan 2v1 0m+, do 9kg Cely popis tu:
Detská hojdačka
Predám Ingenuity Hojdačku s vibrujúca s melódiou,v zachovalom stave.Ocenila som praktickos sedenia a pripútania dieťatka pri prvých prikrmoch. Konvertibilná vibrujúca hojdačka Wimberly s melódiou značky Ingenuity má praktické nastavenie do 2 polôh a tichý chod, ktorý ani v najmenšom nenaruší pokojný spánok dieťatka. Časovač hojdania možné nastaviť na 3 varianty. Vhodné pre deti od narodenia. Osobne alebo v prípade dobierky +poštovné.
INGENUITY Hojdačka vibrujúca
Predám INGENUITY Hojdačka vibrujúca s melódiou USB Dual-Direction AnyWay Sway™ Spruce™ 0m+ do 9 kg kupované minulý rok, velmi málo používané/ ešte v záruke.