inzercia, predaj, predám, bazár

Inhalator Laica

Kategória: Ostatné drobné

Pouzivany plne funkcny, pouzivana len maska detska vyzedinfikovane, pripadne sa da dokupit hadica s maskami.
Inhalator Laica
Podobné inzeráty
Inhalator Laica
Ultrazvukový inhalátor Laica MD6026P je ideálny pre malé deti a ľudí, určený na liečbu horných a dolných dýchacích ciest, použitie pri prechladnutí, astme,ochorení dýchacieho ústrojenstva. Využívať ho tak môže celá rodina. Ultrazvuková technológia zaisťuje veľmi tichú, energeticky úspornú a napriek tomu účinnú prevádzku.
Ultrazvukový inhalátor LAICA
Predám pól roka využívaný inhalátor, plne funkčný. V pôvodnom balení 40 ks téglikov na inhalačný roztok teraz 27ks. Pre bližšie info prikladám link.
Ultrazvukovy inhalator Laica
Predám používaný inhalator . Kupovaný na jeseň 2021. + ďalšie balenie kalíškov na liečivo Maska pre dospelého aj pre dieta . Doložím aj bloček kvôli zaruke Pre bližšie info ma kontaktujte emailom maros.belicka@ V prípade záujmu pošlem aj detailne foto
Inhalátor Omron NE-C28P
Predám inhalátor Omron NE-C28P, plne funkčný, kompletné príslušenstvo, chýba len hadica (dá sa zakúpiť samostatne), všetko v 100%-nom stave. -1x dospeplácka maska -1x detská maska -1x ústny inhalátor -originálna krabica -taška na prepravu -manuály Pri kúpe viacerých veci možná dohoda na cene. Kontakt: hrasnamartin26@ Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem. V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.
Inhalátor OMRON
Predam uplne novy, nikdy nepouzivany kompressorovy inhalator znacky OMRON. Nevhodny darcek, uz jeden inhalator mame. Cena v priemere 75eur. Predam za 45eur. Osobny odber Kolinany.
Inhalátor
Predám inhalator Microlife Neb Pro Profesional 2v1. Raz vyskúšaný.