inzercia, predaj, predám, bazár

Inkontinenčné vložky Teda Lady a Depend

Kategória: Zdravie a krása

- 2 balenia Tena Lady Maxi (12ks v balení) - 3,50€/balík
- 2 balenia Depend Comfort Protect Super (8ks v balení) - 1,80€/balík

Pri kúpe všetkých 4 balení cena spolu 9,50€.
Inkontinenčné vložky Teda Lady a Depend
Podobné inzeráty
Depend Maximum vložky inkontinenčné cca 60x6ks
Predám inkontinenčné vložky balenie po 6ks. Viď stránka: Mám okolo 60 ks balení. Predám jedno balenie za 1€
Dámske inkontinenčné vložky Depend Comfort
Predám Dámske inkontinenčné vložky Depend Comfort protect veľkosť Super. Cena za 1 balenie 1,30€ (mám na predaj 36 balení). Pri kúpe všetkých balení 40€ +poštovné Platné do zmazania. Na dobierku neposielam.
Predám inkontinenčné pomôcky - nohavičky
Predám dámske inkontinenčné naťahovacie nohavičky zn. DEPEND a TENA - viď foto: - DEPEND 3 balenia po 10 ks, veľ.S/M.....cena 5€ / balík. - TENA 4 balenia po 14 ks, veľ.M.....cena 6€ / balík. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
Tena Lady Super
TENA Lady Super inkontinenčné vložky 1x30 ks Anatomicky tvarované vložky TENA Lady sú špeciálne vyvinuté pre ženy so stredným únikom moču. Vďaka systému trojitej ochrany proti pretečeniu, vlhkosti a zápachu poskytujú diskrétnú a spoľahlivú ochranu. Rýchlo absorbujú moč a uzatvoria ho vo vnútri absorpčného jadra. Unikátny systém kontroly zápachu pomáha eliminovať vznik nepríjemných pachov. Vložky sú vyrobené z dermatologicky testovaných materiálov, šetrných k pokožke a bez parfumácie. Sú jednotlivo balené pre jednoduché a diskrétne použitie. Balenie: 6x30ks (180ks) Cena 9€ za 30ks
Depend vložky
Predám vložky depend ktore sú vhodne: -pre ženy trpiace veľmi ľahkým únikom moču, -vhodné ako ochrana po gynekologických zákrokoch, -pre ženy v šestonedelí, -pre zvládnutie problémov pri stresovom alebo nutkavom úniku moču, -obsahujú ultra absorpčné jadro pre rýchle odvedenie a zadržanie tekutiny a zamedzenie nežiadúcich pachov, -použitie je jednoduché, hygienické a diskrétne. Vložky s modrým pásikom k odberu 14ks(1€/1ks) a so zeleným 13ks(1,20€/1ks)
inkontinenčne vložky a nohavičky
Inkontinenčné vložky pre ženy Moli Care Premium Lady Pad (4,5 kvapky). 1 balík Počet vložiek v balíku je 14ks Cena za balenie 2€ TENA natahovacie nohavičky Velkost L V balíku 14ks 1 balík Cena 5€