inzercia, predaj, predám, bazár

INNOREL SP70C

Kategória: Ostatné

Predám tento nevyužitý a prachom zapadajúci stabilizátor. Použivaný bol len ako záložný pri vybitej batérii pri mechanickom stabilizátore. Bol použitý tak max 4krát. Výborná voľba buď pre začiatočníkov, ale aj ako záložný stabilizátor. Stav nového.

Výrobca : INNOREL
Číslo modelu : SP70
Materiál trúbky : hliníková zliatina
Čistá hmotnosť : 1,55 kg
Maximálne zaťaženie : 3,0 kg
Zložená dĺžka : 37 cm
Predĺžená dĺžka : 59 cm
Hmotnosť : 200g x 2, 100g x 4

Stabilizátor bol kupovaný na tejto českej stránke, kde stál okolo 250€ no ja predávam za 50€.
viac info správa. Viem ho doviesť DK, ZA a poprípade poslať. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
INNOREL SP70C
Podobné inzeráty
INNOREL SP70C
Predám tento nevyužitý a prachom zapadajúci stabilizátor. Použivaný bol len ako záložný pri vybitej batérii pri mechanickom stabilizátore. Bol použitý tak max 4krát. Výborná voľba buď pre začiatočníkov, ale aj ako záložný stabilizátor. Stav nového. Výrobca : INNOREL Číslo modelu : SP70 Materiál trúbky : hliníková zliatina Čistá hmotnosť : 1,55 kg Maximálne zaťaženie : 3,0 kg Zložená dĺžka : 37 cm Predĺžená dĺžka : 59 cm Hmotnosť : 200g x 2, 100g x 4 Stabilizátor bol kupovaný na tejto českej stránke, kde stál okolo 250€ no ja predávam za 60€. Pre viac info správa. Viem ho doviesť DK, ZA a poprípade poslať. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Stabilizátor INNOREL SP70
Predávam tento málo využívaný stabilizátor, ktorý mi len zapadá prachom. Bolo na ňom točené tak 2x: Stav ako nový viď foto. Výrobca: INNOREL Číslo modelu: SP70 Materiál trubky: hliníková zliatina Čistá hmotnost: 1,55 kg Maximálne zaťaženie: 3,0 kg Skladaná dĺžka: 37 cm Predĺžená dĺžka: 59 cm Hmotnost: 200 g x 2, 100 g x 4 Bol kupovaný pred dvoma rokmi cez českú stránku kde stabilizátor pôvodne stál 220€ a ja predávam za 50€
Kamerový stabilizátor - gimbal INNOREL
Predám úplne nový, všestranný kamerový stabilizátor. Tento stabilizátor je najlepšou voľbou pre hladké nahrávanie záberov vo filmovom štýle natáčania s kamerami a fotoaparátmi. Tento systém zmení Váš statický, roztrasený záznam na hypnoticky hladké, profesionálne zábery. Tento stabilizátor sa vyznačuje precíznym spracovaním, sofitikovanými materiálny, ako sú zliatiny titánu a sú osadené vysokokvalitnými ložiskami, ktoré zabezpečujú maximálnu a plynulú stabilizáciu kamery vo všetkých situáciách. Ku stabilizátoru je praktická prenosná taška, tak ako vidíte na fotke. Výrobca : INNOREL Číslo modelu : SP70 Materiál trúbky : hliníková zliatina Čistá hmotnosť : 1,55 kg Maximálne zaťaženie : 3,0 kg Zložená dĺžka : 37 cm Predĺžená dĺžka : 59 cm Hmotnosť : 200g x 2, 100g x 4
Kamerový stabilizátor - gimbal INNOREL
Predám úplne nový, všestranný kamerový stabilizátor. Tento stabilizátor je najlepšou voľbou pre hladké nahrávanie záberov vo filmovom štýle natáčania s kamerami a fotoaparátmi. Tento systém zmení Váš statický, roztrasený záznam na hypnoticky hladké, profesionálne zábery. Tento stabilizátor sa vyznačuje precíznym spracovaním, sofitikovanými materiálny, ako sú zliatiny titánu a sú osadené vysokokvalitnými ložiskami, ktoré zabezpečujú maximálnu a plynulú stabilizáciu kamery vo všetkých situáciách. Ku stabilizátoru je praktická prenosná taška, tak ako vidíte na fotke.