inzercia, predaj, predám, bazár

Inspirace Baťa - Gabriela Končitíková

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj novú knihu Inspirace Baťa od Gabrieli Končitíkovej, ktorá rozoberá Baťove princípy v súčasnom podnikaní.
Cena: 15eur + poštovné
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel.čísle.
Inspirace Baťa - Gabriela Končitíková
Podobné inzeráty
Mariánske inspirace, Slová svetla a lásky, Brána do ticha
Predám tri knihy Mariánske inspirace, Slová svetla a lásky, Brána do ticha Sú v stave ako nové Cena spolu 6 €. Predám aj jednotlivo. Odkaz na jednotlivé knihy:
Mariánske inspirace, Slová svetla a lásky, Brána do ticha
Predám tri knihy Mariánske inspirace - PREDANA, Slová svetla a lásky - PREDANA, Brána do ticha Sú v stave ako nové Cena spolu 6 €. Predám aj jednotlivo. Odkaz na jednotlivé knihy:
Budova pre administratívu s pozemkom v priemyselnej zóne, Ko
Gabriela Ferenczová z realitnej spoločnosti IMPULZ REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj dvojpodlažnú administratívnu budovu s priľahlým pozemkom v priemyselnej zóne v blízkosti centra mesta na Jarmočnej ulici. Virtuálna prehliadka k dispozícii: Základné parametre: - dvojpodlažná budova, 5x miestnosť na každom podlaží - plocha pozemku na ktorom stojí budova 132m2, úžitková plocha 264m2 - priľahlý pás pozemkov s veľkosťou 246m2 - betónové základové pásy - oceľový strop z I profilov - sedlová strecha - plynové vykurovanie - klimatizácia - serverovňa Uvedená cena je bez DPH. Ak by ste sa chceli o tejto ponuke dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať: Mgr. Gabriela Ferenczová, , ferenczova@ Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s kúpou nehnuteľnosti. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa. Tešíme sa na spoluprácu. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 10 Dodatok k cene: , +DPH, vrátane provízie Zastavaná plocha: 132m² Obytná plocha: 264m² Celková rozloha: 382m² Úžitková plocha: 264m² Vlastníctvo: firemné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: studňa El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: nie Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Inžinierske siete: áno Postavené z: Porotherm Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Klimatizácia: áno Energetický certifikát: nie Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: drevené Prístupová cesta: asfaltová cesta
Slnečný Investično-stavebný pozemok v Brodne
Realitná kancelária DOM Vám ponúka slnečný investično-stavebný pozemok v Brodne. Celková výmera pozemku 4190m2. V blízkosti pozemku sa nachádzajú Inžinierske siete. Časť pozemku je evidovaný ako stavebný pozemok a jeho výmera ja 872m2. Pozemok sa predáva v celku. Pre bližšie informácie a záujem o obhliadku kontaktujte makléra: Gabriela Maliarová - alebo gabriela.maliarova@
Dámska toaletná voda Gabriela Sabatini 60ml
Mám na predaj toaletnú vodu pre ženy Gabriela Sabatini 60ml. Parfum bol 1x použitý, bol to darček, ale žiaľ vôňa mi nesadla. Osobne v Trenčíne alebo poštou. Pri kúpe oboch parfumov v mojich inzerátoch je cena 9€/ks. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo SMS správou. Ďakujem.
Kabelka,ťa
Predam novu, nepouzivanu kabelku. ťa. vhodna aj ako darcek. Stredne velka, farba staroruzova.