inzercia, predaj, predám, bazár

Insportline VibroGym Charles

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj malo používanú vibračnú plošinu.
Insportline VibroGym Charles
Podobné inzeráty
Posilňovaci stroj inSportline VibroGym
Zdravím mám na predaj Vibračný posilňovací stroj inSPORTline VibroGym Daisy . je ideálnym pomocníkom pre formovanie postavy. Môžte ním precvičovat celé telo. používané cca 2r. Je plne funkčný. PC. 470€ predám za 150€ .v prípade záujmu pošte SMS!
Charles a Diana
Tanier Charles a Diana Spomienkový porcelán Charles a princezná Diana, svadobný 1981. Bezchybný stav. Rozmer 15x15 cm. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom alebo sms. Môžete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. Ďakujem.
Kamera
Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III je moderné zariadenie ideálne pre všetkých športových nadšencov, ktorí si spomienky na svoje zážitky chcú uchovať aj inde než len vo svojej pamäti. A v maximálnej kvalite. Kameru s LCD 2.0" LTPS displejom možno využiť aj ako fotoaparát s kvalitou snímok 16 megapixelov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III nezaberie prakticky žiadne miesto v batohu či inej batožine a jej nízka hmotnosť neovplyvní ani športový výkon. Vďaka tomu je vhodná pri akomkoľvek športe či outdoorovej aktivite. Možno ju pripevniť takmer na akékoľvek miesto a to pomocou niekoľkých špeciálnych držiakov, prípadne popruhov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III vie natáčať v detailnom rozlíšením 4K a má možnosť pripojenia k televízii (monitoru, projektoru) cez HDMI kábel (nie je súčasťou). Z príslušenstva je samozrejmosťou USB kábel (pre prenos dát aj nabíjanie), vodotesné puzdro, lepiace držiaky či držiaky na helmu a bicykel. Vodotesné puzdro dovoľuje natáčať perfektné zábery či fotiť až do hĺbky 30 metrov. Pomocou WiFi pripojenia možno po spárovaní so smartphonom s aplikáciou XDV App získať rad ďalších funkcií, ako je napr. streamovanie práve natáčaného videa. Technický popis: objektív: 170° A+ širokouhlý objektív s vysokým rozlíšením displej: LCD 2.0" LTPS Video: nahrávanie videa: 4K pri 30 fps / 2.7km pri 30 fps / 1920* 1080 pri 60 fps / 1920* 1080 pri 30 fps / 1280* 720 pri 120 fps (maximálne možné rozlíšenie videa záleží aj na rýchlosti použitej pamäťovej karty) formát videa: MP4 formát video kompresie: H.264 režim nahrávania videa: normálne, slučka, Slow Motion (spomalené zábery) spomalené zábery: 1080 pixelov pri 60 fps, 720 pixelov pri 120 fps dĺžka nahraného videa: automatické rozdelenie videa po 18 minútach Fotografie: rozlíšenie fotografií: 16 Mpx / 14 Mpx / 12 Mpx / 10 Mpx / 8 Mpx / 5 Mpx režim zhotovovanie fotografií: normálny, samospúšť, automatický, dráma snímku frekvencia svetla: 50 Hz, 60 Hz Batérie, nabíjanie, pamäť kapacita batérie: 900 mAh spotreba: cca 400 mA pri 4.0 V doba nabíjania: cca 2 hodiny adaptér: 5V / 1A pamäťová karta: Micro SD, SDHC, maximálne 64 GB (nie je súčasťou balenia) Ostatné: WiFi pripojenie možnosť prepojenia s aplikáciou XDV vstupy: microUSB (USB 2.0), microHDMI prevádzková teplota: -10 °C ~ +55 °C skladovacia teplota: -20 °C ~ +70 °C jazyky menu: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina, portugalčina, ruština, zjednodušená čínština, tradičná čínština, kórejčina, japončina podporované operačné systémy: Windows XP / 7/8 SP3 / Vista a Mac 10.5 a vyšší Príslušenstvo: vodotesné púzdro základný držiak + nástavné rameno držiak na bicykel držiak na helmu popruhy pre uchytenie Rozmery a hmotnosť: rozmery: 59 x 41 x 29 mm hmotnosť: 44 g (bez batérie), 58 g (s batériou) Hlavné využitie:
Sila Zvyku, charles Duhigg
Nová kniha Prečo sa niektorí ľudia a firmy snažia o zmenu celé roky, zatiaľ čo iní sa zmenia cez noc? Ako zvyky vznikajú, prečo vôbec existujú a možno ich zmeniť? Charles Duhigg nám ukáže, ako niektorí ľudia, podnikatelia alebo vlády dokážu meniť veci k horšiemu alebo lepšiemu. Je neuveriteľné, ako ľahko možno manipulovať ľudmi. Ak pochopíme, ako zvyky fungujú, môžeme ich veľmi ľahko zmeniť a využiť vo svoj vlastný prospech. Zlepšíme tak nielen mnohé oblasti svojho osobného a pracovného života, ale i fungovanie celej spoločnosti. Strhujúce rozprávanie, podložené mnohými najnovšími vedeckými poznatkami, prináša celkom nové chápanie ľudskej povahy a jej potenciálu na zmenu! Ľudia sa nad zvykmi zamýšľajú stáročia čia, ale až v posledných dvoch desaťročiach odborníci pozvoľna odhaľujú, ako zvyky fungujú a ako sa menia. Známeho novinára New York Times Charlesa Duhigga zaujalo, keď sa počas vojnovej reportáže v Bagdade dopočul o istom majorovi, ktorý zmenou jediného zvyku zabránil nebezpečným vzburám v mestečku Kúfa. Duhigg si uvedomil, ako zvyky ovplyvňujú celý náš život, ako vznikajú a ako ich možno meniť. A hoci sa v prvej chvíli zdá, že majú zanedbateľný význam, časom významne vplývajú na naše zdravie, výkonnosť, úspech a šťastie. Autor osem rokov študoval najnovšie výskumy v oblasti zvykov, ktoré podložil pútavými príbehmi. Opisuje tisíce spôsobov, ako nám zvyky menia život. Rozpráva, ako sa z tučnej alkoholičky, ktorú vymáhači prenasledovali pre desaťtisícový dlh, stala štíhla energická žena s neuveriteľnou kondíciou, zamestnaná v grafickom štúdiu. Duhigg si nevšíma len jednotlivcov, ale aj významné spoločnosti, ktoré sa z červených čísel prepracovali k obrovským ziskom – zmenou jediného zvyku! Po prečítaní tejto knihy budeme vnímať svoje zvyky novým pohľadom, poučení, ako ich sami môžeme formovať, a tým aj celý svoj život.
Moj zivot Charles Chaplin
Predam knihu Moj zivot Charles Chaplin. Cena 5€ + postovne
Charles Chaplin-Moj zivot
Predam knihu Moj zivot-Charles Chaplin