inzercia, predaj, predám, bazár

Integrovana parotesna podložka Silence

Kategória: Stavebný materiál

Podložka MEISTER Silence 15 DB je vyrobena z PUR minerální směsi. Kvalitní protihluková podložka s integrovanou parotěsnou zábranou a hliníkovou lepící páskou zabraňuje pronikání vlhkosti. Podložka má dobrou objemovou stálost při zatížení, vyrovnává drobné nerovnosti povrchu, velmi dobře tlumí kročejový hluk a snižuje hladinu prostupujícího zvuku.
Integrovana parotesna podložka Silence
Podobné inzeráty
Vodotesná aj parotesná folia
Predám tieto špeciálne fólie. Vodotesná 3 bal.-60 m. Parotesná 2 bal.-40m. Cena za balík čiže 20m je 80 EUR je to necelá polovica z ceny v obchode.
Velux parotesná folia bbx sk08 0000
ponúkam na predaj parotesnú fóliu Velux BBX SK08 0000 114x140cm nové nerozbalene mám 4ks info: Velux BBX 0000 SK08 parotesná fólia vrátane montážneho nástroja na realizáciu parotesného a vzduchotesného riešenia.
Podložka VINCLIC 1.1
Predám podložku vinclic 1.1 pod vinylove, kompozitne, plavajuce podlahy. Zostalo 7,5m2. Povodna cena 4,1€/m2. Cena teraz 2€/m2. Špeciálna PU podložka s extrémne nízkym tepelným odporom a vysokou pevnosťou proti stlačeniu . Špeciálna 1,1 mm hrubá pollyuretánová podložka je vďaka svojej extrémne vysokej odolnosti proti zaťaženiu až 40t/m2 špeciálne určená pre pokládku pod kompozitné a vinylové klikové plávajúce podlahy Podložka má pri hrúbke 1,1 mm extrémne nízky tepelný odpor . Tepelný odpor je iba 0,006 m2K/W a tak je táto podložka ideálna aj pre pokládku pod všetky plávajúce podlahy pokladané na podlahové vykurovanie . Vinyl, kompozit, podlaha.
Podložka Egger SILENZIO 2mm HFPS s parozábranou
Podložka Egger SILENZIO EASY SD 2mm HFPS s parozábranou. Kvalitná podložka pod laminátové a drevené podlahy, vhodná na podlahové kúrenie. Ideálna podložka na zníženie hlučnosti v miestnosti pri chôdzi a pri náraze. Má integrovanú parozábranu, ktorá zaručuje rýchlu inštaláciu. Vhodná je na minerálne podklady, pričom sa môže použiť aj pri podlahovom vykurovaní. K dispozícii 115m2 Pôvodná cena 2,60€, nová cena 1,60€
GUNNEFOL  fólia tvorená reflexnou hliníkovou vrstvou,
Predám Vysoko parotesná fólia tvorená reflexnou hliníkovou vrstvou, výstužnou mriežkou a polyetylénovou fóliou.Gunnefol 2 role úplně nové nerozbalene.1.5 mširka a 50 metrov dlžka.Len ako celek.. Cena je pevná 100 eur..
soudal lepiaca paska
vzduchotesna,parotesna,extremne silna lep.paska s tkaninou na vela povrchov,v pripade zaujmu pisat na mail