inzercia, predaj, predám, bazár

Interiérové kľučky čierne

Kategória: Doplnky

Nové nepoužite.
Predam čierne kľučky na interiérové dvere. Balenie obsahuje komplet na jedny dvere / jeden pár kľučiek / a dolné rozety na kľúč Kľučky majú na každej strane vratnú pružinu, ktorá napomáha funkcii - vrátenie kľučky po stlačení do vodorovnej polohy Farba čierna Delené rozety / dolná časť kovania / sú na kľúč,  Materiál kľučky : zliatina zinku + nástrek V balení je všetok potrebný spojovací materiál .
Kus 14€
Všetky 3 spolu za 35€
Interiérové kľučky čierne
Podobné inzeráty
Klučky na interiérové dvere
Predám kvalitné klučky na interiérové dvere, farba nerez. 5 párov,+ na dvoje dvere aj s wc zámkom. Zabalené v krabiciach so všetkými komponentmi k montáži. Cena:55€ za všetky.
Kľučky na interiérové dvere
Predám kľučky na interiérové dvere, moderný dizajn, farba matný chróm (nerez). 5 párov, +na 2 páre wc zámok.Zabalené v krabiciach,so všetkými komponentmi k montáži. Cena:50€ za všetko.(10€kus).
Kľučky na okná /C/
Predám tieto kľučky na okná. 4 kusy chromované kompletné, ostatné asi 14 ks iba kľučky z lešteného hliníka, hranaté, plus 2 ks na dvojité okno. Neboli použité všetko nové.
Hobes zadlabávací zámok K220 + kľučky, štít
Predám zadlabávací zámok Kronodoor Hobes K220 a komplety s kľučkami. Interiérové kľučky kovové. K dispozícii je: 2x ľavý 1x pravý Cena za 1 komplet. = 11€ Cena za 3 komplety = 30€ Možnosť dodania aj na trase BA-TN (po zložení zálohy)
Kľučky interiérové 5ks
Predám dvojročné šedé kovové kľučky - 5ks. Tri majú kľúčik a dve integrovaný zámok - na toaletu a do kúpeľne. Pôvodná cena 30€ ks, teraz 15€ ks. Len vlastný odvoz.
Slnečne okuliare RB rozne druhy
Predám slnečne okuliare Ray ban: 1. Ray ban 3025 pilotky, veľkosť skla 58mm cena 19€ farba: zrkadlovo modre/zlatý rám Hnedé sklá/zlatý rám Strieborné sklá/strieborný rám čierne sklá/čierny rám obrázok číslo:2,3 2. Ray ban 2140, čierne sklá/čierny rám, cena 23 € obrázok číslo:4,5 3.Ray Ban Clubmaster 3016 čierne skla/zlatý rám, cena 23 € obrázok číslo:6,7 4. Ray Ban Erika, Hnedé sklá/zlate ušnice, čierne sklá/čierne ušnice, modré sklá/siv ušnice, cena 23 €, obrázok číslo:8,9 Každe balenie obsahuje kožený obal, handricku, a škatulu vsetko s logom RB. Pre viac info staci pisať alebo volať. Posielam na druhy den po objednani.