inzercia, predaj, predám, bazár

Invertrac - dekompresia chrbtice pri bolestiach chrbta

Kategória: Zdravie a krása

Ľahký, prenosný a pohodlný Invertrac je inverzný stôl v pozícii ohnutého kolena. Pozícia ohnutého kolena poskytuje výhody dekompresie chrbtice bez preťažovania a rizika zranenia členku, kolena alebo bedrových kĺbov. V tejto pozícii prebieha prirodzená trakcia dolnej časti chrbta. Invertrac pomáha eliminovať každodenný stres a napätie jemným naťahovaním svalov chrbtice a chrbta, čo umožňuje úplnú relaxáciu.

Jedinečné vlastnosti systému Invertrac

- Konštrukcia je navrhnutá aby sa dal Invertrac jednoducho zložiť do minimálnej veľkosti keď sa nepoužíva. Zaberá teda minimum miesta a keď sa nepoužíva môžete ho dať za dvere alebo pod posteľ.

- Veľmi jednoduchá montáž a demontáž: Stehenná podložka Invertracu je pripevnená k priečke, ktorá má nízko položené ťažisko, čo vám poskytuje úplnú kontrolu pri prevracaní alebo zosadnutí. Tento jedinečný dizajn z neho robí ideálnu jednotku pre domáce použitie.

- Stehenná podložka bola tiež navrhnutá tak, aby znižovala tlak v oblasti ohanbia počas inverzných sedení a pri vykonávaní cvikov extenzie/flexie.

- Gumové bočné úchyty pre bezpečné a ľahké nasadnutie a zosadnutie.

- Plne nastaviteľné na dĺžku nôh, hrúbku stehien a výšku - maximalizujú pohodlie a trakciu počas každej inverznej relácie.

- Navrhnuté a vyrobené pre profesionálov. Invertrac Animation Pochrómované, odolné oceľové rúrky a vinylové komponenty zaručia roky bezproblémového používania.

- 99% zmontované - pripravené na použitie len pár minút od vybalenia. Jednoducho pripojte stehennú podložku a nasuňte na nastaviteľnú zadržiavaciu tyč. - Skladací úplne naplocho pre ľahkú prepravu a skladovanie.

- Nízka hmotnosť, približne 15 kg.

- Testované na bezpečné udržanie až 135 kg.

Teraz môžete získať úľavu od nepríjemných bolestí chrbta za pár minút!
Invertrac - dekompresia chrbtice pri bolestiach chrbta
Podobné inzeráty
Kostihojové masť a ľubovník
Masť z kostihoja lekárskeho 100 ml 7,50 a 150ml 10€ € je vyrobená z koreňa kostihoja lekárskeho, extra panenský olivový olej a včelí vosk. Používa sa pri bolesti kĺbov, či chrbtice, drobné zranenia, ale kostihoj výborne zaberá aj pri vážnejších zraneniach, pri zlomených kostiach, výronoch, natrhnutých šľachách a vlastne pri všetkom, kde došlo k poškodeniu nejakého tkaniva. Kostihoj lekársky vynikajúco pomáha pri kostných zlomeninách, vykĺbeninách či pri tenisovom lakte. Hojí hlboké a hnisavé rany, rezné rany po operácii, vredy predkolenia. Dokáže pomôcť aj pri ranách, ktoré sa nechcú zaceliť, stále hnisajú a krvácajú. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a má dokonca prírodné analgetické účinky, čiže zmierňuje bolesť. Úspešne pomáha pri hemoroidoch. Rýchlo vylieči udreté bolestivé miesta, preležaniny, omrzliny a popáleniny, natiahnuté šľachy a svaly, zápaly svalov a šľachových puzdier. Masť z kostihoja lekárskeho zmierňuje bolesti pri kŕčových žilách. Účinne pomáha pri vstrebávaní opuchlín a krvných podliatin Kostihojová masť s ľubovníkovym olejom 75 ml 6€ na bolesti chrbtice a svalov. Ľubovníkovy olej preniká hlboko do tkaniva, má výborne účinky pri použití na bolesti v krížoch a krčnej chrbtice pričom tlmí zápaly nervov, sedacieho nervu, svalov, pomáha aj pri reumatizme. Kostihoj lekársky vynikajúco pomáha pri kostných zlomeninách, vykĺbeninách či pri tenisovom lakte. Hojí hlboké a hnisavé rany, rezné rany po operácii, vredy predkolenia. Dokáže pomôcť aj pri ranách, ktoré sa nechcú zaceliť, stále hnisajú a krvácajú. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a má dokonca prírodné analgetické účinky, čiže zmierňuje bolesť. Mastička je vyrobená z koreňa kostihoja lekárskeho, lubovníka bodkovaného, extra panenský olivový olej a včelí vosk. Ľubovníková masť 100 ml 7,50€ a 75 ml 6€ uľavuje od bolesti, napomáha hojeniu pooperačných rán, urýchľuje regeneráciu, používa sa na popáleniny a spálenú pokožku od slnka.Používa pri atopickom ekzéme, svrbivých alergických reakciách, na suchú pokožku, ošetrenie modrín, opuchov, preležanín a hemoroidoch. Keďže preniká hlboko do pokožky, má výborne účinky pri použití na boľavú chrbticu, pomáha zabraňovať vzniku kalcifikátom, pomáha pri bolestiach svalov a kĺbov. Pri používaní sa neodporúča slnenie, pretože obsahuje hypericín, ktorý môže citlivo reagovať na svetlo a vyvolať tak kožné alergie. Pri vonkajšom použití je vhodné ho aplikovať 2-3x denne. Na boľavé miesta je vhodné ho v masírovať. Posielam aj poštou. Kontaktovať ma môžete aj mailom 1trencin1@ na FB Miška Michalkova (fialový kvet)
dynasit
Dynasit je preventívna aktívna rehabilitačná pomôcka, ktorá podporuje pohybovú aktivitu, bráni statickému preťažovaniu pohybového systému a aktivizuje vzpriamené držanie tela počas činností vykonávaných po sediačky. Pomôcka napomáha správnemu sedeniu, posilňuje svalstvo chrbtice a pánvového dna. Dynasit Comfort je odporúčaná liečebná a preventívna pomôcka pri ochoreniach chrbtice, chybnom držaní tela, skoliózach, funkčných poruchách, preťažovaní chrbta pri nesprávnom sedení, hypermobilite, bolestiach chrbta, kostrče a panvy. Balenie: 1x1 ks Použitie: Dynasit sa dá položiť na akúkoľvek stoličku, následne podľa potreby ľubovoľne nafúknuť, čím je pripravený na použitie. Podložka DYNASIT sa naplní vzduchom tak, aby mala po nafúknutí hrúbku cca 6 cm. V takejto fáze naplnenia dosiahnete efektívnu dynamizáciu sedu. Vyšší obsah vzduchu zvyšuje dynamizáciu sedu, avšak na úkor pohodlia. Spočiatku sa odporúča sedieť na DYNASIT podložke 5 až 10 minút a opakovať 3 až 5 krát denne. Sedieť na celej sedacej časti, mierne rozkročiť dolné končatiny, vystrieť chrbticu a lopatky tlačiť mierne k sebe. Svalová horúčka v začiatkoch používania je pozitívnou reakciu svalov. Vykrojená čast podložky DYNASIT musí pri sedení smerovať ku kolenám. Podložku umiestniť na stoličky, či iné pevné podklady tak, aby nafukovací ventil bol vždy na spodnej strane. Nafukovací ventil po nafúknutí podložky zatlačiť dovnútra.
Masáže Dubnica nad Váhom
Trápia vás bolesti chrbta⁉️ Trpíte častými ⬇️⬇️⬇️ •migrénami, •závratmi hlavy, •častými bolesťami hlavy, •bolesťami krku pri pohybe hlavou, •tŕpnutím prstov a rúk, •pálením, ťahaním alebo pichaním medzi lopatkami, •pichaním pri srdci, •sťaženým dýchaním, •bolesťami očí a uší, •bolesťami bedrového kĺbu pri chôdzi, •bolesťami chrbtice, •bolesťami krížov? Dôvodom všetkých príznakov môže byť blokácia chrbtice. Čo spôsobuje blokáciu chrbtice? •stuhnuté a nedostatočne prekrvené svalstvo, •posun stavcov, kĺbu a kosti, ktoré sú v nesprávnej polohe a z toho dôvodu nám spôsobujú problémy a bolesti. Navštívte masážny salón Chirox & Psyche v Dubnici nad Váhom. Ako vám dokážem pomôcť? Špecializujem sa na odstránenie príčin, ktoré spôsobujú bolesti a rôzne blokácie chrbtice.Na riešenie a odstránenie príčin využívam rôzne druhy masáži zvolenej individuálne s ohľadom na daný problém. V prípade potreby napravenia opornej sústavy, odstránenia rôznych blokácií spôsobených posunov stavcov alebo kostí, využívam manuálnu terapiu.
Predám masážnu podložku Homedics CBS-1000-EU
Predám masážnu podložku Homedics CBS-1000-EU Homedics CBS-1000-EU Masážna podložka je určená pre masáž chrbta, ramien a zadku. Masážná podložka Shiatsu DELUXE značky Homedics. • Masážné hlavy zaberajú širšiu plochu – oproti iným masážnym podložkám o 80% väčšie pokrytie chrbtovej plochy, masáž je komfortnejšia. • 14 masážných programov s premenlivou intenzitou, vrátane: Shiatsu, rolovacou a bodovou masážou chrbta, ramien a vibračnej masáže zadku a stehien s voľbou vyhrievania. • 2×2 masážne hlavy pre čo najintenzívnejšiu masáž Shiatsu na chrbát a ramená. • Povzbudzujúca vibračná masáž stehien a zadku. • Umývateľný poťah. • Plne funkčné diaľkové ovládanie pre ľahkú obsluhu. • Podložka je nastaviteľná, aby vyhovovala väčšine kresiel a pohoviek pre použitie doma alebo v kancelárii • Jednoduché ovládanie. • Napájanie: 220 V. • Rozmery: 49×75×12 cm. Shiatsu masáž • Hlboko relaxačná a omladzujúca masáž vynájdená v Japonsku imituje rytmický tlak prsov, stimuluje hlavný tok energie v tele, zbavuje stresu a napätia. Rolovacia masáž • Jednoduchý a efektívnýpôsob ako uvoľniť svaly a napätie, simuluje pohyb dlaní pozdĺž Vašej chrbtice. Vibračná masáž • Vibračná masáž - Podporuje zlepšenie krvného obehu, odstraňuje stuhnutosť svalov a kĺbov, navodzuje pocit relaxácie. Tepelná masáž • Tepelná masáž - Uvoľňujúca, pomáha pri bolestiach kĺbov a chrbtice, reumatických problémoch, zrýchli látkovú výmenu. Teplo prenikne do hĺbky a prehreje stuhnuté svalové partie. Cena: 120 €
Balicek , mix , pre zdravie 3
Predam balicek domacich vyrobkov Smrekovy sirup 1x 200 ml Prieduskovo bylinna masticka 1x Levandulova masticka 1x Skorocelova masticka 2x Orgovanova mast 1x Cena 20 eur aj s postovnym Priedušková tymiánová masť, natiera sa na nahriaty hrudník ( teplou sprchou ) , nanáša sa za menší oriešok na priedušky a aj vzadu medzi lopatky. Zabaliť sa do bavlneného uteráku, alebo dať tesnejšie tričko, prichádza k úľave. Výborná taktiež na nosné dutiny. SKOROCELOVÁ masť obsahuje celý komplex účinných látok skorocela kopijovitého. Vďaka týmto látkam je skorocelový výťažok univerzálnym hojivým prostriedkom. Je vhodný hlavne k podpore a regenerácii zapálených a zle sa hojacich rán, na bolestivú pokožku v okolí bércových vredov, na jazvy. U dlho ležiacich osôb podporuje metabolizmus kože v blízkosti preležanín a povrchových zápalov kože. Masť je vhodná k pravidelným masážam nôh pri únave a bolestiach. Smrekový sirup 200 ml Používa sa proti kašlu , pri zahlienení, uľahčuje vykašliavanie. Tak isto je účinný aj proti reume, je proti zápalový, pomáha pri bolestiach končatín a svalov. Obsahuje vyššie dávky vitamínu C. Levanduľová masť je prípravok určený na čistenie, regeneráciu a upokojenie pokožky. Levandulová masť : V tradičnej prírodnej medicíne sa levanduľová aróma veľmi úspešne používa pri nespavosti, nervozite a najrôznejších poruchách spánku. V tradičnej čínskej medicíne sa používa pri prejavoch nepokoja, depresiách a úzkostných stavoch. Levanduľa sa taktiež s obľubou používa na odpudzovanie hmyzu. Orgovánová mastička Táto mastička si zachováva priíjemnú vonu kvetov. Má nie len kozmetické , ale aj zdravotné účinky. Pomáha pri krčových žilách, akné, oparoch, bráni predčasnému starnutiu pleti. Je účinná aj pri bolestiach svalov a klbov. Potieranie čela a spánkovej oblasti zmierňuje migrénu.
Opierka chrbtice UNIZDRAV
Dobrý deň, ponúkam na predaj opierku chrbtice UNIZDRAV. Opierka chrbtice nebola nikdy využívaná. Uprednostňujem telefonickú komunikáciu po 15:00. Viem doviesť v rámci BB a ZA kraja. Technické špecifikácie: