inzercia, predaj, predám, bazár

Investičná príležitosť Snina - 2izb. byt Slušná lokalita

Kategória: Byty

Predám 2-izbový byt v osobnom vlastníctve vo vyhľadavanej lokalite ul. Študentská (oproti ZŠ) blízko centra. Výmera je 52,3m2. Bytová jednotka prešla rekonštrukciou (zateplenie, nová fasáda, výmena okien za plastové). Byt je obyvateľný v pôvodnom stave, čo umožňuje budúcemu majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Jedná sa o slnečný, stredový byt bez balkóna (balkón spoločný na medziposchodí). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kuchyne, kúpelky a wc (umakartové jadro umožňuje úplnú zmenu dispozície). K bytu prislúchajú 2 pivnice. Lokalita Vám poskytne kompletnú vybavenosť čo sa týka obchodov ale aj služieb bez nutnosti používania auta. Ak už auto máte môžete si zaparkovať bezproblémovo v úplnej blízkosti bytového domu. Susedia su slušní a bezproblemoví.

Byt je momentálne (dlhodobo) prenajatý slušnej rodine čiže kúpa je vhodná pre osobu, ktorá chce rozumne investovať financie v dobe vysokej inflácie. Poprosím kontaktovať len serióznych záujemcov s hotovosťou.

Nehnuteľnosť vhodná ako investícia, ktorá Vám okamžite začne zarábať.

Informácie Vám poskytnem mailom alebo na telefónnom čísle
Som súkromná osoba, vlastník a byt je bez ťarchy.
Investičná príležitosť Snina - 2izb. byt Slušná lokalita
Podobné inzeráty
EXKLUZIVNE - Krásny 3-izbový byt priamo v centre
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: 165 000,- EUR Pri vážnom záujme možná dohoda. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
EXKLUZÍVNE - Krásny 3-izbový byt priamo v centre Popradu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
EXKLUZÍVNE - Bývajte, podnikajte priamo v centre Popradu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. Byt je vhodné využiť aj ako kanceláriu alebo ordináciu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
Bývajte, podnikajte priamo v centre  Popradu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. Byt je vhodné využiť aj ako kanceláriu alebo ordináciu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
JEDINEČNÁ PRILEŹITOSŤ 2IZB TEHLA PRI OC NOVUM
NAJLACNEJŠÍ 2IZB PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII!!!IHNEĎ VHODNÝ AJ DO PRENÁJMU!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI OC NOVUM!!! V TEHLOVÓM DOME NEBÝVAJU neprispôsobiví občania!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite na bývanie, na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 1min. NOVUM, a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke... Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 2izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA pri OC NOVUM na Zapotockého. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 55m2+12m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je vzhľadom na polohu a nízke mesačné náklady na bývanie aj výbornou investíciou na prenajímanie, a je bez tiarch! KÚPOU VOĽNÝ.FOTO ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WhatsAPP... Pre získanie reálnej predstavy o priestrannosti bytu odporúčame osobnú obhliadku. VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
Bývajte priamo v centre mesta Poprad
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.