inzercia, predaj, predám, bazár

INVESTÍĆNY 1IZB S LOGGIOU V BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNÍC

Kategória: Byty

Potrebujete ŠTARTOVACÍ BYT PRE SEBA, ALEBO VÝHODNE ZAINVESTOVAŤ???
MÁTE SKVELÚ PRILEŽITOSŤ!!! HLAVNE VHODNÝ NA PRENÁJOM!!! ALE AJ PRE TÝCH, KTO POTREBUJE RELAX PO ŤAŽKOM PRÁCOVNOM DNI...
VÝBORNÁ INVESTICIA S POKOJNÝM BÝVANÍM !!! Byt je v jednej z najobľúbenejších lokalít TERASY.
A ešte ,ako jedna z mála ulíc s dostatočnými parkovacími možnosťami...
TENTO BYT JE PRÁVE PRE VÁS,JE VHODNÝ AJ DO PRENÁJMU!!!)
Neprehliadnite túto skvelú ponuku, kde sa môžete hneď po kúpe dať do prenájmu, alebo aj nasťahovať. Byt je veľmi priestranný a vzdušný, je v ňom veľmi príjemné, a ani v letných mesiacoch sa príliš neprehrieva. Získa si Vás príjemným prostredím, presvetlenými priestormi, milými susedmi a v neposlednom rade kvalitnými materiálmi. Byt je 1izb má 28m2+LOGGIA , dýcha veľmi príjemnou atmosférou... Nízke náklady iba 96Eur/mes.+PREPLATKY!!! JE PO ČIAST. REKONŠTRUKCII: Murované jadro, pl,okná ,zanovná kuch.linka...KONTAKTOVAŤ IBA TEL:-SOM V TERÉNE NA OBHLIADKACH!!!ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE!
JE TO VEĽMI ŽIADANÁ LOKALITA s množstvom zelene, detským ihriskom a parkoviskom- TOP LOKALITA UPROSTRED ZELENE.
Ponúkame sympatické bývanie v slušnom a čistom prostredí.
Výhody: BLÍZKO NOVÁ NEMOCNICA,OBCHODY, MHD...
Nízke mesačné náklady.
Lokalita poskytuje VYNIKAJÚCU občiansku vybavenosť BLÍZKO OC GALÉRIA, KLAS ,iné obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, fitnes, sieť MHD). V tesnej blízkosti je , park, detské ihrisko, obchody, a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky...Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu.
Ak hľadáte naozaj pekné a tiché miesto na bývanie s čistým vzduchom, a zároveň s dosahom všetkých
vymoženosti mesta využite túto ponuku. Obhliadka bytu viac napovie...
Pre klientov v BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....
SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní.
Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
INVESTÍĆNY 1IZB S LOGGIOU V  BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNÍC
Podobné inzeráty
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
INVESTÍČNY 1IZB TEHLA V BLÍZKOSTI CENTRA KOŚIC
NAJLACNEJŠÍ 1IZB TEHLA PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII.IHNEĎ VHODNÝ DO PRENÁJMU!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite uprostred zelene na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 3min., a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke CENTRUM... Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 1izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 40m2+2m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ.FOTO ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WhatsAPP... VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, park, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
INVESTÍČNY 1IZB TEHLA V BLÍZKOSTI CENTRA KOŚIC
NAJLACNEJŠÍ 1IZB TEHLA PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII.IHNEĎ VHODNÝ DO PRENÁJMU!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite uprostred zelene na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 3min., a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke CENTRUM... Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 1izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 29,72m2+2m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ. FOTO BYTU REÁLNE!!! VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, park, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
Nájom nového 1izb.bytu s loggiou Levice
NÁJOM nového 1izb.bytu s loggiou Levice Hľadáte harmonický NÁJOM v zrekonštruovanom 1izb.byte v lukratívnej a kľudnej lokalite pri Rezidencii Kyjevská v Leviciach? Tak ste tu správne! Ponúkam Vám do nájmu útulný 1.izbový byt v atraktívnej lokalite ul.Kyjevská pri SANATE. Nové rozvody elektriny a vody, plávajúce podlahy, interiérové dvere, obklady, dlažby so španielskym mramorovým vzorom v kúpeľni. V byte je chladnička, pračka, sklokeramický sporák, mikrovlnka. Moderný výťah pre 6 osôb. Cena:398€ Tel.
SUPER PONUKA AJ INVESTÍČNY 1IZB S LOGGIOU PRI MAXE
Predáme svetlý 1izb byt S LOGGIOU V TICHEJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE V Blízkosti OC MAX NA SEKČOVE. Byt má 39m2, OV, na ideál.2poschodí vo veľmi dobrom stave .... Je VHODNÝ DO PRENÁJMU...BYT SA PREDÁVA KOMPLET ZARIADENÝ PEKNÝM NÁBYTKOM! Pre získanie reálnej predstavy o priestrannosti bytu odporúčame osobnú obhliadku. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
1- izbové byty/apartmány pri pešej zóne Prešova
Ponúkame Vám na predaj moderné, zariadené novostavby investičných bytov v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanom polyfunkčnom dome pár krokov od pešej zóny. Byty s podlahovým kúrením a veľkými francúzskymi oknami sú orientované S,J,S-V a J-V a nachádzajú sa na 2. nadzemnom podlaží. Sú momentálne využívané na prenájom. Najmenší apartmán na videu: Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Byty sa predávajú nezariadené, pre firemných klientov s možnosťou odpočtu dph. V priestore pre kuchynskú linku budú pripravené potrebné vývody vody, odpadu a elektriny. Obytná budova v ktorej sa byty nachádzajú je vybavená funkčnou recepciou aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujmcov sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Vonkajšie parkovanie v areály objektu je bezplatné. Blízkosť pešej zóny umožňuje byty okrem vlastného bývania využiť aj na apartmánové bývanie, či na komerčný, krátkodobý prenájom. Bližšie info k cenám jednotlivých bytov: . Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola.