inzercia, predaj, predám, bazár

INVICTA hodiny SUBAQUA 5514

Kategória: Ostatné

Predám pánske hodiny zn.INVICTA,SUBAQUA 5514, predávajú sa ako nevhodný darček. Ešte v záruke.
Parametre:
Masívny ciferník,pohodlný gumený remienok, švajčiarsky strojček Ronda Z60, funkcie, chronograf, luminiscenčné ručicky, minútová ručička, vodotesnosť 50 ATM, tachymeter, sklíčko plameňom tavený krištáľ - Flame fusion, nerezová oceľ typu 316L. Balenie obsahuje Originálnu krabičku Invicta, certifikát originality, záručný list.
Cena 200 EUR, kontaktovať iba mailom.
INVICTA hodiny SUBAQUA 5514
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
Hodinky Invicta Subaqua 20525
Dobry den mam na predaj panske znackove hodinky Invicta Subaqua 20525 cena 400 eur nové stoja 1100 eur len osobný odber
Hodinky Invicta 205 05  Subaqua
Dobry den mam na predaj panske znackove hodinky Invicta Subaqua 20525 cena 400 eur nové stoja 1100 eur len osobný odber
Hodinky INVICTA 0929 SUBAQUA NOMA III
Predám tieto málo nosené originál hodinky INVICTA 0929 SUBAQUA NOMA III Top stav bez škrabancov, príležitostne nosené. pôvodná cena 479€ moja 300€ kupované na stránke info: •Chronograf na meranie 60 sekundových a 60 minutových intervalov •Japonský strojček •Duálne zobrazenie času •Tachymeter •Plameňom tavený krištál - Flame fusion •Pohodlný gumený remienok •Netradičný dátumovník •Vodotesné do 200 metrov Priemer púzdra 50 mm Hrúbka púzdra 17 mm Šírka remienka 30 mm
Hodinky Invicta Subaqua 205 05
Dobry den mam na predaj panske znackove hodinky Invicta Subaqua 20525 cena 280 eur nové stoja 1100 eur len osobný odber
Hodinky Invicta Subaqua 205 05
Dobry den mam na predaj panske znackove hodinky Invicta Subaqua 20525 cena 260 eur nové stoja 1100 eur len osobný odber