inzercia, predaj, predám, bazár

Ipad 8 gen. Silver

Kategória: Ostatné - biela

Predam Apple Ipad MYLA2FD/A 32G Wi-Fi Silver (2020) kupovany v marci 2021. Tablet je vo velmi dobrom stave, pouzivany prevazne na Netflix. Nevyuzitie je aj dovodom predaja.

Preferujem osobny odber Bratislava, nech si viete aj odskusat a pozriet. Predava sa bez prislusenstva (pripojka lightning connector) + s bluetooth klavesnicou. V pripade zaujmu rada poskytnem tel. c.

Cena:
tablet + obal s klavesnicou v hodnote 35€ je cena 290€
Ipad 8 gen. Silver
Podobné inzeráty
Apple pencil 2 nepoužívané aj so zárukou
Ponúkam na predaj úplne nové Apple pencil 2 so zárukou ! Mám aj Airpods PRO 2 a 150€ (AirPods + pencil spolu za 230€). Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Apple pencil nebolo NIKDY! používané. Dôvod predaja: kúpil som zlý model. Airpody majú kompletné balenie. Balenie obsahuje krabičku, nový nabíjací kábel, nové nikdy nepoužite štuplové násadky vo veľkosti XS, S a L (M sú už nasadené na slúchadlách). Ponúkam na predaj Airpods Pro 2 (najnovšie) s ročnou zárukou ! Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. AirPods Pro 2 slúchadla neboli NIKDY! používané. Nabíjacie puzdro je bez škrabancov a iných poškodený. Štuple od slúchadiel sú nové nikdy nepoužité. Airpody majú kompletné balenie. Balenie obsahuje krabičku, nový nabíjací kábel, nové nikdy nepoužite štuplové násadky vo veľkosti XS, S a L (M sú už nasadené na slúchadlách). ❗️Rýchle nabíjanie❗️ ❗️Výdrž batérie na jedno nabitie je viac ako 30h❗️ ❗️Adaptívna ekvalizácia zvuku presne podľa tvaru vášho ucha❗️ ❗️Technológia priestorového zvuku ❗️ ❗️Aktívne potláčanie hluku ❗️ ✉️Zásielkovňa: 5€ Ceruzku Apple Pencil (2. generácia) môžete používať s týmito modelmi iPadu: iPad mini (6. generácia) iPad Air (4. generácia) alebo novší 12,9-palcový iPad Pro (3. generácia) alebo novší 11-palcový iPad Pro (1. generácia) alebo novší ✅ Záruka ✅ ✅Možnosť zaslania na dobierku✅ ✅V Top Stave✅ ✅Balenie aj s krabicou ✅ ✉️Zásielkovňa: 5€
iPad 7th generation 32GB
bez príslušenstva, v pôvodnom balení, iPad nebol vôbec využívaný, ani prenášaný, po cely čas v ochrannom obale, čiže je ako nový, bez jediného škrabanca, životnosť batérie 100%, ideálne osobný odber v Košiciach
iPad 2 gen 32 GB
plne funkčný wifi+cellular +nabijacka iba osobne BA kontaktujte cez SMS
Silver Crest stolný gril
Predám stolný gril Silver Crest,malo používaný .Zatvárateľný sklenený uzáver pre optimálnu výhrevnosť štruktúrovaný povrch na grilovanie mäsa, hladký povrch na zeleninu,miska na zachytávanie prebytočného tuku,platňa z hliníkovej zliatiny s nepriľnavou vrstvou Dupont®-Classic. Integrované výhrevné teleso pre vysokú teplotu, rýchly ohrev a minimálne dymenie,odnímateľný termostat s nastaviteľným regulátorom teploty,stabilný vďaka protišmykovým nožičkám. grilovacia plocha: cca 35 x 25 cm rozmery: cca 45 x 33 x 10 cm Plne funkčný, použitý pár x. Na sms neodpovedam!
airpods pro (2 gen)
vsetko mas 2022model iba napis na cislo cena posledna mozea vymeny apple watch iba napiś