inzercia, predaj, predám, bazár

iPega 9083A herný ovládač na mobil

Kategória: Ostatné

Predám herný ovládač na mobil iPega 9083A na Bluetooth 2x použitý.

Gamepad iPega podporuje hranie hier na zariadeniach so systémom Android, iOS a Windows 7/8/10 s podporou technológie bluetooth a to všetko bez dodatočných ovládačov.
Na gamepade sa nachádzajú taktiež tlačidlá multimediálneho prehrávača, takže ak počas hrania hier počúvate na pozadí obľúbenú hudbu, môžete ju jednoducho ovládať. Či už zmeniť hlasitosť, pozastaviť skladbu či zvoliť predošlú/nasledujúcu skladbu (*len pre zariadenia Android).
Teleskopický stojan pre zariadenie sa dá nastaviť až do maximálnej dĺžky 280 mm čo zaručuje dokonalú kompatibilitu s takmer každým zariadením na trhu.
Tento ergonomický dizajn skvele padne do každých rúk, perfektne sa drží a je pohodlný aj na niekoľko hodinové hranie sa.
iPega 9083A herný ovládač na mobil
Podobné inzeráty
IPega PG-9167
Bezdrôtový gamepad iPega dodáva nový herný rozmer do vašej domácnosti. Je kompatibilný so smartfónmi a tabletmi, ktoré bežia na systéme iOS a Android, ďalej s Android TV a PC. Vďaka nastaviteľnej konštrukcii dokáže pojať aj 11-palcový iPad Pro, ovládač možno prispôsobiť od 135 do 250 mm. S pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0 dokáže ovládať pripojené zariadenie až na vzdialenosť 8 m. Pohotovostná doba produktu je výrobcom stanovená na 30 dní, doba hrania je až 20 hodín a plné nabitie prichádza po 2 hodinách. Konštrukcia disponuje 14 tlačidlami a nechýbajú ani analógové páčky. Pravý joypad je odnímateľný a umožňuje fungovanie ovládača i bez neho. iPega nepodporuje telefóny s procesorom Mediatek a iOS 13.4 v spojení s programom Shooting V3 Plus. Produkt má prednastavené profily na niekoľko vybraných hier. V prípade hry, ktorá vopred nastavené ovládanie nemá, je možné v aplikácii toto nastavenie uskutočniť a uložiť.
IPega Wireless Controller /ovládač
Predám IPega Wireless Controller /ovládač pre android, iOS, tablety, smart TV, Windows PC. Ovládač na zabudovaný držiak na mobil. Je iba vyskúšaný, ale syn ho nepoužíva, tak posúvam ďalej. Pôvodná cena 30€.
Ipega Gamepad Bluetooth Controller
Dobrý deň, predavam herný ovládač Ipega na mobilny telefon. Je kompatibilný s IOS, Android a Android TV. Je to Bluetoothovy ovládač na hranie. Chyba mi k nemu nabíjací kábel, ktorý sa dá dokúpiť za drobné (USB-B). Pri rýchlom jednaní, dohoda na cene možná. *poznamka - na telefonaty neodpovedam, preferujem kontakt cez sms/email.
Predam ovladac Ipega na mobil
Predam ovladac znacky ipega, dobijatelny, kompatibilny s ios a android. Do velkosti telefonu 6 palcov. K ovladacu treba stiahnut aplikaciu z internetu.
Gamepad iPega PG-9083S
Predám herný ovládač iPega PG-9083S, nový, len vyskúšaný. Cena 20€. V prípade záujmu kontaktovať cez SMS. Viem odovzdať v Seredi, Senci.
Gamepad iPega PG-9167
Predám herný ovládač iPega PG-9167, plne funkčný, používaný. Cena 10€. V prípade záujmu kontaktovať cez SMS. Viem odovzdať v Seredi, Senci.