inzercia, predaj, predám, bazár

Izba v centre BA Grosslingova ulica vhodne aj pre študentov

Kategória: Byty

NA PRENÁJOM VEĽKOMETRÁŽNY 2- IZBOVÝ BYT V HISTORICKOM CENTRE MESTA NA GROSSLINGOVEJ ULICI,4/4, VLASTNÉ KÚRENIE. S moznostou rozdelenia aj na 3 samostatné izby!!!!

na prenájom komplet zariadený veľkometrážny 2 izbový byt v historickom centre mesta na Grosslingovej ulici . Byt má podlahovú plochu 110m2, nachádza sa na 4. nadzemnom podlaž 4/4 a má vlastné kúrenie.
Po vstupe do bytu sa ocitneme v hlavnej časti, v priestrannej obývacej izbe, byt má samostatnú kuchyňu, samostatné wc a samostatnú kúpelňu. Ak preferujete bývať v centre mesta tento byt so staromestskou atmosférou v modernom prevedení je pre Vás ako stvorený.
Moznost aj prenajat si samostatnu izbu cast podla dohody. Moznost rozdelenia 400,-Eur plus energie. Byt je voľný ihneď. Doplňujúce info a cena: Nájom: 1.200 €/mesačne+energie Parkovanie je možne zabezpečiť.

FOR RENT LARGE 2-ROOM APARTMENT IN THE HISTORIC CENTER OF THE CITY AT GROSSLINGOVA STREET, 4/4, OWN HEATING.With the possibility of dividing the space into 3 separate rooms!!!!
For rent, fully furnished, large-scale 2-room apartment in the historic center of the city on Grosslingová Street. The apartment has a floor area of 110m2, is located on the 4th floor above ground level 4/4 and has its own heating.
After entering the apartment, we find ourselves in the main part, in a spacious living room, the apartment has a separate kitchen, a separate toilet and a separate bathroom. If you prefer to live in the city center, this apartment with an old town atmosphere in a modern design is perfect for you.
Also u can rent for separatly place 400eur +energies.
The apartment is available immediately.
Additional info and price:
Rent: €1,200/month + energy
Parking can be provided.
Izba v centre BA Grosslingova ulica vhodne aj pre študentov
Podobné inzeráty
AXIS REAL | PEKNÝ 2-izbový byt s VEĽKOU TERASOU, Grösslingov
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PEKNÝ 2-izbový TEHLOVÝ byt s VEĽKOU TERASOU v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici GRÖSSLINGOVÁ. Byt má celkovú výmeru 55 m2 (byt 41 m2, terasa 14 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 5 poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM a VLASTNOU KOTOLŇOU. Byt je orientovaný do TICHÉHO DVORA, čo zaručuje pokoj a súkromie. Dispozícia: obývacia izba prepojená s kuchyňou a s východom na terasu, spálňa spojená s kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatné WC, predsieň a chodba. Všetky miestnosti sú premyslene usporiadané s dôrazom na komfort a pohodlie. Výhody: ❶ Centrum mesta ❷ Kompletná rekonštrukcia ❸ Veľká terasa ❹ Zariadený STAV BYTU: Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. Sú v ňom laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a bezpečnostné vchodové dvere. Čaro bytu dotvárajú DREVENÉ OKNÁ. Prenajíma sa ZARIADENÝ moderným nábytkom, rozťahovacou sedačkou, televízorom, DVD prehrávačom a kuchyňou plne vybavenou spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor). V kúpeľni sa nachádza automatická práčka. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje veľká vstavaná skriňa, ktorá je umiestnená v spálni. Doplňujúce informácie o značkách elektrických spotrebičoch sú uložené vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch. PLATBY: Mesačné nájomné je vo výške 570,- EUR + energie vo výške 150,- EUR. V CENE NÁJMU JE INTERNET a KÁBLOVÁ TELEVÍZIA. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac vo výške 720,- EUR, depozit vo výške 720,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 360,- EUR. Byt je voľný IHNEĎ. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Najbližšie potraviny sú od domu len 160 metrov. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené 5 min. chôdze. Do obchodného centra EUROVEA alebo do historickej pešej zóny cesta chôdzou trvá 10 min. Neďaleko sa tiež nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA. Hneď vedľa sú potraviny LIDL a YEME. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je aj známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Neďaleká MEDICKÁ ZÁHRADA ponúka možnosť športu a oddychu. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás! / 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / GRÖSSLINGOVÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / TERASA / VÝŤAH / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom re
Na PRENÁJOM Grösslingová ul.,zariadený, balkón, klimatizácia
Exkluzívne v PASS REALITY vám predstavujeme PRENÁJOM veľmi príjemného 2-izbového bytu v centra Starého Mesta na známej ulici Grösslingová. Zaujímavosťou je, že ulica nie je pomenovaná podľa osoby, ale podľa dunajskej ryby „Kressling“. Tento druh ryby žil v ramene Dunaja, ktoré sa v minulosti nachádzalo v miestach, kde je dnes táto ulica. Ak hľadáte pokojné, moderné bývanie s okamžitou dostupnosťou na jeden krok do historického centra hlavného mesta určite budete na správnej a vyhľadávanej adrese. LOKALITA: Významným benefitom je okamžitá dostupnosť do centra mesta, bezpečnosť a vysoký komfort bývania. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť: Obchodné centrum PRIOR, LIDL, mestské trhovisko Stará tržnica, rozmanité reštaurácie, príjemné kaviarne, vinotéky, nemocnice, školy, škôlky, divadlá ...Výborné je aj dopravné napojenie kde kúsok od domu sú zástavky električiek na každý smer. V prípade záujmu vlastného parkovania je k dispozícii garáž oproti bytovému domu. BYT: 2-izbový byt s príjemným balkónom na vonkajšie posedenie o celkovej výmere 61 m2 prekvapí praktickým veľkorysým dispozičným riešením a očarujúcou atmosférou. Nachádza sa na 5./5 poschodí a má k dispozícii moderne zrekonštruovaný výťah. Príjemný a zelený výhľad do tichého dvora s vežičkou Modrého kostolíka umocňuje atmosféru bývania. DISPOZÍCIA: Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa nachádza menšia praktická predsieň kde po ľavej strane sa nachádza samostatné WC s prirodzeným vetraním a samostatná kúpeľňa s vaňou (automatická práčka). Z predsiene sa dostávame do samostatnej kuchyne s barovým pultom a jedálenským sedením. Kuchynka je kompletne vybavená a zariadená (umývačka riadu, plynová varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou, teplovzdušná elektrická rúra, mikrovlnka...). Zo vstupnej predsiene cez kuchyňu plynulo pokračuje komunikačná chodbička s dostatočným úložným priestorom vo veľkom roldorovom šatníku. Po ľavej strane je nepriechodná spálňa a na konci bytu priestranná obývacia izba s výstupom na šikovný balkónik. V prípade horúcich dní je k dispozícii klimatizácia. Byt je kompletne a plnohodnotne zariadený, pripravený k okamžitému pohodlnému užívaniu – stačí si priniesť osobné veci a mesto bude Vaše. CENA: 850,- EUR/mesiac (670+180)€ 1.000,- EUR/mesiac vrátane garáže V prípade akýchkoľvek informácií alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať: Ing. Petra Orda-Oravcová , petra.oravcova@ PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú ! Poschodie: 5 Počet poschodí: 5 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 61m² Celková rozloha: 61m² Úžitková plocha: 61m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Garáž: áno - 1 auto Výťah: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové
DIZAJNOVÝ 2i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, ulica 29.augusta,S
Na predaj ponúkame veľmi pekný, moderný, kompletne dizajnovo zariadený 2i byt orientovaný na JV stranu, spálňou a obývačkou orientovaný do tichého dvora, po kompletnej rekonštrukcii ( 2018 ) v blízkosti Medickej záhrady, Eurovei, priamo v centre na ulici 29. augusta v Bratislave vo vyhľadávanej a tichej historickej mestskej časti Staré Mesto. Podlahová plocha bytu predstavuje 57,22 m2 vrátane pivnice ( 2 x izba 27,97 m2, ostatná obytná plocha 29,25 m2 ). Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí ( 2,3 m od zeme) v 5 - poschodovom historickom tehlovom bytovom dome. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta. Výhody bytu: - kompletná moderná rekonštrukcia bytu z roku 2018 ( nové plastové okná, elektrické rozvody, rozvody vody, plyn, stierky, maľovka, interiérové dvere, kuchynská linka, kúpeľňa, toaleta, bezpečnostné dvere, šatníkové skrine, plávajúce podlahy) - tehlový bytový dom - bytový dom po kompletnej rekonštrukcii ( nová strecha, vymenené vstupné dvere, merače tepla, stúpačky - výborná dispozícia bytu: samostatná kuchyňa, 2 krát samostatná izba, kúpeľňa oddelená od toalety - historický tehlový dom - kompletne štýlovo zariadený - centrum Starého mesta - orientácia: juhovýchodná strana - kúpeľňa oddelená od toalety - vlastný plynový kotol - nízke náklady ( správcovské poplatky 81 euro + plyn 70 euro + elektrika ) - možnosť rezidenčného parkovania pred bytovou jednotkou - vyhľadávaná lokalita s úplnou občianskou vybavenosťou - vhodný aj ako investičný byt ( dlhodobý prenájom za (700 – 800 euro/ mesiac), Airbnb ) - momentálne je byt v prenájme, možnosť pokračovať v nájomnom vzťahu (700,- €/mesiac vrátane energií). - milí a bezproblémoví susedia - správca: ( spoločenstvo vlastníkov bytov ) - byt je bez tiarch a kúpou voľný Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta. Stav: Byt sa predáva s kuchynskou linkou na mieru, so zabudovanými spotrebičmi a s komplet nábytkom. Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej historickej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Ulica 29. augusta sa tiahne od Mickiewiczovej ulice po Karadžičovu a križuje Špitálsku ulicu. Cukrová, Ferienčíkova, Cintorínska, Dunajská a Grösslingová sú na ňu kolmé. Na ulici sa nachádza Ondrejský cintorín, ktorý vznikol v roku 1784, je národnou kultúrnou pamiatkou. V rámci cintorína sa nachádza gréckokatolícky Chrám Povýšenia vznešeného a životodarného kríža. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny Billa, reštaurácie, kaviarne, Mamut bub, Medická záhrada, Eurovea, Panorama City, Twin City, Nemocnica Sv.Michala, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy. Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť. Byt je kúpou voľný. Cena bytu pred
Prenájom, novostavba, krásny 4-izbový byt v centre Piešťan
Prenájom, novostavba, krásny 4-izbový byt v centre Piešťan, Nálepkova ulica, 131 m2 Dispozícia: 4 izbový byt, 4/5 podlažie Lokalite: Nálepkova 32/A, Piešťany Úžitková plocha: byt 45 m2, naviac 2x – 11,93 m2 a 11 m2, pivnica 6 m2 Orientácia bytu: obývacia izba a spálňa - juh, izba – západ, izba - východ Ak hľadáte byt v centre mesta Piešťany za rozumnú cenu v novostavbe, do ktorého sa môžete hneď nasťahovať potom je táto ponuka určená práve Vám. POPIS BYTU: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou a východom na priestrannú loggiu o rozlohe 11,93 m2, spálňa so samostatnou kúpeľnou so sprchovým kútom a WC, samostatná izba z východom na loggiu o rozlohe 11 m2, samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a WC, samostatné WC a pivnica. Byt sa nachádza v novostavbe : * byt nebol ešte obývaný * kuchynská linka na mieru so stavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) * v obývacej izbe a spálni klimatizácia * na chodbe stavaná skriňa * v celom byte elektrické vonkajšie žalúzie * byt disponuje 2x kúpeľnou, 3x WC * okná trojsklo - drevo/hliník * predpríprava na krb * kúrenie zabezpečené elektrickým kotlom, ohrev vody elektrickým bojlerom * v bytovom dome výťah * protipožiarne bezpečnostné dvere * elektronický vrátnik s kamerou * podlahy – parkety a keramická dlažba * súčasťou bytu je aj pivnica 6 m2 CENA, PLATBA a POPLATKY: * Nájomné: 820,-eur * energie: elektrina – 70 eur – nájomník si zmluvu so ZSE prepíše na seba * + možnosť prenajatia parkovacieho státia v suteréne za 70 eur/mesiac * Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje: -nájomné na mesiac vopred 580,- eur (nájomné + garážové státie) -kaucia vo výške mesačného nájmu * Preferuje sa dlhodobý nájom LOKALITA a OKOLIE: V blízkosti je všetko na čo si len človek môže spomenúť keďže byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti nemocnice a samotného centra mesta. Ulica Nálepkova v Piešťanoch poskytuje vďaka svojej polohe všestrannú občiansku vybavenosť. Bývať v centre a v tomto krásnom byte je určite správna voľba. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt vo vynikajúcej lokalite centra kúpeľného mesta Piešťany ponúka komfort. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť a hlavne VÝBORNÁ CENA
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 2 IZB. BYT, Grösslingová ul.,STARÉ
Typ: 2-izbový byt Ulica: Grösslingová Obec: Bratislava-Staré Mesto Ponúkame na predaj výnimočný, čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt o celkovej výmere 65.88 m2 s úžasnou atmosférou, parkovanie vo dvore za elektrickou bránou. Byt je situovaný v absolútnom srdci starého mesta na Grosslingovej ulici, s neopakovateľným vnútroblokom plného zelene, vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite, čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu veľkomesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Cena vrátane odmeny pre RK: 339.000 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 65.88 m2 Úžitková plocha: 65.88 m2 Počet izieb: 2 Parkovanie: áno Materiál: tehla
Prenájom, novostavba, krásny 4-izbový byt, Piešťany
Prenájom, novostavba, krásny 4-izbový byt v centre Piešťan, Nálepkova ulica, 131 m2 Dispozícia: 2 izbový byt, 4/5 podlažie Lokalite: Nálepkova 32/A, Piešťany Úžitková plocha: byt 45 m2, naviac 2x – 11,93 m2 a 11 m2, pivnica 6 m2 Orientácia bytu: obývacia izba a spálňa - juh, izba – západ, izba - východ Ak hľadáte byt v centre mesta Piešťany za rozumnú cenu v novostavbe, do ktorého sa môžete hneď nasťahovať potom je táto ponuka určená práve Vám. POPIS BYTU: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou a východom na priestrannú loggiu o rozlohe 11,93 m2, spálňa so samostatnou kúpeľnou so sprchovým kútom a WC, samostatná izba z východom na loggiu o rozlohe 11 m2, samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a WC, samostatné WC a pivnica. Byt sa nachádza v novostavbe : * byt nebol ešte obývaný * kuchynská linka na mieru so stavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) * v obývacej izbe a spálni klimatizácia * na chodbe stavaná skriňa * v celom byte elektrické vonkajšie žalúzie * byt disponuje 2x kúpeľnou, 3x WC * okná trojsklo - drevo/hliník * predpríprava na krb * kúrenie zabezpečené elektrickým kotlom, ohrev vody elektrickým bojlerom * v bytovom dome výťah * protipožiarne bezpečnostné dvere * elektronický vrátnik s kamerou * podlahy – parkety a keramická dlažba * súčasťou bytu je aj pivnica 6 m2 CENA, PLATBA a POPLATKY: * Nájomné: 820,-eur * energie: elektrina – 70 eur – nájomník si zmluvu so ZSE prepíše na seba * + možnosť prenajatia parkovacieho státia v suteréne za 70 eur/mesiac * Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje: -nájomné na mesiac vopred 580,- eur (nájomné + garážové státie) -kaucia vo výške mesačného nájmu * Preferuje sa dlhodobý nájom LOKALITA a OKOLIE: V blízkosti je všetko na čo si len človek môže spomenúť keďže byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti nemocnice a samotného centra mesta. Ulica Nálepkova v Piešťanoch poskytuje vďaka svojej polohe všestrannú občiansku vybavenosť. Bývať v centre a v tomto krásnom byte je určite správna voľba. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt vo vynikajúcej lokalite centra kúpeľného mesta Piešťany ponúka komfort. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť a hlavne VÝBORNÁ CENA