inzercia, predaj, predám, bazár

Izbova rastlina maranta

Kategória: Rastliny

Predám marantu, len osobný odber v Trnave
Izbova rastlina maranta
Podobné inzeráty
Zelená ťahavá izbová rastlina
Zelená ťahavá izbová rastlina Zelena tahava izbova rastina Epipremnum v modernom hydroponickom smart kvetinaci znacky Lechuza. Vratane samozavlazovacieho systemu. Rozmer jedneho kvetinaca V 57cm, S 29cm Celkova vyska rastliny vratane kvetinaca cca 165 cm, sirka oboch cca 80cm. Cena spolu 200€ Napredaj su aj ine druhy zelenych rastlin.
klivia miniata - izbova kvitnuca rastlina
klivia- izbova kvitnuca rastlina, kvitne na jar, tvori okoliky kvetov oranzovej farby v tvare tulipanov, velmi odolna rastlina, nema rada prudke slnko, vydrzi velmi dlho bez polievania, v kvetinaci je 6 rastlin, cena aj dohodou
Fikus retusa malolistý príprava na bonsaj
- zdravá, dobre zapestovaná rastlina - krásna izbová rastlina - má rada svetlé miesto, znáša aj tieň - dá sa pestovať vonku aj vnútri - výška rastliny od povrchu pôdy 70 cm - výška celková 85 cm - má rada rosenie listov - cena: 40 eur - osobný odber vítaný - aj poštou po zaslaní platby vopred na účet TIP PREDAJCU: rastlina má potenciál byť pekným bonsajom, nejedná sa o odrezaný podpník, ktorý už výrazne pri raste nehrubne.rastlina je nezrezaná, kmeň viditeľne hrubne každým rokom. zaujímavý ohyb kmeňa, pomerne hrubý kmeň už teraz - obvod kmeňa tesne nad pôdou je 13 cm.
Monstera skvelá - Monstera deliciosa
Ponúkam na predaj veľmi veľkú Monsteru skvelú. Rastlina má min. 20r., zaberá plochu cca 110x100cm. Rástla v rohu na skrini, podľa toho je tvarovaná. Monstera je obľúbená nenáročná izbová rastlina, ktorá môže dorásť do veľkých rozmerov, cca do 3 – 5m. Má tendenciu rozrastať sa do šírky a jej rast a tvar je pomerne nepravidelný. Je to popínavá rastlina. Na jej stonke sa tvoria silné dužinaté vzdušné korene, ktorými si pomáha, keď sa chce šplhať nahor. Listy má veľké, lesklé, tmavozelené, vyrastajúce na dlhých stonkách. Sú srdcovitého tvaru a majú charakteristické otvory a hlboké zárezy siahajúce od okrajov takmer po stredovú žilku. Rastlina pochádza z tropických oblastí Mexika, v jej prirodzenom prostredí je teplo a vlhké ovzdušie. Rastie v podraste vysokých stromov, čo spôsobuje, že na tieto miesta nepreniká priame slnečné žiarenie, prípadne len občas. Len osobný odber Vrútky, platné do zmazania.
Izbove rastliny - syngo, maranta, calathea
Slonie ucho - alokazia , je veľmi vysoká, tak len osobný odber Cena 14€ Syngonium arrow 5€ (mozem rozdelit na polovicu za 2,50€ Tradeskancia 1€/ks Aloe vera 0,8€/ks Zelenec 0,80€/ks Nadchovnik 1,5/ks Maranta leuconeur kerchoveana 2,70€/ks Calathea 2€ Migrenovnik zatiaľ nezakoreny 1,50€ V ponuke aj iné kvietky, ktoré rada pošlem, kvôli bezpečnosti týchto dvoch rastlín uprednostňujem osobný odber
Maranta leuconeura
Predám mladé zakorenené zdravé rastliny Maranta leuconeura. Sú vlhkomilne a majú rady občas postriekat rozprašovačom alebo umiestniť do blízkosti zvlhčovača. Na listoch majú pravidelne tmavé fľaky.