inzercia, predaj, predám, bazár

Izbový digitálny termostat EMOS P5604

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Izbový digitálny termostat EMOS P5604

Termostat je úplne nový , nebol namontovaný , batérie v balení

kúpil som ho za 35€ - predávam za 25€


Podrobný popis termostatu v linku ⬇️

Izbový digitálny termostat EMOS P5604
Podobné inzeráty
Izbový termostat EMOS P5607
Emos Izbový termostat, P5607 NOVY NEPOUZITY VOLAT PO 17TEJ Cena 30€ Veľký podsvietený displej, dizajnovo v rade s obľúbenými modelmi P5604/P5614, NO a NC pripojovací kontakt. Užitočný strážca tepla vášho domova Užite si stabilnú a ideálnu teplotu domácnosti v lete aj v zime. Už žiadne teplotné výkyvy, ale iba príjemné teplo bez starostí. Drôtový izbový termostat s programovateľným nastavením stráži ideálnu teplotu a reguluje vykurovací systém aj klimatizáciu vo dne v noci. Rozptyl nastavenia teploty od 5 °C do 35 °C zaisťuje príjemnú teplotu v lete aj v zime. Výhodou je tiež jednoduché ovládanie a prehľadný podsvietený displej s veľkými číslicami a informáciami o aktuálnej a požadovanej teplote. Regulácia pre vykurovací aj chladiaci systém Programovateľný drôtový termostat môžete napojiť na vykurovací systém aj klimatizáciu. V lete sa teda toto zariadenie postará o ochladenie bez nepríjemných teplotných šokov. V chladných zimných dňoch naopak udržuje ideálnu teplotu a zabraňuje tak nákladnému a nezdravému prekurovaniu. Vďaka tomuto termostatu si môžete dopriať pocit dokonalej pohody po celý rok. Nastavenie teploty od 5 °C do 35 °C Vytvorte si doma alebo v kancelárii príjemný komfort podľa svojich predstáv. Stačí stlačiť tlačidlo a zvoliť teplotu v rozsahu od 5 do 35 °C. Vaša ideálna teplota je 20,6 °C? Žiadny problém! Na termostate môžete nastaviť teplotu už po 0,2 °C. Rozptyl teploty je ± 0,1 °C. Digitálny termostat meria aj aktuálnu teplotu v miestnosti v rozmedzí 0 °C až 40 °C s presnosťou na 0,1 °C. Ochrana pred zamrznutím umožňuje používať termostat aj v objektoch, ktoré sa v zime nevykurujú. Prehľadný displej s podsvietením Vďaka veľkým čísliciam na displeji ľahko zistíte aktuálnu alebo nastavenú teplotu, čo ocenia nielen tí, ktorým už zrak dokonale neslúži. Displej vyniká prehľadnosťou a výrazným podsvietením. Podsvietenie displeja uľahčuje ovládanie termostatu aj v tme alebo v horších svetelných podmienkach.
Závesný kondenzačný plynový kotol
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 28/24 , Modulácia výkonu kotla- kotol reguluje výkon podľa potreby- úspora nákladov , výkon 6,9 – 22,8 kW s prietokovým ohrevom TÚV 12,5 l/min pri 40 °C , r.v.2010, spustený do prevádzky 2011 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody /dá sa napojiť aj do zásobníka) , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS termostat , 5x nové redukcie na ventily , SK manuál dám do mailu , pridám bielu izoláciu na trúbky , konzola na zavesenie kotla , komínová redukcia , skrutky + hmoždinky na uchytenie konzoly kotla a termostatu. Za doplatok všetky NOVÉ ventily. Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo nieaké plastové kolienka podľa toho v danú chvíľu čo mám. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok cca 20,-€. Za doplatok 100,-€ predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , EMOS P6504 39.90.-€, EMOS WIRELESS Termostat 42,90,-€ , SK manuál , alebo bezdrôtový EMOS P5614 53,-€ všetky s 24 mes. zárukou. Predajná cena nového 1 555 €. Ak prídete osobné kotol pred vami odskúšam na stolici. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku, možnosť montáže.
Emos T15RF
Popis produktu Digitálny priestorový termostat slúži na automatické riadenie vykurovacích sústav v bytoch, domoch a kanceláriách podľa nastaviteľného časového programu. Rozšírený popis Bezdrôtový termostat EMOS T15RF je vhodný na ovládanie vykurovacích alebo klimatizačných systémov. Termostat funguje bezdrôtovo na základe rádiového signálu. Výhodou systému je tak jeho variabilnosť, ľahšia dostupnosť a regulácia teploty. Displej je dostatočne čitateľný, stlačením tlačidla "žiarovka" sa displej na 10 sekúnd rozsvieti. Termostat má praktický stojan, možno ho ale tiež zavesiť na stenu. 6 + 3 užívateľské nastaviteľné programy, komfortná a úsporná teplota a dosah až 70 metrov radí tento termostat medzi spotrebiteľsky veľmi obľúbené termostaty. Odpovede na najčastejšie otázky ▼Pre aké kotle je tento termostat vhodný? Pre všetky kotly so štandardným výstupom pre pripojenie k termostatu so spínaním 230 V alebo pre kotly beznapäťové.
plynový kondenzačný závesný kotol Intergas
Predám používaný závesný turbo kondenzačné plynový kotol Intergas HRE 24/18 , 18 kW , hreje kúrenie a s prietokovým ohrevom vody , vodu vie hriať aj do zásobnika , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , r.v 2013 spustený do prevádzky 2014 , dôvod predaja rekonštrukcia nájomných bytov , takže kotly nefungovali ako v bežných rodinách , v domoch na plno. Ku kotlu SK manuál , NOVĚ ventily namontované na kotli , kryt ventilov , pridám bielu novu izolácia na trubky , konzola na zavesenie kotla , komínový vývod , termostat Honeywell. Ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu alebo cez stenu , popripade kolená , dám GRATIS momentálne čo mám. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Pošlem aj dobierkou kuriérom za doplatok 20,-€. Za doplatok kotol prekontrolovaný servisným technikom a kúrenárom , plnú funkčnosť a 100% spoľahlivosť zaručuje doklad o servisnej prehliadke /revízna sprava plátna 2 roky stojí 40,-e/ Za doplatok 100,-EUR predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , s zárukou 24 mesiacov , SK manuál alebo EMOS P5604 v cene 39,90,-e. Dávam záruku , možnosť montáže.
plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 28/24
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 28/24 r.v.2012 , 24kW , spustený do prevádzky 2013 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody , vodu vie hriat aj do zasobnika , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , Ku kotlu SK manuál dám do mailu , pridám bielu novu izolácia na trúbky , konzola na zavesenie kotla , NOVÉ ventili s redukciami , komínový vývod , termostat Honeywell. Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo komín cez stenu , alebo momentálne čo mam poruke dam GRATIS. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok 20,-eur Za doplatok kotol prekontrolovaný servisným technikom a kúrenárom plne funkčný 100% spoľahlivosť zaručuje doklad o servisnej prehliadke /revízna sprava plátna 2 roky stojí 40,-e/ Za doplatok 100,-eur predam novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , s zarukou 24 mesiacov , SK manual alebo EMOS P5604 za 39,90,-. Predajná cena nového 1 679 € Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.
závesný turbo kondenzačný plynový kotol Intergas
Predám Plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HReco 30 , výkon 7,2-32,3kW , r.v . 2013 , spustený do prevádzky 2014 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody , vodu môže hriať aj do zásobníka , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS termostat Honeywell , SK manuál dám do mailu , pridám bielu novu izolácia na trúbky , konzola na zavesenie kotla , NOVÉ ventili , /viď. obrázok/. AK PRÍDETE OSOBNE , KOTOL PRED VAMI ODSKÚŠAM. Ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok 18,-eur. Za doplatok kotol prekontrolovaný servisným technikom a kúrenárom plne funkčný 100% spoľahlivosť zaručuje doklad o servisnej prehliadke /revízna sprava plátna 2 roky stojí 40,-e/ Za doplatok 100,-eur predam novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , s zarukou 24 mesiacov , SK manual alebo EMOS P5604 za 39,90,-. Predajná cena nového kotla1 1700 € Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.