inzercia, predaj, predám, bazár

Izbový termostat Siemens RDE100.1

Kategória: Ostatné

Predám izbový termostat Siemens RDE100.1

Priestorový termostat RDE 100.1 sa používa pre reguláciu priestorovej teploty v systémoch vykurovania. Typickými aplikáciami sú byty, rodinné domy, komerčné budovy. Regulácia prebieha na základe vstavaného teplotného čidla alebo podľa čidla pripojeného k externému vstupu (Qaa 32).

Funkcie a parametre
Voľba druhu prevádzky prepínacím tlačidlom.
Nastavenie časového programu (jednotlivé dni rozdielne, týždeň dohromady, alebo oddelene všedné dni a víkend).
Zobrazenie aktuálnej priestorovej teploty.
Pravidelné pretočenie čerpadla (ochrana proti zatuhnutí).
Napájanie 2xAAA batérie.
Použitie
Zónové ventily
Plynové alebo olejové kotly
Ventilátory
Čerpadlá
Podlahové vykurovanie

Odpovedám iba na email cez formulár pod inzerátom. Telefónne číslo vymyslené. Posielam aj na dobierku cez Packeta.
Izbový termostat Siemens RDE100.1
Podobné inzeráty
Predám termostat Salus TC 2016+
Predám termostat Salus TC 2016+ používaný cca 2roky. termostat je plne funkčný.Špecifikácie: TC 2016+ je týždenný programovateľný termostat s intuitívnym ovládaním, pomocou ktorého možno jednoducho a efektívne nastaviť kontrolu teploty v miestnosti na potrebnom mieste. je vzhľadom k svojmu širokému využitiu univerzálny programovateľný termostat vhodný na reguláciu vykurovacích zariadení (všetkých typov kotlov, elektrických priamotopov) aj klimatizačných zariadení, spína zariadenie od 0-230V s maximálnou záťažou 16A. pri zakúpení predĺženého snímača (PC) možno termostat využiť tiež pre podlahové vykurovanie. Programové vybavenie - termostat je vybavený prehľadným displejom s týždenným programom, s možnosťou intuitívneho ovládania už po 1/2hod., v priebehu každého dňa je teda možné nastaviť až 48 zmien. (2x za 1hod) - v rámci programu možno striedať po 1 / 2 hodine dve teploty komfortné (slnko) a úspornú (mesiac), ktoré možno nastaviť na ľubovoľnú hodnotu. - termostat umožňuje nastaviť na každý deň ľubovoľný program. Manuálny režim - v manuálnom režime je možné veľmi jednoducho nastaviť požadovanú teplotu. Protizámrzný režim - termostat disponuje protizámrnou teplotou 5°C Technické parametry Rozsah riadenie teploty: 5-35 ° C (5-40 ° C pri verzii PC) Presnosť merania teploty: 0,1 ° C Citlivosť teploty: 0,2 ° C (hysterézia 0,4 ° C) Spínanie: 0-230V, 50Hz, 16A Napájanie: alkalické batérie 2xLR6 Rozmery: 85 x 138 x 27mm. Ak nedviham treba písať sms alebo mail. Možnosť zaslať na dobierku.
Predam siemens komponenty
Predam rozne siemens komponenty. 1x siemens sinamics control unit CU320 s kartou 128MB(predane) 1x siemens simatic ET 200S 1x zdroj siemens PS 307 2A 1x siemens simatic S7-400 FM CAM Vsetky komponenty su funkcne.cena dohodou.
Izbový termostat TH-3
Ponúkam na predaj nový a plne funkčný termostat značky Salus. Popis: SALUS TH3(EUROTEMP 30) je elektricko manuálny termostat. Termostat disponuje možnosťou zapnúť / vypnúť vykurovací systém na termostate, a zároveň indikuje aktuálny stav vykurovacieho systému. Termostat SALUS TH3 je jednoducho obslužný termostat kontrolujúci a regulujúco vykurovací systém. TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Rozsah merania teploty: 0-40 ° C Rozsah riadenie teploty: 5-30 ° C Presnosť teploty: + / - 0,5 °C Max. odporová záťaž: 7A Napájacie napätie: 230V, 50Hz. Spínanie: 230V Cena nového bola 32€ Moja cena len 15€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty
Izbový termostat Siemens RAA31
Predám izbový termostat Siemens RAA31. Priestorový termostat pre vykurovanie alebo pre chladenie. Jednoduché nastavenie teploty pomocou otočného kolieska, prepínací kontakt a prepínač ON / OFF. Použitie Obytné či kancelárske budovy a priestory. Vhodné pre ovládanie nasledujúcich prístrojov Zónové ventily Termoelektrické pohony ventilov Plynové alebo olejové horáky kotlov Ventilátory čerpadlá Vlastnosti Nastavenie požadovanej teploty v rozsahu 8...30 °C Jednoduché nastavenie teploty ovládacím kolieskom Prepínač ON / OFF Zaťažiteľnosť kontaktov 24 - 250VAC Odpovedám iba na email cez formulár pod inzerátom. Telefónne číslo vymyslené. Posielam aj na dobierku cez Packeta.
Programovateľný termostat- Salus 091 FL
Predám len vyskúšaný programovateľný týždenný termostat Salus 091FL s podsvieteným displejom pre vykurovacie alebo klimatizačné systémy. Dôvod-prechod na iný systém vykurovania. Cena je s poštovným. Izbový týždenný termostat je možné zapojiť na takmer všetky plynové, elektrické kotly, ktoré podporujú dvojbodové spínanie. Na termostate je možné nastavenie týždenného programu, t.z. pre každý deň iný program alebo časovanie. Termostat umožňuje nastavenie dvoch teplôt, tzv. dennú teplotu, ktorú použijeme na vykurovanie cez deň a útlmovú teplotu, ktorú použijeme napríklad cez noc. SALUS 091 má aj pokročilé funkcie, ako napríklad nastavenia rozdielu spínania kotla, kde sa určí presný rozdiel medzi zapnutím a vypnutím kotla. Týmto docielime nie moc častému spínanie kotla. Alebo možnosť nastavenia manuálneho režimu, kde je možné regulátor ihneď nastaviť na možnosť vykurovania, keď je nastavený v útlmovom režime. Termostat obsahuje protimrázovú ochranu 7°C, ktorá sa hodí najmä do víkendových domov alebo chát. Rozmery: 154mm x 80mm x 30mm Napájanie: 2 x batérie AA - sú súčasťou balenia Maximálna záťaž: 5A Rozsah riadenia teploty: 5-30°C jednoduchá obsluha 3 úrovne teploty – komfortná, ekonomická a protizámrzná disponuje 9 samostatnými programami režim vykurovanie / chladenie beznapäťový spínací alebo rozpínací kontakt dočasný manuálny režim nástenná montáž
Izbový termostat Siemens REV24DC
Predám izbový termostat Siemens REV24DC. Programovateľný týždenný regulátor teploty REV 24 s týždenným programom. Jedná sa o reguláciu typu on/off. Vďaka patentovanej regulačnej PID technológii ponúka REV 24 vysoký komfort, úspory energie a najmä pružnosť v aplikáciách vykurovania alebo chladenia. Regulátor je napájaný dvomi alkalickými batériami typu AA a je preto úplne nezávislý na sieťovom napätí. Príklady použitia Regulácia priestorovej teploty v rodinných domoch, bytoch alebo kancelárskych priestoroch, komerčne využívaných priestoroch. Zariadenie využívajúce reguláciu ako napr. nástenné plynové kotly, stacionárne plynové kotly, obehové čerpadlá vo vykurovacích sústavách, elektrické ohrievače, ventilátory alebo klimatizačné a chladiace zariadenia. Prevádzkové režimy Plne automatický režim s týždenným programom a až tromi vykurovacími (chladiacimi) cyklami počas dňa. Pre každý cyklus je možné nastaviť inú komfortnú teplotu. Trvalo komfortný alebo úsporný režim Protimrazová ochrana Režim "zvláštny deň" s až tromi vykurovacími (chladiacimi) cyklami Špeciálne režimy ako napr. funkcia párty alebo dovolenka Ďalšie vlastnosti regulátora podsvietený displej s plne českým prostredím (popisy režimov sú v českom jazyku) možnosť diaľkového ovládania (s vhodným prístrojom napr. GD06) ochranný režim proti zamrznutiu alebo prehriatiu funkcia reset kalibrácia snímača periodický chod čerpadla synchronizácia s časovým rádiovým signálom z Frankfurtu Odpovedám iba na email cez formulár pod inzerátom. Telefónne číslo vymyslené. Posielam aj na dobierku cez Packeta.