inzercia, predaj, predám, bazár

Jablka na uskladnenie

Kategória: Potraviny

Predam jablka (100% bio, nestriekane) na konzumaciu alebo zimne uskladnenie (cca 1000 kg).
Rozne odrody (jonagold, jonatan, idared, citronky, solivar, veltrove, kozuchar, kralovnino, spartan, starkinson, bojkovo, ontario)
Cena dohodou.
Zahradnictvo Slavik - Zámostie 225, Jablonica. Tel. (volat okolo 12:30 alebo po 18:00)
Jablka na uskladnenie
Podobné inzeráty
Jablká, hrušky na zimné uskladnenie - predaj
Predám krásne jablká na zimné uskladnenie (odroda - idaret, golden delicious, jonatán a topaz), cena 1,- Eur/kg a hrušky na zimné uskladnenie, cena 1,30 Eur/kg. Tel.: , Dolná Krupá okr. Trnava
Sušené jablká.
Ponúkam na predaj domáce sušené jablká z jabĺk vypestovaných v mojom sade bey postrekov, bez umelých sladidiel, konzervantov a éčiek. Sušené jablká majú vysoký obsah draslíka a horčíka, normalizujú srdcovú frekvenciu. Sušené jablká sa odporúčajú konzumovať aj po infarkte, ich vlastnosti umožňujú rýchle obnovenie sily tela. Cena 11,00 € / kg. Vieme zabaliť aj menšie množstvo a poslať poštou.
Predám jablká
Predám jablká padané na mušt resp. kvas a oberané na konzum a uskladnenie. Odrody Jonathan, Golden Delicious a iné... Cena od 0,2 Eur do 0,8 Eur, podľa výberu a dohody. Jablká mám v Jabloňovciach 20 km od Levíc. Možnosť dovozu do LV a okolie. Kontakty: FB, Tel. , e-mail: Poz. bez chemického ošetrovania a postrekov.
Jablká na zimné uskladnenie
Predám bio jablká na zimné uskladnenie cena za 1kg 40centov Samozber Možnosť jabĺk aj na kvas cena 12centov za 1kg
Predám jablká na kvas cena dohodou
Dobrý deň prajem predám jablká na kvas jablká sú veľmi dobré a sladučke mám 7 stromov jabĺk
Jablká
Predám domáce bio jablká, nestriekané, opadavky: 0,3 eur / kg, oberané: 1 eur / kg. Jablká sú uskladnené v debničkách. Iba osobný odber.