inzercia, predaj, predám, bazár

Jadrové vŕtanie a rezanie betonových konštrukcií

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame prácu stavebno-montážneho pracovníka :
- Jadrové vŕtanie
- Rezanie betónu
- Brúsenie betónových podláh
- Rôzne pridružené práce

Jednozmenná prevádzka. Nástup možný ihneď. Práca na TPP, živnosť alebo dohodu.
Platové ohodnotenie : dohodou / podľa praxe a skúseností v odbore /

Požiadavky na zamestnanca :

- Vodičské oprávnenie skupiny B
- Zodpovednosť
- Technická gramotnosť
- Chuť učiť sa nové veci
- prax v odbore výhodou / nie podmienkou /
Jadrové vŕtanie a rezanie betonových konštrukcií
Podobné inzeráty
Pracovník v stavebnej výrobe - výroba prefabrikátov -betonár
Pracovník v stavebnej výrobe - výroba prefabrikátov -betonár Informácie o ponuke: Betonár/Robotník vo výrobe prefabrikátov Práca v hale, celoročne. Požiadavky na zamestnanca: - výhodou sú znalosti v oblasti stavebných materiálov, vlastností a druhov betónu. - stredné odborné vzdelanie výhodou. - samostatnosť. - zodpovednosť. - stabilný výkon. - čítanie technických výkresov PODMIENKOU ! V prípade ak ste partia SZČO -z 5 pracovníkov musia čitať výkresy min.2-3! - 1 – 2 roky praxe vo výrobnej prevádzke. - flexibilnosť - preukáz viazača bremien Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - Ručná a strojová príprava a spracovanie betónu pri výrobe betónových stavebných konštrukcií. - Zostavovanie foriem a rôznych druhov debnení, ukladanie výstuže podľa montážnych výkresov. - Príprava a zhutňovanie betónových zmesí. - Povrchová úprava betónových stavebných konštrukcií. - Opravy poškodených častí betónových stavieb. - Betonáž rôznych pomocných konštrukcií. - Betónovanie stavebných konštrukcií z jednoduchého betónu, napr. základy, podkladové betóny, atď. - Nastavovanie, obsluha a údržba výrobných zariadení pri výrobe betónových stavebných konštrukcií. Doplňujúce informácie: - práca na TPP aj pre SZČO Ponúkaná mzda na TPP - 1000 eur v čistom/mesačne. SZČO - 8,5-9 eur/hod. Pracovná ponuka vhodná aj pre zaujemcov z Ukrajiny !
Ponuka práce nástup okamžite - Jadrové vŕtanie (Zaučíme)
Ahoj, hľadáš serióznu prácu u seriózneho zamestnávateľa? Nebojíš sa zašpiniť a pritom si pekne zarobiť? Vynikáš v šikovnosti, si manuálne zručný a bavila by ťa práca, ktorá si vyžaduje určitú dávku odvahy a adrenalínu? U nás si na správnej adrese. Našou hlavnou náplňou sú služby: jadrové vŕtanie a rezanie všetkých druhov materiálov. Vrámci svojej činnosti sme Ambasádorom Bosch Professional pre Slovenskú Republiku. Viac o nás nájdeš na našom instagrame, tiktoku, facebooku, youtube alebo Kontakt: tel. (do 22:00) alebo Sídlime v meste PREŠOV a práce sú vykonávané v rámci celej SR. Vhodné pre uchádzača: vysoká alebo stredná škola technického charakteru. Platové ohodnotenie: 12€/hod Už teraz sa na teba tešíme.
Montážna partia oceľových konštrukcií
Hľadáme montážnu partiu 4-5 ľudí na montovanie oceľových konštrukcií. Sme stavebná firma Promosys s.r.o. Plat 11€/hodinu na živnosť - pracovná doba od 7:00-17:00 - montáž oceľových konštrukcií - čítanie dokumentácie - vŕtanie kotvenia na konštrukcie - osádzanie konštrukcií pomocou zdvíhacích zariadení - možnosť firemného auta s náradím - práca vyžaduje cestovanie
Hľadám pracovníka jadrové vŕtanie
Dobrý deň, hľadám pracovníka na pozíciu jadrové vrátanie v TT a v BA. Dohoda alebo SZČO, vodičsky B výhodou. Cena dohodou.
Holandsko- Montažník Železných Konštrukcií - €520 V Čistom T
Agentúra VM Recruitment Vám ponúka zaujímavú pracovnú pozíciu v Holandsku: Montážnik železných konštrukcií Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Montáž konštrukcií na mieru podľa stavebných výkresov. Benefity: - práca na holandskú zmluvu, u certifikovaného zamestnávateľa s možnosťou prechodu na prácu TPP - zabezpečené ubytovanie, ktoré netreba platiť dopredu - zamestnávateľ za vás odvádza dane a prídavky podľa platnej legislatívy - asistencia s vybavením BSN čísla, bankovým účtom a zdravotným poistením - mzda každý týždeň - pomoc pri hľadaní dostupných možností pri vycestovaní zo Slovenska a ČR - nástupy sú možné každý týždeň" - v prípade potreby zabezpečíme auto na cestovanie do práce/26e týždenne Požiadavky na zamestnanca: -Čistý register trestov -Vodičský preukaz, -Znalosť holandského alebo anglického jazyku -Pracovné skúsenosti ako montážnik železných konštrukcií výhodou - -Základný kurz s certifikátom VCA (možnosť spraviť si kurz popri práci ) -Flexibilný prístup k pracovnej dobe -Schopnosť pracovať samostatne aj v tíme
Montážny pracovník oceľových konštrukcií
Prijmeme pracovníkov na TPP na montáž oceľových konštrukcií. Náplň práce: • miesto výkonu práce - Nemecko • montáž oceľových konštrukcií, mechanické práce, skladanie a montáž konštrukcií, práca so železom, skrutkovanie, opláštenie • práca vo výškach (do 10m) na lešení, aj so zdvíhacou plošinou • mzda 17€ - 18€ v čistom / podľa praxe a znalosti jazyka • pracovná doba: PONDELOK - SOBOTA • PODMIENKA –znalosť nemeckého jazyka na úrovni bežnej komunikácie Skúsenosti s akoukoľvek prácou vo výškach sú vítané. Dôležitá je manuálna zručnosť, samostatnosť, precíznosť, ochota cestovať a aktívny prístup k práci. Ponúkané výhody: • zabezpečujeme firemné vozidlo • zabezpečené ubytovanie • turnusová práca • možnosť záloh po odpracovanom týždni • pravidelné výplaty • nástup ihneď Ak si manuálne zručný, nebojíš sa výšok a rád sa učíš nové veci tak táto ponuka je práve pre Teba. Ak ťa ponuka zaujala zašli nám svoj ŽIVOTOPIS na e-mail: praca@ Pre bližšie informácie kontaktuj tel. číslo: