inzercia, predaj, predám, bazár

Jarná pšenica - Sensas

Kategória: Rastliny

Predám menšie množstvo (cca 7q) jarnej - presievkovej pšenice, odroda Sensas. Obilie je použiteľné na kŕmne účely, prípadne aj na siatie ako osivo (pred sejbou by to bolo vhodné prečistiť, nie sú tam semená burín, zrno nie je poštiepané ale sem tam je nejaká pleva - ako na foto). U mňa rokmi overená odroda, ktorá dobre zniesla aj minulý, extrémne suchý rok.

Cena 30 €/q vrátanie vriec, prípadne vymením za lupinu bielu, sóju alebo ovos vhodné na siatie, potrebujem asi 1,5q.

Ak máte záujem poprosím volať popoludní po 15-tej hodine, alebo počas dňa píšte SMS a ozvem sa Vám hneď ako to bude možné.
Jarná pšenica - Sensas
Podobné inzeráty
Predam sadenice snezienka jarna ,podbel lekarsky,
Predam sadenice snezienka jarna ,podbel lekarsky ,prvosienka jarna .Cena - 10 ks 3 eur .
Pšenica
Predám zimnú pšenicu na siatie je čistá a hrubá. Jačmeň Ovos Pšenica 29€ 50kg
Pšenica - predám tohtoročnú pšenicu
Predám tohtoročnú pšenicu. Cena: 26€/ 100kg. Pšenica je navrecovaná. Mám cca 15 vriec.
MORENÁ OSIVOVÁ OZIMNÁ PŠENICA
NA PREDAJ-MORENÁ OSIVOVÁ OZIMNÁ PŠENICA. V ponuke sú dve odrody: 1. Odroda LUNETA – bezosinatá (hladká) s vysokou úrodou klasov obilia aj slamenej hmoty. Veľmi dobrá zimuvzdornosť a výborný zdravotný stav. Dobrá odolnosť proti hrdziam a fuzáriám. Táto odroda je menej vhodná na parcely s väčším výskytom divej zvery, hrozí spásanie klasov. Bolo by vhodné zabezpečiť parcelu proti predátorom. 2. Odroda ANGELUS – osinatka stredne vysoká s výbornou adaptabilitou na rôzne typy pôd. Veľmi dobre zvládajúca kontinentálne podmienky. Odroda sa vyznačuje vysokou suchovzdornosťou a spoľahlivým vypĺňaním zrna. Táto odroda sa vyznačuje dobrou úrodou obilia, dobrou zimuvzdornosťou a taktiež odolnosťou proti chorobám k hrdzi plevovej a k fuzáriám. Je vhodná na parcely kde je možný výskyt divej zvery, nedochádza k plošnému spásaniu klasov. Obidve odrody sú vhodné aj na neskoršiu sejbu. Odporúčané výsevné množstvo obidvoch odrôd je 300 kilogramov na 1 hektár. CENA: 40€ za 100kg.
Pšenica
Predám zimnú pšenicu na siatie je čistá a hrubá. Jačmeň Pšenica 29€ 50kg
Pšenica jačmeň
Predám pšenicu a jačmeň do konca apríla jačmeň po 30 euro a pšenica tiež dovoz možný