inzercia, predaj, predám, bazár

Jazdecká prilba

Kategória: Ostatné

Predám jazdeckú prilbu na koňa. Prilba je zachovala, v pôvodnom stave nepoužívaná, v čiernej farbe značková. Prilba je nastaviteľná od vnútornej strany.
Jazdecká prilba
Podobné inzeráty
hasicska prilba PZ 2 hasicska prilba pz 2 hasicska prilba pz
hasicska prilba pz2 takzvaná amerika vyrobená z polykarbonatu v predu prilby je rámček pre identifikacne čislo hasicska hasicska prilba pz 2 hasicska prilba PZ 2 hasicska helma pz 2 zasahova prilba zasahova helma prilba poziarnika poziarnicka prilba cena dohodou postovné na dobierku 8 euro mám aj iné hasicske prilby a to pz 1 alebo ceskoslovenskú hasicsku ciernu prilbu vz.53 zasahova prilba hasica zasahova zasahova prilba poziarnika zasahova poziarnicka prilba zasahova poziarnicka helma foto je v ďalších inzerátoch inzerát je platný do zmazania prilba je plne funkcná nezlomená nerozbitá neprasknutá nepoškodená len kozmetické vady miestami je oškretá biela farba
poziarnicka prilba prilba poziarnika hasicska prilba pz 1
predam staru poziarnicku prilbu predam staru prilbu hasica stara prilba poziarnicka prilba prilba hasica hasicska prilba stara prilba poziarnika stara prilba hasica jedna sa o staru hasicsku prilbu pz 1 vyrábanu od r 1973 prilba je plastová inzerát platný do zmazania poštovné 8 euro mám ešte jednu staru poziarnicku helmu vz.53 foto v dalších inzerátoch
Jazdecká prilba KYLIN veľkosť 57 NOVÁ
Jazdecká prilba KYLIN veľkosť 57 NOVÁ Cena za prilbu:17 € Poštovné + 4,50 € Na dobierku neposielam, v prípade záujmu, platba vopred. Ozvite sa iba ak máte vážny záujem, pozrite si všetky moje inzeráty.
Jazdecká prilba KYLIN veľkosť 57 NOVÁ Cena za prilbu:17 € Po
Jazdecká prilba KYLIN veľkosť 57 NOVÁ Cena za prilbu:17 € Poštovné + 4,50 € Na dobierku neposielam, v prípade záujmu, platba vopred. Ozvite sa iba ak máte vážny záujem, pozrite si všetky moje inzeráty.
JAZDECKÁ HALA na prenájom
JAZDECKÁ HALA na dlhodobý prenájom Dlhodobo prenajmeme halu pre jazdecké účely (vhodná aj na iné účely ako nezateplená hala-je možné dodatočne zatepliť). Hala je kompletne presvetlená, z jednej strany sú otváracie okná a vstupná sekčná rolovacia brána 3 x 4 m so vstupnými dverami. V hale je kvalitný piesok Balt špeciálny pre jazdenie s koňmi. Vnútorné a vonkajšie osvetlenie haly, el. a vodovodná prípojka. Rozmer haly je 22 m x 45 m, výška 8 m (steny vysoké 5 m). K dispozícii je možnosť prenájmu aj vonkajšej jazdiarne (povrch piesok) 30 x 60 m a priľahlej trávnatej plochy (nie je podmienkou). Miesto je 24 km od Bratislavy, 10 km od Senca. K dispozícii je ihneď.
Jazdecká vesta vel.44
Málo nosená jazdecká vesta na prechodne obdobie, krásne sedí, kupená v Decathlone, jazdeckej znacky Fouganza. Tovar posielam po prevode peňazí na účet prípadne je možný osobný odber.