inzercia, predaj, predám, bazár

Jedalenska zostava

Kategória: Stoly

Predám jedálensku zostavu stôl a 4 stoličky kozene bielo cierne
Dôvod predaja chceme kúpiť menší stôl do kuchyne nakolko Kuchyna je mala
Jedalenska zostava používaná 2 mesiace
VYborny stav
Jedalenska zostava
Podobné inzeráty
Jedálenská zostava HELENE G biela
Elegantná jedálenská zostava HELENE G je praktická do každej jedálne. Zostava obsahuje 4 stoličky a jedálenský stôl, šikovná funkcia jedálenského stola v tejto sade je tá, že si môžete vybrať aký bude mať stredový pruh na stole farbu (bielua,čierna). Vďaka tomu si stôl môžete vyladiť presne tak, aby bol vhodný do vášho interiéru. Stôl je vyrobený z ľahko udržiavateľného, laminovaného dreveného materiálu a stolička má pohodlné čalúnenie, ktoré stojí na stabilnej kovovej konštrukcii. Stolička má navyše štýlovo prešívaný chrbát. Sadnite si k stolu a prežívajte príjemné chvíle s rodinou s našou jedálenskou zostavou HELENE G.
Jedálenská zostava biela
Biela jedálenská zostava stôl vo vysokom lesku a 4 stoličky. Celá jedálenská zostava v dobrom stave. Pár nedokonalostí viď. foto. Cena za všetko dokopy, uprednostňujem odber všetkého naraz.
Stolová zostava
Predám robustnú stolovú zostavu s kovovými nohami v čiernej farbe. Zostava sa skladá z 2 rovných, samostatne stojacich stolov a jedného rohového dielu. Keďže bola používaná, nesie bežné známky opotrebenia (drobné odery...). Rozmery sú uvedené v schéme priloženej v obrázkoch. Zostava je momentálne rozobraná na jednotlivé dielce, po dohode ju viem za doplatok v rámci Bratislavy a okolia doviezť, prípadne aj vyniesť na poschodie, zmontovať... Kontaktujte ma prosím cez SMS / mail.
Stolová zostava
Predám robustnú stolovú zostavu s doskami vo farbe čerešňa s kovovými nohami v čiernej farbe. Zostava sa skladá z 2 rovných, samostatne stojacich stolov a jedného rohového dielu. Keďže zostava bola používaná, nesie bežné známky opotrebenia (drobné oderky...). Rozmery sú uvedené v schéme priloženej v obrázkoch. Kontaktujte ma prosím cez SMS / mail.
Písací stôl s regálom
Možnosť univerzálneho zostavenia do štyroch rôznych polôh vám umožní prispôsobiť si pracovný priestor podľa vlastných predstáv alebo bytových dispozícií. Materiál: laminovaná drevotrieska, kov, plast dekor: imitácia sivý betón/biely mat vodorovné úchyty (farba alu) prízemné klzáky (farba alu) rohová zostava: písací stôl + regál možnosť univerzálneho zmontovania zostavy do 4 rôznych polôh: 1. rohová zostava s regálom vľavo, 2. rohová zostava s regálom vpravo, 3. rovná poloha s regálom vľavo a 4. rovná poloha s regálom vpravo celkový rozmer stola: 136×75×68 cm (rozmer pracovnej plochy stola: 136×68 cm) stôl pripevnený z bočnej strany k regálu pomocou 4 nožičiek (vo farbe alu) celkový rozmer regálu: 137×71×33 cm regál obsahuje: 1 horná zásuvka, 1 dvere (vo vnútri úložný priestor a 1 výškovo nastaviteľná polica), ľavý regál (s 1 výškovo nastaviteľnou policou) a pravý regál (s 1 výškovo nastaviteľnou policou) Minimálne používaný, výborný stav, zakúpený v OKT-2021, ešte v záruke
Jedálenska stolička
Predám jedálenskú stoličku. Minimálne používanú ako nová bez poškodenia. Pôvodná cena 55. 2ks este na predaj.