inzercia, predaj, predám, bazár

Jedálenská zostava + stôl a 6 stoličiek

Kategória: Jedálenské kúty

Predám zostavu nábytku do jedálne vo výbornom stave:
Komoda + veľké zrkadlo
Rohová 1 dielna skrinka
Veľká 3 dielna skriňa
Rozťahovací stôl so 6 stoličkami
Jedálenská zostava + stôl a 6 stoličiek
Podobné inzeráty
Jedálenská zostava Carola
Predám málo používanú jedálenskú zostavu kupovanú pred 2 rokmi v Sconto nábytok. Pôvodná cena 529€. Na foto iba rohová lavica, ale v ponuke je komplet celá zostava v zmysle priloženého linku. (rohová lavica, rozkladateľný stôl, bez stoličiek) Osobný odber Bratislava Ružinov. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky, emailom alebo sms.
Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá
Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Farebné prevedenie: -Jedálenská stolička KAI K306 | čierna -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavozelená Podrobný popis Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Moderne tvarovaná konštrukcia je z chrómovej ocele v zlatej farbe. Pre pohodlné sedenie je sedák čalúnený jemnou látkou vevlet. Jedálenská stolička KAI K306 je vhodná ako do kuchyne, či jedálne, ale aj do reštaurácii, či recepcií. Materiál: chrómová oceľ, látka velvet Rozmery: ŠxHxV: 58 x 57 x 80 cm výška sedenia : 46 cm Farebné prevedenie: tmavomodrá / zlatá Skladom, odošleme ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá
Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Farebné prevedenie: -Jedálenská stolička KAI K306 | čierna -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavomodrá -Jedálenská stolička KAI K306 | tmavozelená Podrobný popis Moderná a luxusná stolička KAI K306 dodá jedinečnosť a dizajn vašej jedálni či kuchyni. Moderne tvarovaná konštrukcia je z chrómovej ocele v zlatej farbe. Pre pohodlné sedenie je sedák čalúnený jemnou látkou vevlet. Jedálenská stolička KAI K306 je vhodná ako do kuchyne, či jedálne, ale aj do reštaurácii, či recepcií. Materiál: chrómová oceľ, látka velvet Rozmery: ŠxHxV: 58 x 57 x 80 cm výška sedenia : 46 cm Farebné prevedenie: tmavomodrá / zlatá Skladom, odošleme ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Jedálenská zostava
Kvalitná jedálenská zostava. K stolu je 8 stoličiek. Stôl je na fotke zložený, dá sa ale rozložiť na väčší (prostredná časť sa dá vyberať). V prípade záujmu možné kúpiť ako komplet aj komodou, ktorá je na poslednej fotke (v takom prípade sa na cene vieme ešte dohodnúť).
JEDALENSKA NABYTOK RUSTIKALNY - ZOSTAVA
JEDALENSKA NABYTOK RUSTIKALNY - ZOSTAVA - 6 stoliciek - stol roztahovaci - mala skrinka - dlha komoda - skrinka s vitrinou Stav dobry, ale asi 1 zaves odlomeny a rovnako aj 1 zamok poskodeny (zlomeny jazycek) Cena 490 EUR resp. dohodou.
Kuchynská jedálenská zostava - stôl a 4 stoličky
Masívny jedálenský / kuchynský stôl o rozmere 130x80 cm s výškou 75 cm + 4 stoličky s koženkovým čalúnením /šírka 40 cm, hĺbka 50 cm, výška 86 cm, výška sedadla 47 cm/. Stôl je v dobrom stave, stoličky mierne opotrebené, čalúnenie na jednej je popraskané /viď foto./ - zohľadnené v cene. Cena stola - 150€, cena stoličiek spolu - 70€ /3 stoličky po 20€ + 1 stolička s popraskaným čalúnením za 10€/. Cena celej zostavy spolu - 220€. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná drobná zľava. Iba osobný odber v Žiline. Na prevoz sa dá stôl rozložiť /dajú sa odmontovať nohy/. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem.