inzercia, predaj, predám, bazár

Jedálenský stôl z bukového dreva

Kategória: Stoly

Predám veľmi kvalitný masívny stôl z bukového dreva.
Rozmery stola : 90 x 160 cm
Rozmery nohy stola : 12 x 12 cm
Farba stola : orech
- stôl bol vyrobený na mieru pred 4mi rokmi.
Cena : 690 Eur
-------------------------------------------
Ďalej predám :

- Stoličky z masívu 6x
Cena : 200 Eur

- Konferenčný stolík z masívu so sklom
Rozmery : 100 x 50 x 50 cm
Cena : 290 Eur

- Príborník so zásuvkami (laťovka buk)
Rozmery : 120 x 38 x 130
Cena : 590 Eur
Jedálenský stôl z bukového dreva
Podobné inzeráty
Jedálenský stôl z masívneho bukového dreva
Predám jedálenský stôl od slovenského výrobcu Fines z rady nábytku Provensal. Stôl je z masívneho bukového dreva, absolútne 100% stav. Máme ho 1 rok. Nepošriabaný - stále je na ňom obrus, nepoškodený,...Rozmer 80x122 - pevný, nedá sa rozložiť. To je aj dôvod predaja - zistili sme po sviatkoch, že nám je malý a potrebujeme väčší, minimálne rozkladací. Pre viac info o stole prikladám link na stránku predajcu. Stôl je z masívu, originál prišiel zložený tak ako je, takže zrejme nie je vhodné ho pri prenose rozkladať. Predávam za 300,- €.
Bukový jedálenský stôl
Ponúkame na predaj mohutný jedálenský stôl, z kvalitného bukového dreva. Je vhodný pre 6-8osôb. Vďaka masívnym nohám sa stôl stáva štýlovým a stabilným zároveň. ROZMERY: š.90cm v.85cm d.180cm FARBA: podľa požiadavky zákazníka MATERIÁL: masívne drevo buk HRÚBKA PLÁTU-4cm V kombinácii s vysoko kvalitným prevedením, stôl vynikne v každej kuchyni, jedálni, či na terase. Nechajte sa inšpirovať prírodným štýlom a objavte trend, ktorý nikdy nezostarne. K jeho najväčším prednostiam patrí dlhá životnosť a odolnosť. Konferenčný stolík K jedálenskému stolu ponúkame taktiež konferenčný stolík v totožnom štýle a prevedení. Taktiež s možnosťou zvolenia si vlastného odtieňa. ROZMERY: š.65cm v.45cm d.80cm FARBA: podľa požiadavky zákazníka MATERIÁL: masívne drevo buk HRÚBKA PLÁTU-4cm Ceny: Jedálenský stôl samostatne 490€ Konferenčný stôl samostatne 290€ Set spolu : 700€
Jedálenský masívny stôl z bukového dreva
Predám jedálenský masívny stôl z bukového dreva, v perfektnom stave. Rozmery: Výška: 75 cm Śírka: 73 cm Dĺžka: 105 cm
Jedálenský stôl
Dobrý deň, predám jedálenský stôl Harry 90x90,používaný 3 mesiace, stôl má jendu chybičku krásy ktorú ani nevidno až pri zabozerani na konkrétne miesto kupovaný za 150€ Cena 120 Jedálenský stôl s jemným dizajnom. Tento elegantný jedálenský stôl v harmonickej kombinácii bielej a dubovej farby zapôsobí svojím priamym dizajnom. Stôl s asi 25 mm stolovou doskou z MDF a nohami z pravého dreva presvetlí každú jedáleň a poskytne útulné miesto pre stolovanie. Detaily výrobku Stolová doska max. nosnosť cca: 60 kg hrúbka materiálu cca: 25 mm Materiál imitácia: MDF materiál: drevo Všeobecné informácie farba: biela Rozmer dĺžka/šírka/výška: 90/90/75 cm V prípade záujmu volať Pozri ostatné inzeráty...
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.
Jedálensky stôl 220x100 cm / kvalitný dubový masív
Predám nový jedálensky stôl z dubu vo veľkosti 220x100 cm, ktorú vieme upraviť presne podľa vašej potreby. Stôl má unikátnu vlastnosť - podnože sú vyrobené z dreva, ktoré je namorené do čiernej farby a tak na prvý pohľad vyzerajú ako kovové, no stôl je zároveň ľahký a prenosný. Vďaka svojej kvalitnej a pevnej konštrukcii vám bude stôl slúžiť dlhé roky až ho raz zdedia vaše deti. Ideálny stôl pre nedeľné obedy či večerné posedenia s priateľmi. Tento dubový jedálenský stôl bude trvalým a výrazným prvkom vašej domácnosti, ktorý jej dodá štýl. Vrchná doska je ošetrená kvalitným tvrdým olejom pre masívnu ochranu. Možná výroba a úprava na mieru podľa vašich požiadaviek - ozvite sa. Cena - 1390 € Volajte / SMS kedykoľvek Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.