inzercia, predaj, predám, bazár

JEDINEČNÁ PONUKA - GARÁŽ NA ULICI KOMENSKÉHO, HUMENNÉ

Kategória: Garáže

Realitná kancelária ARCHEUS REALITY HUMENNÉ Vám ponúka na predaj  garáž v tichej a príjemnej lokalite na ulici Komenského v Humennom. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe.

plocha 18m2
zavedená elektrina
suchá a nezateká
využitie aj jako sklad
je v osobnom vlastníctve a bez tiarch
cena je vecou dohody

V cene je zahrnutý kompletný právny servis – kúpne zmuvy vypracované právnikom, správne poplatky na katastri nehnuteľností, návrh na vklad do katastra.

K dispozíci je Vám bezplatne poradenstvo ohľadom možnosti  financovania s najvýhodnejšími podmienkami. Všetko vybavíme pod jednou strechou.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácií,  nájdete nás v realitnej kancelárií ARCHEUS reaity Humenné, na Námestí Slobody 25 v Humennom, obchodný dom Laborec, alebo na e-mailovej adrese alebo na telefónnom čísle 0915 464 661.

Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si osobné stretnutie a obhliadku pre Vaše správne rozhodnutie.
JEDINEČNÁ PONUKA - GARÁŽ NA ULICI KOMENSKÉHO, HUMENNÉ
Podobné inzeráty
Garáž na pred na Fidlikovej ul.  v meste Humenné
Typ: Garáže Ulica: Fidliková Mestská časť: Mierová Obec: Humenné MEGA realitná kancelária Humenné, ponúka na predaj garáž na Fidlikovej ul. v meste Humenné. Garáž ma rozlohu 18 m2, priestor je suchý a nezateká. Môže byť využitý aj ako sklad. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada Vás budem sprevádzať obhliadkou ponúkanej nehnuteľnosti. Ing. Danka Typčuk dana.typcuk@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2
ZĽAVA Garáž na predaj na Fidlikovej ul.  v meste Humenné
Typ: Garáže Ulica: Fidliková Mestská časť: Mierová Obec: Humenné MEGA realitná kancelária Humenné, ponúka na predaj garáž na Fidlikovej ul. v meste Humenné. Garáž ma rozlohu 18 m2, priestor je suchý a nezateká. Môže byť využitý aj ako sklad. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Danka Typčuk dana.typcuk@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2
Prenájom garáže Košice Komenského
Dám do prenájmu garáž v Starom Meste v Košiciach na Komenského ulici. Garáž je po komlexnej rekonštrukcii-nová strecha, nová výklopná brána, nové omietky. Má zavedenú elektrinu. Garáž je umiestnená v uzamykateľnom areáli s kamerami. Je suchá a vhodná aj na bezpečné uskladnenie.
Garáž na sídlisku 3 na predaj
Typ: Garáže Ulica: Laborecká Mestská časť: Sídlisko III Obec: Humenné MEGA realitná kancelária Humenné ponúka na predaj garáž na Laboreckej ulici v blízkosti SPP. Garáž ma rozlohu 18 m2, nie je zavedená elektrika. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Bc. Andrea Stanková andrea.stankova@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 18 m2
Predaj garáž s pozemkov v OV Terasa Popradská
Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? Chcete sa vyhnúť možným poplatkom za rezidentské parkovanie aj v tejto mestskej časti Košíc? Ak áno, tak pre Vás máme ponuku garáže. Vyriešte si problém s parkovaním raz a navždy - kúpte si garáž! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka peknú zrekonštruovanú garáž  v rade garáži v lokalite Košice II. - Terasa, ul.  Popradská, Mikovíniho a Petzvalová. V osobnom vlastníctve je okrem murovanej garáže aj pozemok pod garážou. Výmera pozemku v OSOBNOM VLASTNÍCTVE,  na ktorej sa nachádza garáž,  je 18 m2 a druh pozemku je: zastavané plochy a nádvoria. Popis garáže: Garáž je murovaná, čiastočne rekonštruovaná,  má plechové vstupné dvere a plechovú strechu. Podlaha je betónová, na stenách garáže sú nové omietky a nový strop. Rozmery garáže sú: 6 m x 3 m. Rozmery vstupnej brány: viď. foto. Garáž je  bez elektriny, s možnosťou napojenia. Prístup ku garáži je spevnená bezproblémová cesta v blízkosti cesty I. triedy - z ulice Popradská-Michalovská.  Garáž je bezpečná, je na ňu vidieť z hlavnej cesty. Bezproblémoví susedia. Garáž je k dispozícii a na používanie ihneď. Páči sa Vám táto ponuka? Zavolajte na t.č. alebo napíšte na Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti.
PREDAJ PODZEMNÁ GARÁŽ - JEDĽOVÁ, VRAKUŇA- nová cena
Typ: Garáže Ulica: Jedľová Obec: Bratislava-Vrakuňa Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava VÁM PONÚKA NA PREDAJ GARÁŽ V HROMADNEJ PODZEMNEJ GARÁŽI NA ULICI JEDĽOVÁ, VO VRAKUNI.  Ponúkame Vám na predaj samostatnú garáž v hromadnej podzemnej garáži (parkovacom dome) na Jedľovej ulici vo Vrakuni.  Predáva sa spolu  a) garáž - nebytový priestor „Hrom. podz. garáž“ ulica Jedľová, v suteréne b) spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach inej budovy o veľkosti 1/73, Celková výmera podlahovej plochy garáže je 16,62 m2 Vjazd do garážového domu je možný cez elektrickú bránu, objekt je zabezpečený kamerovým systémom. Garáž je suchá a je ihneď k dispozícii. Mesačné náklady správcovskej spoločnosti za energie vo výške 15,78,-€. Cena garáže: 36 000,-€ + provízia realitnej kancelárii TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI. Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.  --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky   Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na :   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 16.62 m2 El. napätie: 230V