inzercia, predaj, predám, bazár

Jedinečne drevené motýliky

Kategória: Doplnky

Ahojte ????
Plesová sezóna už vo veľkom beží ????, tak sme si pre Vás pripravili drevené motýliky. ???? Motýlik je možné vyrobiť podľa želania, napríklad s vlastným monogramom, s obľúbeným motívom, alebo logom.
Cena za kus: 12€.
Kontaktuje nás, ak chcete mať jedinečné a elegantné motýliky k výnimočným príležitostiam. ????

Kontaktné údaje ????
Tel.č.:
E-mail: fatarto94@
Messenger: Fatartó

Kukni aj ďalšie moje inzeráty. :)
Jedinečne drevené motýliky
Podobné inzeráty
Motyliky a Kravaty z rifloviny
Motyliky z bavlny a z rifloviny (zo 100% bavlny a 100% organickej bavlny). Uplne nove, posledne kusky z kolekcie, ktoru sme zacali vyrabat este davno pred satami. Vyborne aj pre tanecne a hudobne skupiny, umelcov atd. Slovenska znacka, kvalitne site v Ceskej republike. Latky nakupene na Slovensku. IG link znacky: Mozne vystavenie faktury do nakladov, ak ste obcianske zdruzenie alebo firma (nie sme platca DPH). Mozne osobne vyskusat. Osobny odber v Karlovej Vsi alebo postou v SK podla velkosti zasielky. Cena motylika - 27 EUR / ks Cena kravaty - 33 EUR / ks Kravaty (ako na fotke) - 5 farieb: - tyrkysova - tmavomodra - fialova - cervena - tehlovo-fialova Riflovina je krasne strukturovana s pasikmi v smere kravaty. Motyliky - 5 farieb: - cierna s trblietkami - fialove s kvietkami - zelena so zltym vzorom - tmavomodra so bledomodrym vzorom - bledomodra s bledomodrym vzorom Budu este pridane fotky detailu.
detske drevene motyliky
Predam detske drevene motyliky 1ks 8eur+poštovne
Drevené štýlové motýliky k obleku
Prvý motýlik - kocky má upevnenie na magnet druhý a tretí motýlik - mestá - sú na stuhu. Cena motýlika - kocky - 5 € Cena motýlika - mestá - 7,50 €/ks Motýliky sú nové, zabalené. Kontakt prosím iba e-mailom/formulárom pod inzerátom. Posielam poštou.
folklorny opasok a motýliky
materiál - krojovaná stuha, flis na podlepenie opaska, saténova stuha biela / dá sa ušiť aj v inom odtieni / zapínania / motýliky / rozmer opaska - 69 cm + 0,60 cm po obidvoch stranách dlžka stuhy na uviazanie / 6,50 detsky motýlik - veľkosť 4,20 cm x 8 cm / klobúkova gumička/ - 3,- eura pánsky motýlik - 4,50 cm x 10,50 cm / 5,50 eur - veľkosť je nastaviteľná na obvod krku od 35 cm do 47 cm ----- kontakt - arokis1@
Otec a syn
Retro karované motýliky vo farbách kapučína Spracovanie: handmade Rozmery: 10x6,5 a 9,5x6 CM Cena: 16,50€ + 3€ poštovné ( pri kúpe 3 motýlikov z mojej ponuky na FB doprava zdarma) Viac informácií: fb Motýliky Gentle
Predám pánske motýliky, pevný uzol, nastaviteľný obvod
Predám pánske motýliky, pevný uzol, nastaviteľný obvod, v 100% stave, Cena 3 Eurá za kus plus poštovné