inzercia, predaj, predám, bazár

Jedinečné zariadenie predajne pečiva, pekárne, potravín

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkame kvalitné zariadenie z bukového dreva kombinované s bukovou dyhou a preglejkou.
Sedem hlbokých uzavretých úložných zásuviek (skladovací priestor) a päť vysúvacích s kvalitným kovaním. Do detailu prepracovaný nábytok s osvetlením, tapetami obilnín v trojregáloch, na ľavej skrini aj s plexisklom po celej zadnej stene tapety slúžilo na dopek výrobkov a prípravu kávy, na zvyšných regáloch je na zadnej stene zrkadlo za policami.
Všetky diely majú výškovo nastavieľné nožičky.
Rúčky, držiaky na chlebík, kryty nôh sú v mosadznej farbe.
Rozmer trojskrine 4,4x2,1x0,8m, dá sa pri prevoze rozobrať na 3spodné a 3 vrchné časti.
Rozmer pultu 3,75x0,9x0,8m plus predná doska na položenie tašiek. Pult má tri presklenné časti z predu aj zhora, štvrtá skrinka slúžila na pokladňu, má dve police a zásuvku. Pult sa dá pre prevoz rozobrať na 4 skrinky, vrchnú dosku a prednú dosku.

Boli sme s ním nadmieru spokojní, lepšie sme si vybrať ani nemohli. Bežné známky používania. Predávame z dôvodu zrušenia kamennej predajne.
Podľa dohody možnosť predať aj košmi na pečivo, alebo drevenými debničkami ošetrených viacvrstvovým náterom vhodným k styku s potravinami.
Jedinečné zariadenie predajne pečiva, pekárne, potravín
Podobné inzeráty
Obchodné zariadenie
Predám komplet zariadenie do predajne odevov. Vhodné do dámskej, pánskej alebo detskej predajne. Viac info na tel. Bezpečnostné brány + čipy Stoly, stolíky Variabilný stenový systém, police , háčiky,... Stojany, vešiaky, štendre POS dotykový pokladničný systém Nábytok do predajne, pult, pod, zariadenie predajne, zariadenie obchodu.
Zariadenie predajne
Zariadenie predajne Predám komplet nábytok na zariadenie predajne. Všetko čo je na fotkách: zrkadla, lampy, pulty, kreslo, vitríny. Na pultoch sú kalené sklá. Cena komplet 4990 Zariadenie je nutne vyzdvihnúť vo Zvolene.
Predajné pulty, regále do predajne
Mám na predaj komplet zariadenie do obchodu / predajne. Policové regále Predajné, obslužné pulty Dekor- BIELA, DUB SONOMA, SLIVKA, BUK, DUB VOTAN. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 90cm, hlbka- 30cm Cena za ks - iba 79 € ( zadný chrbat - sololit + 14 € ) Výška-200cm, širka- 90cm, hlbka- 40cm Cena za ks- 89 € ( zadný chrbat - sololit + 14 € ) Predajný pult výška- 90cm, širka- 100cm ,hlbka- 60cm - vrch plný - 125 € / ks so šuplíkom 165€ / ks Predajný pult výška- 90cm, širka- 100cm, hlbka- 60cm - vrch sklo - 185 €/ks V prípade záujmu viem aj priviesť, volajte na 0911 61 81 61
Predám zariadenie predajne (aj jednotlivé kusy).
Predám zariadenie predajne (aj jednotlivé kusy). Samostojací stojan antikor+dražkovaný panel šedý – obojstranný š150cm x v115cm, hliníkovú uzamykaciu roletu, väčší počet 10cm háčiky pre drážkované panely atď. Variabilné zariadenie predajne vhodné pre rozličný sortiment. Používané cca 2 roky. Cena dohodou-lacno podľa konkrétnej požiadavky záujemcu.
Predám nábytok do predajne s pecivom
Predám nábytok do predajne pečiva aj s presklenou vytrinou. Nábytok je kvalitný viď foto
Predám moderné interiérové regály a nábytok do predajne.
Predám moderné interiérové regály a nábytok do predajne. Rozpredávame moderné interiérové regály a nábytok do predajne, ktorý bol použitý pre potreby predajne záhradkárskych a chovateľských potrieb AGROcentrum v Prievidzi Nábytok si môžete pozrieť na vizualizácií google maps v nižšie uvedenom linku: prípadne na web stránke a fotogalérií zhotoviteľa interiérového nábytku uvedenej na nižšie uvedených linkoch: Daný nábytok je majetkom spol. s r. o. a v prípade vášho záujmu Vám ho viem predať na faktúru s platbou v hotovosti (s priloženým VPD) a následne si daný nábytok môžete dať do nákladov vašej spoločnosti a prípadne uplatniť odpočet 20 %-nej DPH. V prípade záujmu, prosím Vás kontaktujte, dole uvedené kontaktné údaje. Ing. Martin Šipek martinsipek11@